Hur mycket beredskap hade fem miljarder räckt till i vården

INVANDRING & SKATTER. Vi skall inte ställa grupp mot grupp är politikernas standardsvar när det gäller att försvara invandringen. Här prioriteras en grupp ljugande unga vuxna män från Afghanistan och Iran på bekostnad av de äldre. S, MP, V och C röstade igenom lagförslaget.

Röstsiffrorna blev 166 mot 134. Tre liberaler och tre kristdemokrater röstade för förslaget i strid med partilinjen, medan en centerpartist lade ned sin röst.

Lagförslaget fick kritik från flera håll när det presenterades. ”Gränsen har nåtts för vad som är acceptabelt i fråga om hur lagstiftning kan utformas”, skrev exempelvis Lagrådet i sitt utlåtande. Lagen började gälla 1 juli 2018.

Twitter. Vårbudgeten 2018

-Pettersson undrar vad dessa ekonomiska migranter utan asylskäl kostat i otrygghet, brottslighet, mänskligt lidande och pengar. Och nu talas det om gymnasieamnesti och att ännu mer pengar ska kastas ned i det svarta hål som kallas migration och bistånd.

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Hur mycket beredskap hade fem miljarder räckt till i vården

 1. Bara gruppen av äkta etniska infödda svenskar ställs utanför av den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern !

  • Någon sa att Samnytt skyller felet på Disqus! Men inte vad det är för ”fel” inte heller vad det beror på. Man frågar sig nu, hur kommer det sig att Disqus fungerar på andra sajter men inte på Samnytt?
   Om forumet tagits bort med vilje, då är halva nöjet borta att läsa Samnytt.
   Förstår inte Samnytt att dom tappar sina betalande kunder?
   Eller har möjligen Samnytt gått över till PK-sidan?
   Inget forum, inga donationer.

 2. Sveriges regering staller redan ”grupp mot grupp”.
  Som svensk i utlandet skams jag øver Sveriges regering.
  Bottenlös inkompetens…………

 3. ”Bestämning av biologisk ålder” används för att välja ut dem som inte ska få tillgång till livräddande vård.
  ”Bestämning av biologisk ålder” är avskyvärt, fult och inhumant i många andra sammanhang, . ”Allas lika värde”. Haha!

  • Japp, pratade precis med en bekant vars mor jobbar på ett sjukhem. Där har de fått direktiv om att när nån boende blir Coronasjuk ska det inledas palliativ vård. Inget annat. Så med statens goda minne avlivas våra äldre genom höga doser av morfin och andra preparat.
   Hon har sagt upp sig i protest då hon inte vill agera bödel.

 4. Sitt ansvar för situationen kan de ALDRIG smita ifrån. Domen blir hård och skoningslös.
  Deras dagar vid makten är räknade. Dom har lekt färdigt med våra skattepengar. Det räcker nu

 5. Hela ansvaret ligger på Annie Lööf. Hon hade utslagsrösten. Det får vi inte glömma i nästa val.

 6. Men eftersom detta kompetensberg av pensionsräddare och mångfaldare är så lönsamma för oss, så borde dom väl finansiera sig själva. Varför ska man behöva skjuta till ännu mer pengar till något som påstås vara självgående ?

 7. 5miljarder + 8miljarder, hade gjort mkt gott
  för de svenskar som har det svårt. Men icke. Sprätta iväg dem till okända är mkt
  ”godare”.Skäms Sverige! Arma land

 8. ”Vi skall inte ställa grupp mot grupp”. Men när vi gör det blir det ALLTID de gamla som drar det kortaste strået. Höjd pensionsålder, indragen mat och sänkt värme på äldreboendet. Ej att förglömma ingen plats i respirator när vi coronakrisar och de inte räcker till alla.

 9. och vad hade de 8 miljarder räckt till som Stefan Löfven slängde ut på FNs klimatfantasier? Undrar hur mycket Stefan Löfven kommer skänka till nästa som berättar en saga för honom.

 10. Vi ska inte ställa grupp mot grupp, en gammal pk floskel! Jo det är precis det vi ska göra STÄLLA GRUPP MOT GRUPP!!!!! Det är nog nu!

  • Vissa grupper räknas inte förrän det är HMF / rasism eller liknande, dom grupperna finns också när det gäller att få mer pengar av skattebetalarna. Väldigt konstigt att dom dyker upp bara så där ur ingenting, helst när det gäller att man ska ha mer pengar utan motprestation

Kommentera