Den falska, fatala godheten

Rolf Malm har tidigare arbetat som reklam- och pr-konsult. Rolf var bl.a. mannen bakom Postens uppmärksammade kampanj ”Ett brev betyder så mycket” och var också den som introducerade texter på Arlas mjölkförpackningar. Han har gjort reklamfilmer med bl.a. Janne ’Loffe’ Carlsson och producerat en Jacques Brel-föreställning med Tommy Körberg. Rolf är ordförande Svenska Smärtföreningen och författare till boken ’Smärtans Förbannelse’. Han skriver för närvarande på en ny bok.

INSÄNDARE.

Rolf Malm

Flera miljoner migranter tvingas leva i trångbodda getton i Sverige. Utanförskapsområden som det heter på orwellskt nyspråk. Nu framgår det att dessa grupper är extra utsatta för corona. Somalier löper sju gånger högre risk, men även andra invandrargrupper är överrepresenterade. Även när det gäller hälsan alltså. Ty de är ju redan arbetslösa, bidragsberoende och styrda av imamer och hederspoliser. Forskarna pekar på att de lever ett socialt annorlunda liv än svenskar. Tätare kontakt mellan generationerna, tätt packade i moskéerna och språkliga svårigheter att ta till sig information. Men man misstänker också att det finns genetiska skillnader. Vilket kan ha att göra med att mörkhyade ofta lider av D-vitaminbrist i det solfattiga Sverige.

I Stockholmsområdet har även gonnoré ökat med 700%! Något genetiskt skäl till detta har forskarna inte funnit. Man kan ju spekulera om det har att göra med religiösa regler om sex-och samliv. Alltnog, det är ytterligare ett tecken på att massinvandring och mångkultur fått en rad oförutsedda konsekvenser. Utöver kriminalitet, växande kulturkrockar, hedersvåld, omvänd rasism, skolkris, kommunkollaps och folkhemmets trygghetssystem i ruiner. När ständigt allt fler och högre skatter spenderas för att försvara den humanitära stormaktens feministiska utopier och klimatsektens falska domedagsprofetsior. Istället för att t.ex. se till att personalen på våra äldreboende försetts med nödvändig skyddsutrustning för att förhindra spridning av corona bland de gamla.

Den hycklande godhetspolitiken och de till synes generösa villkor som lockar hit migranter är som en fångstbur för vilda djur. Inte ens under denna coronakris när ingen annan får resa, stoppas strömmen av migranter. De hade förmodligen fått ett bättre och friare liv om de stannat i sina hemländer och med hjälp av enorma u-hjälpspengar byggt upp sina länder. D.v.s. om man börjat se till att dessa miljarder inte hamnar i privata fickor. Inte minst eftersom det är de unga och mest företagsamma och de som har råd att betala smugglare som flyr sina hemländer. Eller de utbildade läkare och andra specialister som överger sina fattiga folk för att som arbetskraftsinvandrare istället betjäna jämförelsevis rika svenskar.

Det är ett svindleri utan dess like! Inte bara mot migranterna, minst lika mycket mot de svenska skatteslavar och fattigpensionärer som godtroget låter sig bedras av det politiska hyckleriet och statsmedias medlöperi. Du ska älska din nästa som dig själv. Men det förutsätter ju att man till att börja med älskar sig själv. Någon fosterlandskärlek bland dagens politiker är dock svår att finna.

Rolf Malm

Ps. I Orwells och Karin Boyes anda försöker jag i boken ” Sverige 2084” beskriva hur eftervärlden kommer att med förskräckelse beskriva vår tid. Det är ett drygt grävjobb i arkiv och minne, men med läsarnas tips, uppmuntrande tillrop och ekonomiskt stöd har jag kommit halvvägs. Kapitel 1 kan läsas i tidigare krönika här på Petterssons. Jag tänker inom kort presentera kapitel 2.

Swish 0722 84 70 52. Bankgiro SEB 5005 01 187 30. För kontakt rolflmalm@gmail.com

7 thoughts on “Den falska, fatala godheten

 1. Jag håller med. Det krävs ett jätteomtag och stora lagningar i ett delvis grundlöst samhällsbygge, som bromsat utvecklingen. Jag ser fram emot att läsa boken. Den kan t.o.m. bli underlag för kommande samhällsreformer om vi får en regering, som uppskattar sina medborgare.

 2. Beror den enorma ökningen av gonorré på att våldtäkterna har ökat så kraftigt???

 3. Motbjudande, äckligt och avskyvärt! Det kommer att bli värre, var så säker. Det allra värsta och vidrigaste är dock att våra efterkommande kommer overande om det rätta fina SVERIGE att växa upp indoktrinerade och hjärntvättade in i detta kaos av primitiva utlänningar och inte känna till något annat!

 4. Nu börjar de goda miljöaktivisterna måla upp två scenarion för framtiden. Dels ett där kapitalismen flyttar fram sin position och roffar åt sig mer makt, dels ett annat där krismedveten ligger kvar och medför minskad konsumtion och därmed ett grönare samhälle.

  Det är dock så att både coronaepidemin och “miljökrisen” beror på samma sak – jordens överbefolkning. Så länge inte centrala fråga börjar åtgärdas kommer både nya pandemier och klimatrelaterade problem som brev på fd posten.

 5. Rolf Malms krönikor svider nog på dom politiskt korrekta
  under förutsättning att dom är läskunniga vilket inte är
  helt säkert bland dom vänsterblivna .

 6. Helt rätt. Många svenskar kämpar m sin
  Ekonomi, 25 åringar m jobb bor kvar
  hemma. Pengar saknas t eget boende.
  Den ensamstående mamman m låg lön
  kämpar f att ekonomin ska gå runt.
  350 000 pensionärer lever under fattighetsnormen. Dessa 3 kategorier
  har mkt gemensamt!!….
  De hörs o syns inte! Sen har andra; kravmaskiner vill ha allt nu. Att tro att de
  ska känna tacksamhet, naivt.Arma land

Kommentera