Statsministerns reserv twittrar…

INRIKES. Justitie- och migrationsminister samt socialdemokraten Morgan Johansson brukar säga att regeringen arbetar dygnet runt med den pågående krisen, ändå har han tid att twittra en massa låga kommentarer, hänga på twitter och skämma ut sig.

Morgan kanske borde nämna att vi nyss haft en av de starkaste högkonjunkturerna sedan 2:a världskriget men att vi trots det har bland EU:s högsta arbetslöshet, ökande utanförskap, brottslighet, köer i vården även innan corona och att regeringen måste låna pengar till satsningarna efter corona-krisen, det kanske vi sluppit om den S-ledda regeringen inte lagt hundratals miljarder på dysfunktionell invandring.

Morgan påstår att de samlat pengar i ladorna, men inte tillräckligt för att ordna några beredskapslager.

-Pettersson vill påminna om att denne justitieminister har haft möten med nätjättarna Twitter, Facebook, Google om att begränsa yttrandefriheten på nätet och att det är Morgan Johansson som blir statsminister om Stefan Löfven blir sjuk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

16 thoughts on “Statsministerns reserv twittrar…

 1. Förbjud sossepolitiker att använda twitter……Föregå med gott exempel Morgan.Ta sedan ett snack med dina kollegor och gör gemensam sak.

 2. ”Två skitar hög” tar sig ton…han borde anmäla sig till parlamentet (humorprogram).

 3. Helt rätt av Morgan!

  Han vet att det är sånt här skitsnack som dumsvensken vill höra!

 4. Trots världens högsta skatter räcker inte pengarna till relevanta pensioner till en stor del av befolkningen som arbetat hela sitt liv, världens högsta skatterna räcker inte heller till att bygga kommunikation i Göteborg, utan vi får betala vägtull.
  Det som förvånar mest är att det finns alltid en massa miljarder att ge bort till utlänningar.

  • Men någon adekvat sjukvård blir det inte tal om för de som betalat för detta i hela sitt liv.

 5. Det är en definitionsfråga detta med fulla lador. Tidigare sa man att ladorna är fulla, men med vad för något var dom fulla ? Nu fylls ladorna med döingar som viruset har ihjäl, så visst har dom styrande rätt på sätt och vis när man inte talar om vad man fyllt ladorna med.

  Dom styrande är nog bara glada att så många gamla dör, då slipper man betala ut pensioner. Deras valboskap får mer pengar och lägenheter som står tomma. Sedan det senaste att dom ska själva få fatta beslut utan att de först blir godkända i riksdagen, det blir nog lägenheter/hus och sommarstugor som försvinner för dom som dör i viruset. Dom ska deras valboskap få under denna tid som viruset härjar, allt för att sparka på dom som redan ligger

 6. I mina ögon gör den figuren det bästa intrycket när han
  inte uttalar sig alls?, För hur mycket hade vi kunnat satsa
  på vår egen befolkning om inte den självgoda regeringen t
  varje år plockat in hundra tusentals bidragsförsörjda
  Mena folk som inte kommer att få något jobb??
  Att dessutom fortsätta med detta när det pågår en Pandemi
  vittnar om sällsynt dålig moral i regeringen.

 7. Löfven statsminister och lillmorgan reserv.
  Vilket mardrömsscenario. En blind leder en döv

 8. Märkligt att finansministern säger tvärtom pratar dessa personer inte med varandra.

Kommentera