Dags att Stefan bjuder Jimmie på en kokt med bröd…

INRIKES. – Pettersson undrar om  det är detta som kallas värdegrund som socialdemokraterna tjatar om. Efter att Ulf Kristersson (M) och Ebba Busch (KD) tagit en fika med Jimmie Åkesson (SD) är det dags för Stefan Löfven att bjuda Jimmie på en korv med bröd för detta håller inte. Resurserna används fel. 

Det är dags att Stefan Löfven bjuder Jimmie Åkesson på en korv med bröd och diskuterar verkligheten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Dags att Stefan bjuder Jimmie på en kokt med bröd…

  1. https://cached-images.bonnier.news/swift/bilder/media/b7dbf532b2db1ceb9c37acc4bb72a09c.jpg

    S-annons med falskt vallöfte år 2014. Bäst före datum utgick dock redan när valaffischen publicerades.

    Texten ”VÄLFÄRD FÖRE SKATTESÄNKNINGAR …” ogiltigförklarades med JÖK-avtalet i januari 2019 då värnskattens avskaffande beslutades. Den skattesänkningen gynnade både finansminister Magdalena Andersson (S), statsminister Stefan Löfven (S) samt mängder av deras partikollegor på ledande befattningar i stat, kommuner, regioner och myndigheter mm

    Bildkälla: resume,se

  2. En kokt med bröd är för fjuttigt…nej en tjock grillad med mos och räksallad kan han väl få i alla fall.

    Stefan ”grodan” Löfven i all ära men stolpskottet Annika Strandhäll är ju ett kapitel för sig…hon är ju inte klok på riktigt.

  3. Han borde laga sin egen halal märkta kycklingvarmkorv i Kriminalvården, efter Nurnbergrättegångar mot n-socialismens folkförrädare.

  4. Förr fanns det ett uttryck ” att va dummare än tåget ” .

    Men det finns inget tåg som kan va så korkad som Annika Strandhäll?
    Först gör hon uttalanden, och sen tänker hon!

  5. Hur är de funtade i övervåningen de där som kallar sig regering? VÅRA skattepengar skänks bort till så kallat bistånd med 150 miljoner/dag till korrupta ledare ´långtbortistan. Exempelvis till Hbtq tjosan i Moldavien?? gurkodling i Gaza? Här hemma har vi inte råd med skyddsutrustning till våra hårt slitande sjukvårdare ej heller till medicin eller IVA-vård av gamla.
    Den så kallade experten framträder flera gånger/dag i diverse media mest åbäkande sig hur fel Trump har och diverse andra varierande budskap av noll värde. ”Landsfadern” läser någon gång ibland någon osammanhängande sörja från ett papper någon rådgivare totat ihop. Stackars moder Svea detta kommer gå rent åt ……. Nu börjar batikhäxorna och vänstermobben med stridshingstens talskrivare och ärkekräket i täten att gapa om amnesti för de ”ensamkommande massorna”.

  6. Det är för lindrigt. Hela regeringen borde åtalas för landsförräderi och svek mot sitt eget folk

  7. Allt han säger har han gjort tvärtom, skattepengarna går till bistånd ett samhälle i kaos en polismyndighet utan befogenheter.
    Hade han någon skam i kroppen borde han beställt en falaffel och avgå.

Kommentera