Anders Ygeman (S) briljerar


CIVILFÖRSVAR. 2009 drog en pandemi, svininfluensan, över världen och efter den gav Världshälsoorganisationen, WHO, i uppdrag till medlemsländerna att uppdatera sina beredskapsplaner. Finland gjorde det och köpte bl.a in stora mängder visir, skyddsmasker, plasthandskar mm som de lade i beredskapslager.

Nedan ser ni Anders Ygeman, dåvarande inrikesministern som fick avgå för att han var en fara för rikets säkerhet. Ni har Ygeman hand om vår energiförsörjning! Det känns tryggt.

Konkurrensen är hård men Ygeman är verkligen otroligt sämst på allt. Utom att var ofelbar socialdemokrat.

-Pettersson säger att socialdemokraterna har några paradgrenar. Efterklokhet är deras främsta, vi såg det inte komma. En annan är förmågan att kritisera politiska motståndare för diverse förslag, sedan ta över dessa förslag och göra dem för sent och för lite, men då blir det helt rätt.

S tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

Genustrams, menscertifieringar, Hbtq, pride och invandring är bra om skattebetalarna pröjsar, beredskap för pandemier, bränder, terrordåd, livsmedelsbrist, krig med mera är dåligt.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Anders Ygeman (S) briljerar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: