Vi bör kalla det för vad det är, ett kinesiskt virus

PANDEMI & RASISM. William ”Bill” Maher, Jr, är född 1956 i New York, är en amerikansk komiker och samhällskritiker. Han har en egen tv-show på HBO, Real Time with Bill Maher. Bill Maher använder satir för att kritisera de saker som han anser felaktiga. 

Djurmarknad Kina. Foto: Manuel Ignacio CC-licens

Bill Maher hävdar att Kina bör hållas ansvarigt för att tillåta de villkor som forskare länge har varnat för kan leda till en pandemi vad PK-polisen än säger. Sanningen är inte rasistisk. Corona, covid-19, bör kallas vad det är, ett kinesiskt virus.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Vi bör kalla det för vad det är, ett kinesiskt virus

  1. Till DanTor vill jag bara påpeka att det är skillnad på Folk och flugor. Flugor har högre IQ än folk.

  2. Det är inte kinesiska folkets fel att det blivit Corona och pandemi, det är deras ledare, det kinesiska kommunistpartiet, CCP. Därför bör det heta CCP-virus. Det är många kinesiska tv-kanaler på Youtube, stationerade i USA, som konsekvent kallar det för CCP-viruset.
    Exvis China in Focus, China Uncensored.
    En mycket intressant video handlar om var viruset egentligen kommer ifrån, väl underbyggt med fakta.

  3. Kina är stort och producerar många virus så ortnamn verkar bättre, Whuhanen kan bli bra tror jag.

  4. Kinesiska matvanor borde verkligen uppdateras och framförallt uppmärksammas, dom äter för fanken allt som rör sig dårarna.

    För att inte tala om alla djur som stryker med för deras jäkla ”mediciner”.

  5. Om PK existerat på 1940-talet när FDR förklarade Japan krig:

    ”Mr President, Why Do you keep calling it the ’Japanese’ attack on Pearl Harbour?”

  6. Vidrigt är vad det är. Har de inte kommit längre, trots att de påstås ha så hög IQ. Summan av det är väl diktatur, något måste man ju göra för att opponera sig. Så ja det är ett kinesiskt virus, inte det första och definitivt inte det sista. Marknaderna är igång igen och svenska nyttiga idioter, helgonförklarar dessa vidrigheter.

  7. Om vi skall lyda rubriken så borde vi kalla det PANIKPEST. Folk dör ju som flugor av PANIK.

    • grunehetgrot och -”Folk dör ju som flugor av -”

      Nåväl och detta som sker oavsett vad som matas ut i Svensk stats-media är ej någon lustiger lek och nej ”Folk” en människa, kan ej dö som en fluga.
      Emellertid tag en titt på bilden och ja djuret som hänger där är ej dött, kropp och benställning visar så, nåå vad säger du kommer ”Folk” i entid framöver att dö, efter viss hängtid, dö på lika vis eller som ”flugor” och nej det är ej en fluga som krokat upp djuret.

Kommentera