Lathund för skattefinansierade public service


GOTT OCH BLANDAT. Jonas WE Andersson, Etablissemanget har gjort en lathund för det med 8.500 miljoner skattefinansierade SVT och Sveriges Radio, det vill säga det ”opartiska och sakliga” public service. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Lathund för skattefinansierade public service

 • Thomas Tvivla'r

  Till O B T.
  Svarta sektorn är stor i ex restaurangbranchen (genererar ingen skatt) med många utländska arbetare ink svart arbetskraft (utnyttjanden).

  Uvell.se har redan nagelfarit vården och procenten med utländsk bakgrund (utomeuropeisk) och det står klart att vården inte räddas av invandrare (generellt) utan snarare belastas av utländska medborgare.

  Att en svart man? skulle kunna hjälp en vit är väl inget märkligt men vad har det med hur mkt invandring vi ska ha? Danska forskare har f ö redogjort data för att empati är mindre förekommande i vissa invandrargrupper (utomeuropeiska). Ser vi också till våldtäktastatistik, våldsbrott eller om du besöker ett svenskt fängelse så är invandrare (utomeuropeiska) överrepresenterade.

  Jag har f ö lämnat Folktandvården eftersom den är överbelastad med ”papperslösa”, ”nyligen anlända” och klart det jobbar tandläkare där som pratar ex arabiska..det blir liksom så efter den politik som förs.

  Kvinnan i kassan heter nog Kristina utslaget på befolkningen i stort.

  Nu grasserar Covid-19 och ekonomin och de sociala förhållandena i Sverige sätt på prov. Intet ont som för något gott med sig för allt snömos du presenterar kommer visa sig vara odemokratiskt p g a att samhällsförändringar som stor invandring ska beredas grundligt och det har inte gjorts. Det är brottsligt göra så av politikerna, blå som röda.
  Nu kommer vi se följderna klarare av invandring i stor skala, onödig, överkostsam, procentuellt övermäktig ett land på eg 8 miljoner. Invandring som jag eg inte ens vill kalla invandring då den förts lättvindigt och utan analys, mer då en låt gå-mentalitet som passar postmarxister. Du trollar eller lever på mantran från korrupta politiker.

  Gilla

 • Plurikus

  Du läser bara den vänstra kolumnen ovan?

  Gilla

 • Stefan SH

  Kollat Aktuellt igår kväll 2100
  Jag tittat ca.19 minuter, fanns inte en enda man som var med framför kameran.
  Undrar myndigheterna varför behövs det en ny avdelning för att bekämpa växande antifeminism så borde de först kolla hur våra Public Service trycker mannen åt sidan.

  Gillad av 1 person

  • grunehetgrot

   Jag tittar inte på SVT1:s eller TV4:s CORONA TV.
   Det har inte sänts några nyheter på dessa kanaler på tre ( 3 ) månader.

   Gilla

 • Lathund för skattefinansierade public service – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: GOTT OCH BLANDAT. Jonas WE Andersson, Etablissemanget har gjort en lathund för det med 8.500 […]

  Gilla

 • Messkalle

  @ O B T
  OhMyGod, Om du tror att Pettersson och hans följare inte värdesätter folk som hjälper, stöder och arbetar i Sverige, oavsett deras hudfärg och var de kommer ifrån, då är du ett troll.. Inte ett dumt troll utan bra och godhjärtat.
  – Alla som bidrar hjälper varandra speciellt i dessa svåra tider. Även de som är dåliga och fascister gör sitt bästa.

  Gilla

 • Tore

  Gå lägg dig tomte, du kan omöjligt va nykter.

  Gilla

 • Svensk lösen

  De flesta av oss använder inte längre uttrycket ”Public service”. I stället används Statsmedia som bättre speglar vad vi har att göra med. Egentligen bör det även omfatta tidningar som åtnjuter statligt stöd (presstöd).

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Det var vad man visste innan men inte så strukturerat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: