Stäng

Malmö begär mer socialbidrag från övriga Sverige

INVANDRING OCH SKATTER. Trots att Malmö får över 6000 miljoner om året, mer är 16 miljoner om dagen i bidrag från Sveriges övriga skattebetalare så begär man nu mer av regeringen.

Erfarenheter från tidigare lågkonjunkturer säger oss att coronakrisen med stor sannolikhet kommer att drabba Malmöborna hårt. Många kommer att tvingas vända sig till kommunens socialtjänst för att klara sin försörjning, skriver kommunalrådet Sedat Arif (S), enligt Expressen/Kvällsposten.

Integrationsbomben har till slut nått Sveriges Radio P1 morgon där vi får veta att bara 13 % av invandrarna från Mellanöstern och 8 % av afrikanerna i Malmö är självförsörjande. I programmet så får vi höra från Fadi Barakat, projektchef vid näringslivskontoret Malmö stad, givetvis utan motfrågor, att det beror på privata arbetsgivares rasism.

Rapport om självförsörjning bland utrikesfödda

-Pettersson säger att 13 och 8 procent självförsörjning under högkonjunktur! Vad gör de här?

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

20 reaktioner på “Malmö begär mer socialbidrag från övriga Sverige

 1. Mångkulturell trygghet är minsann inte billig, det kostar att ligga på topp, eller hur Malmö ?
  Dags att spara ännu mer på äldreomsorgen.

 2. Det borde vara olagligt att missköta en kommun så grovt i ekonomiskt avseende som görs i Malmö – Lyxfällan nästa!

 3. Invandrarna från Mellanöstern och Afrika kom inte hit för att arbeta.
  Varför är man förvånad över att de inte arbetar?

 4. Vi borde ha direktdemokrati. Dvs att svenska skattebetalare får bestämma var våra surt förvärvade skattepengar ska gå till. Babbarna borde inte få ett enda öre till.

 5. ” -Pettersson säger att 13 och 8 procent självförsörjning under högkonjunktur! Vad gör de här? ”

  Lever på bidrag såklart. 😉

 6. Överlämna Malmö till Danmark free of charge och kanske till och med skicka med lite kapital emellan. det blir en engångskostnad men sen slipper vi skiten för gott.

 7. Börja arbeta skitstövlar!
  Jag hatar parasiter och det är vad ni är!
  Ni skäms inte heller!
  Förstår det när man inte har något samvete !
  Ponnsan
  AfS

 8. Sveriges största slukhål utan tvekan. Undrar om Ilmar Repalou
  känner sig nöjd, ja ja han kvitterar givetvis ut sin feta pension
  varje månad, men utvecklingen av Malmö borde han ta mig
  fan skämmas över, om en sosse nu kan skämmas, vilket
  är tveksamt.

  Och första maj i år kan han ju heller inte gå bland ungsossarna
  och skandera slagord mot Judar! det reta givetvis honom!.

 9. Tycker att de idag ca 30% som verkar rösta på S skall tvångs deporteras till Malmö och betala hela skulden. Hoppas det blir runt 120% skatt.

  1. Tror vi ska ta dom undersökningarna med en stor stor nypa salt, för där Media är inblandad kommer det bara sådant som gynnar den
   svekfulla regimen .Håller corona på över sommaren kommer dom snart köra upp sossarna till 40 % i sina fake undersökningar,
   men i valet 2022 ska dom nog vara glada om dom ens når 20%.
   Visserligen importeras röstboskap dagligen, men om Svensken
   är rädd om sitt land så går det inte att missa detta val, där går absolut sista chansen at trädda landet från total katastrof!

 10. Om det konstant regnar skatteutjämnings-bidrag över Malmö stad, så kommer dom aldrig att ta sig i kragen och lära sig hushålla . Likadant är det med SVT/SR och deras garanterade försörjning via skattsedeln. För nu kan ju ingen hota med att säga upp licensen och använda det argumentet som påtryckning. Kravlöshet ger naturligtvis en sämre produkt. ”Av lättförtjänta pengar kommer inget gott”.

 11. Kan skriva igen. Jag har sökt flera chefstjänster i Malmö, men blir inte kallad. Men jag kan ju göra som Fadi Barakat och kalla det rasism, eftersom jag är helsvensk. Dom anställer bara invandrare och flyktingar och då blir det som det blir, bankrutt.

 12. Jag tycker Löfven ska åka till Malmö och berätta att dom kommer att bli lönsamma lite längre fram. Det är bara att vänta och stå ut tills dom blir lönsamma. Dom får dra in på socialbidraget. Inga mer pengar till Malmö.

 13. Skicka tillbaka desertörer, brottslingar och baaaaarn (män mellan 18 – 50 år) som inte har bidragit med riktigt arbete/skatt till Sverige.

  Ta 6 miljoner/dag av de 16 miljonerna/dag och lägg de på returresor ( hemresor/enkel resor ) för dessa.

  Vipps…så har vi gjort Malmö till ett bättre Malmö.

  ” BARA EN IDIOTI GÖR SAMMA MISSTAG OM OCH OM IGEN, OCH FÖRVÄNTAR SIG OLIKA RESULTAT”

 14. Dra in alla socialbidrag i Malmö. Ge bidrag till den V-märket rullande åklagaren för medlemskap i viktväktarna och ge sedan resten till våra gamla.

 15. Malmös sossestyre klarar inte den enklaste hushållsekonomin, först mat, sedan bo, osv, har man inte tillräckligt med intäkter då får man rätta mun efter matsäcken. Men detta har inte sossepartisterna behövt göra. De är som romerna, då tigger man. Då skall lågavlönad sjukvårdspersonal skattande i övriga Sverige försörja kulturdirektören i Malmö. Härligt att vara socialist, kommunist.

 16. Ett självklart resultat av socialism och massinvandring av världens mest barbariska folk från Mellanöstern och Afrika.

 17. Jo de behöver ju nya slantar,till tjänsten som nyinstiftad ”Kulturdirektör” !
  Vad denne skall syssla med är en gåta,då hela staden fullständigt saknar allt vad kultur heter….
  Medlen om 16 miljoner/dagligen vore bättre placerade,fören tjänst som ser till,attallt avskummet som lever i staden,kunde sändas omgående tillbaka hem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: