Nyheter från SWEBBTV, 22 april 2020

NYHETER FRÅN SWEBBTV. Tidigare försvarsministern Anders Björck erkänner: ”Vi var naiva och historielösa” och menar nu att de som är anvariga för nedmonteringen av det svenska totalförsvaret borde straffas.

Alla sju partier utom Sverigedemokraterna är skyldiga till den historiska nedmonteringen av Sveriges totalförsvar. Anders Björck anser att alla politiker var rörande överens och trodde att inga konflikter skulle uppstå i framtiden där ett klassiskt försvar behövdes. Vi fick en kommentar från Hans Jensevik.

Trots oljeländernas beslut om kraftig minskning av oljeproduktionen har oljepriset fortsatt att rasa. I måndags nådde priset på den nordamerikanska WTI-oljan sin lägsta nivå någonsin med -37,63 dollar per fat.

Man fick alltså betala sina kunder för att ta emot oljan. Prisnivån, som beror på Rysslands priskrigsbesked under Opec-mötet i början av mars, leder nu till att de amerikanska oljejättarna tvingas betala sina kunder för att få leverera olja eftersom deras lager är fulla.

Många av USA:s oljebolag som arbetar med skifferolja riskerar nu att gå i konkurs eftersom de kräver ett oljepris upp mot 60 dollar för att vara lönsamma.

Det var inte länge sedan oljepriset låg på 65 dollar per fat, men efter den senaste tidens händelser och Rysslands beslut att inte samarbeta med Saudiarabien har det sjunkit till historiskt låga priser.

Riksdagmannen Roger Richthoff berättar i en intervju med Swebbtv att Sverigedemokraterna utreder ett förslag att fylla våra beredskapslager nu när oljepriserna är så låga.

Samtidigt beordrade Trump sin flotta att angripa iranska militära fartyg som provocerar amerikanska fartyg. Om en konflikt skulle bryta ut så skulle oljepriset säkerligen skjuta i höjden.

Antalet konkurser ökar nu drastiskt framför allt inom hotell- restaurang- och resebranschen. Konkurserna är 200% fler än samma tid förra året.

Donald Trumps hälsominister Anthony Fauci har, via sitt National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID), skänkt 3,7 miljoner dollar till laboratoriet i Wuhan redan 2015. Han arbetade då under Obama-administrationen.

Enligt Daily Mail ska betalningen finansierat forskning och vidareutveckling av Coronavirus i fladdermöss.

Den amerikanske kongressmannen Matt Gaetz har utrryckt sin avsky att USA har bidragit med pengar för att utveckla dessa virus på laboratoriet i Wuhan och på andra labratorier i Kina. Därigenom har USA eventuellt varit medskyldiga i att virus kommit ut till allmänheten via Kina.

Swebbtv berättade förra veckan om namninsammlingen för att utreda Bill Gates organisation Bill and Melinda Gates Foundation för brott mot mänskligheten genom vaccinationer som gjort människor sterila. Petitionen har nu fått nästan 300 000 underskrifter. Vid 100 000 underskrifter är Donald Trump skyldig att utreda ärendet.

Under Coronakrisen krisar många svenska företag och främmande makt vill köpa dessa billigt.

Nu har Riksdagen har kommit överens om att uppköp från främmande makt ska stoppas, genom en snabblagsstiftning. Förslaget kom från Moderaterna.

Swebbtv

 

6 thoughts on “Nyheter från SWEBBTV, 22 april 2020

  1. ”Inga uppköp från främmande makt” !
    Var skall vi då få maten ifrån?
    Företagen har flyttat till normalskatte-länder.

  2. Håller med Anders B, för övrigt tycker jag det är underligt att ingen tar upp varför platser finns kvar på Iva, inte konstigt när det är 59 år som är medel åldern där. Hårt triagerade, inte många över sjuttio där. Ingen av msm, på deras dagliga möten svarar Tegnell varför det finns platser kvar. Är dom okunniga eller är det osolidariskt att säga sanningar.

  3. Och naiviteten bara fortsätter i dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige !
    Ständig mörkläggning förljugenhet hyckleri och alltmer censur för att gynna importerade på sikt lönsamma raketforskare.

Kommentera