100 miljoner besök på bloggen

MEDIA. Idag passerade bloggen 100 miljoner besök sedan starten för knappt tio år sedan, 113 miljoner enligt WordPress systemet, c:a 20 miljoner av detta är besökare. Bloggen har sedan starten publicerat 63.000 inlägg och 610.000 godkända kommentarer. Det automatiska skräppostfiltret har plockat bort 941.000 skräpkommentarer.

Vi har haft besök från samtliga länder i hela världen. De tio vanligaste i fallande ordning är Sverige, USA, Norge, Finland, Spanien, Thailand, Danmark, Tyskland, Frankrike och Storbritannien.

De med minst besök är från Falklandsöarna, Saint-Barthélemy, Komorerna, Tchad, Eritrea, Franska sydterritorierna, Pitcairnöarna, Vanuatu, Svalbard och Jan Mayen samt Palau.

Populäraste inläggen:

Saudier vill bygga moské i Moskva – inga problem säger ryssarna, men…
Lotta Bromé anklagas för sextrakasserier
Syrisk familj får 1,2 miljoner i bidrag per år, det räcker inte så idag gav regeringen dem 38000 till
22-årige Tishko Ahmed Shabaz häktad för mord på Wilma Andersson
Utredningen om gruppvåldtäkten flyttas till Sverige, bilder på de misstänkta ”svenskarna”
Lärarhögskola – ta av niqaben eller sluta

Jag har varit osams med polis och domstolar över tio gånger och blivit fälld två gånger, en gång för förtal fast jag publicerade sanningen, offentliga handlingar om en pakistansk sexförbrytare och en gång för att ha publicerat en offentlig bild från Facebook, sådant som Dagen Nyheter friades för, oftast har åklagaren slängt anmälningarna i papperskorgen. Mordhoten har om inte haglat så i varje fall duggat lite då och då, men inget som jag blivit rädd för.

Då och då får vi äran att vara med i de ”etablerade” medierna, de flesta av dem besöker oss regelbundet. Se HÄR.

Vänster kallar mig nazist och nazisterna gapar om landsförrädare, så tonen kanske är lagom. Vad vet jag.

Igår firade Pettersson och den oäkta hustrun ett dygn i förskott med den oäktas biffar på färs från en av traktens kronhjortar, trattkantareller och gräddsås samt svartvinbärsgele i all enkelhet.

Som dryck valde vi efter råd från Systembolaget en Caravan och en Lion’s Roar of the Barossa, båda från Australien.

Jag vill tacka alla besökare, skribenter och kommentatorer för de gångna åren och hoppas det blir några år till…

Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

42 thoughts on “100 miljoner besök på bloggen

 1. Många välförtjänta gratulationer för goda gärningar och korrekt information, som i dagens Sverige är väldigt sällsynt i sk.”etablerade media”, vad dom nu egentligen har för plats att fylla, för fakta är ju inte deras styrka precis.

  Tack och GRATTIS!!!

 2. Et stort til lykke med din imponerende præstation. Jeg håber og tror Caravanen gled let ned. Den var velfortjent.

  • Ljuset i tunneln, ja. Här är ju så förtvivlat mörkt att man inte ens hittar tunneln.
   Så lite allvar : Det är en stor Ära att få deltaga i denna upplyftande blogg. Hej på dig, Tommy. 100 mille är minsann inte så pjåkigt.

 3. Kör på Pettersson. Har tagit bort Samhällsnytts bokmärke. Bättre att kommentera hos dig. Du verkar ha ett bättre ”filter” som plockar bort provokatörer och stolpskott. Vilket Samhällsnytt inte verkar klara av. Eller…?

 4. Grattis Pettersson. Du har ideal. Hoppas du kan fortsätta.

  OT. Det har nu anmälts ett dödsfall då en av våra hjältar till vårdpersonal avlidit pga befarad coovid19. Det rubriceras som arbetsmiljöbrott pga att arbetsgivaren inte följt FHM:s rekommendationer.

  Nyckelordet är REKOMMENDATIONER.

  Åklagaren har sagt detta gång efter annan i radio och jag undrar om vi i detta land håller på att fullständigt håller på att tappa allt? Tom med vårt språk och och ords betydelse.

  En rekommendation är just en rekommendation. följ den om du vill. Men en bestämmelse, ett påbud, en lag,eller föreskrift som är tvingande – är något helt annat. Då skall det det utkrävas en sanktion om detta inte följs.

  Vart är vi på väg när ords betydelse saknar innehåll? Var hamnar vi när problem alltid blir ”utmaningar”?

  Vilken liberal skitsörja vi hamnat i. Den tar död på oss.

  Det är så otroligt illa med detta land. Att inte fler reagerar på hur nu media underlåter att ställa rätta frågor om skillnaden vad ord egentligen innebär är att att 1, 2 och 3:e statsmakten är en och samma sak

  Medborgarna är körda.

 5. Wow. Grattis 😁
  En liten märklig detalj är att petterssons blogg inte längre poppar upp i mitt googleflöde😉 men var inte orolig jag hittar hit ändå 😂

 6. Grattis.
  Det är glädjande att Pettersson, till skillnad från MSM och alltför ofta också alternativmedia, inte håller på med coronahysterin dagligen. Pettersson kan tänka själv vilket är sällsynt nuförtiden.

 7. Var är Peter Skoglund, den kommentator som har ett vårdat språk och ibland ytterligare information.

 8. Tänk om vi alla swischat 1 kona varje gång vi besökt bloggen. Då hade Pettersson fnyst åt oss fattiglappar idag. Lagom är bäst trots allt.

 9. Grattis Pettersson, ett utmärkt kvitto på bloggens betydelse, sanning och rättvisa går aldrig ur tiden!

 10. Ett stort grattis på bemärkelsedagen och även ett stort tack för all den eminenta informationen man hittar på din blogg.
  Får i princip abstinensbesvär om det skulle gå någon dag utan att jag går in på bloggen några gånger.
  Nu tycks ju Samhällsnytt ha slutat med kommentarsfunktionen vilket jag anser såväl dumt som nonchalant mot läsarna, särskilt då det skett utan någon som helst förklaring. De tycks tro att vi läsare inte lagt märke till detta. De får väl skylla sig själva vilket lär visa sig när besöken och sponsringen av deras sida kommer att minska drastiskt.
  Nåväl, då får man mer tid att ägna sig åt din och andra läsvärda bloggar.
  Bra jobbat och skål.

 11. Grattis till framgången, det kommer säkert att komma
  grattishälsningar från chefs redaktörerna på Gammelmedia,
  det måste det,ju dom som besöker din blogg så ofta.

 12. GRATTIS !!!!!

  Grymt jobbat !!!

  sanningen vinner alltid i längden

  ””dem som själv har nått att dölja ropar på förstärkt polis”” sjung nationalteatern

 13. Ett STORT grattis Pettersson . Även de skribenter som kommenterar bör ha en eloge . Sist men inte minst alla läsare inte att förglömma . Vi alla tillsammans med Pettersson gör sidan till vad den är , tack . Mvh Sjöström

 14. Imponerande: ca 1 besök var 3dje sekund eller ~ 1140 i timmen, dygnet runt, året runt.
   ͡• ͜ʖ ͡•

 15. Grattis, vad vi vet är din förtjänst.
  Nu till ”Dagen(s)” sanning:
  ”Svält och katastrof i coronakrisens spår bland papperslösa i Sverige
  I Sverige har många grupper drabbats av coronakrisen. En grupp på över 10 000 människor står helt utan statligt skydd och stöd. Nämligen papperslösa flyktingar och de som arbetat på svarta marknaden. ”Det finns familjer som svälter just nu”, vittnar kristna organisationer.

  – WTF, kan de inte försörja sig med svartarbete? Varför kan de papperslösa inte försörja sig med brott?
  – Nu när det finns så många snälla i Sverige: Varför får de papperslösa inte flytta in hos er? Då slapp de försörja sig med brott och Sverige blev ett tryggt samhälle, För det har statsministern lovat.

 16. Pettersson är min vän.
  öppen, ärlig och frispråkig.
  Fantastisk vän att ha.
  Tack för att Du finns.

 17. Stort grattis Pettersson till Sveriges bästa blogg!!. Besökarantalet säger en hel del om hur den gemene svensken som innerst inne är galet trötta på den förljugna och uppenbart vinklade ordinarie pk-medierna. Sen är vanligt folk otroligt trötta på alla de missanpassade invandrare och dess skyhöga brottslighet som drabbar allt fler. Denna blogg är ljuset i mörkret kort sagt. Tack!!.

 18. Gratulerar. Lämplig festmåltig bestående av
  1) Köttfärs från djur som växt, slaktats OCH styckats i Sverige
  2) Potatis från svenska fält
  3) Brun sås gjord på brynt svenskt mjöl och svenskt smör
  4) Lingon från svenskt socker
  5) Gröna bönor från svenska fält

  En äkta SVENSK maträtt, allt 100% svensk produktion. Mycket Petterssonskt.

  Nu i Corona-tider är det kanske en och annan vänster-globalist som fattat poängen av ”svenska” livsmedel. Att klistra en svensk flagga på kartongen är inte detsamma som ”svensk” produktion. Nej, det handlar inte om ”populistisk nationalism” utan om att överleva på den egna produktionen.

  Drick sen SVENSK öl, alltså inte Carlsberg, Pripps m fl. som alla tillhör stora internationella bolag. Stöd lokalproduktion, de små bryggerierna som väer runt om i Sverige. Man kan köpa dem på lokala Systembolag.

  Nu är läge för företag i livsmedelsbranschen att ”Go Swedish” och ha hela kedjan svensk. Pilla räkor, rensa fisk, stycka kött – lagom-kvalificerat arbete där i Sverige arbetslös arbetskraft kan användas.

 19. Grattis Petterson.
  Njut av dina framgångar med bloggen.
  Hoppas att de som är här och läser skänker en liten slant.

 20. Grattis Pettersson! Ni växer. Samhällsnytt däremot lockar inte särskilt nu när kommentarsmöjligheten skrotats.

 21. Grattis och tack!

  Som jag skrivit flera gånger tidigare:
  Om Vårt Fosterland blir räddat från ……………
  så har du, med din blogg varit en viktig del av
  räddningen!
  //age

 22. För några år sen läste jag rubriken på en kvällstidning att över 450000 svenskar semestrade i thailand den siffran varierar år från år. Inkluderat i siffran är 5-10 tusen mena blattar som anses svenskar men beter sig som svin och förstör ryktet!

 23. Länken till dagspressens upplagor som jag angav tidigare verkar tyvärr inte att fungera. Den här ska göra det (öppnas som pdf) : ts_upplageredovisning_for_dagspress_2019.pdf
  Visar bland annat att Södermanlands Nyheter ligger i lä gentemot Petterssons Blogg vad beträffar antalet läsare. Så än en gång, stort Grattis Pettersson!

  • Ja det är så att Petterssons blogg är den enda sanna förmedlingen av nyheter i Sverige idag. TACK PETTERSSON FÖR ATT DU FINNS.

 24. Tack till Pettersson och hans närstående för uthållig och generös leverans av sanningen till oss som annars vägras insyn. Pettersson bryter utanförskap mellan oss som tvingas betala Folkutbytet och luras av statlig media, och aldrig annars får yttra oss. På petterssonsblogg.se får även vi, utan att vara insiders i förskingringen av Sverige,
  insyn i hur socialismen, advokatsamfundet, orättsväsendet, asylbedrägeriindustrin, och hur invasiv organiserad brottslighet stjäl och utnyttjar oss i Sverige. Exempel: hur T. Bodström & co fakturerar Domstolsverket. Tack vare Pettersson får vi veta sanningen som polis och Domstolsverket mörkar hårdare på senare tid. Exempel: inspelningar av rättegångar raderas efter 3 veckor, besöksdatorer har avskaffats (kanske insiders har fått skattebetalarnas egendom) så att vi inte ska kunna få veta hur många gånger Mohammed har dömts för grova brott osv.

 25. Tack ska du ha Pettersson, det var mycket trevligt att få vara med som skribent. Kämpa på och hälsa din kvinna 👍💐 Grattis!

 26. Gratulerar Pettersson till att så många besöker bloggen, må många fler göra detsamma, och göra som vi, som dagligen läser här.Tio miljoner besökare på tio år blir i snitt ca 27.500 läsare om dagen, mer än vad t.ex. Södermanlands Nyheter lyckas gå i land med (17.900 daglig upplaga varav 900 digital / 2019, enl.Audit Rapporter: https://www.kantarsifo.se/rapporter-underskningar/audit-rapporter.) För övrigt bör alla som ännu inte upptäckt Pettersons Blogg få tips om denna viktiga informationskälla från oss som brukar besöka bloggen. Hjälp till så att sanningen sprids om verkligheten som omger oss!

 27. Grattis på jubileumsdagen !
  Blev faktiskt överraskad när jag såg vilken spridning din blogg har.
  Tänka sig vad Stenbock o. Co sitter här i ”sina egna Ghetton” och plitar ner,läses på Söderhavsöarna !!!
  Inte märkligt att Abzurdistan blivit världsbekant runt hela Klotet.
  Samtidigt får vi hoppas,att inte våra rader kring ”världens mest humana stat”,bidragit till den invasion av olika arter,som skett och sker.

 28. Det ser smaskens ut Pettersson.
  Ett stort grattis från en trogen läsare och kommentator.

Kommentera