Stefan Löfven räddad av gonggongen


INSÄNDARE. Just före Coronapandemin var Stefan Löfven nere för räkning. SOM-institutet vid Göteborgs universitet har släppt sin årliga rapport. Efter 1000-tals intervjuer i slutet av förra året. Intervjuade i åldersgruppen mellan 16 – 85 år. Man redovisar de mest pessimistiska siffrorna någonsin. Trots att intervjuerna gjordes före Coronakrisen!

Stefan Löfven by Socialdemokrater is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Trots klimatfrågans totala nyhetsdominans och trots den enorma bevakningen av Greta, anger bara 14% att de valt bort flyget. Detta före corona alltså. Bland män är 75% för kärnkraft. Bland kvinnor bara hälften så många, 32%.

Bara 19% anser att Sverige är på väg åt rätt håll! Hela  61% tycker tvärtom, den absolut största andelen någonsin. Bara 29% är nöjda med regeringen! 51% anser inte att medierna berättar sanningen. Bland vänstersympatisörer är andelen 34% – bland oppositionsväljarna är hela 74% missnöjda!

Den stora skillnaden mellan män och kvinnor i kärnkraftsfrågan är ju uppseendeväckande. Beror det på den feministiska regeringen? Den stora skillnaden mellan 34 och 74 procent när det gäller förtroendet för media, speglar väl det allt mer splittrade svenska folket. Det ger ju också en förklaring till gammelmedias upplageproblem med kraftigt minskande annons-intäkter och följande personalminskningar. Därmed också bakgrunden till att regeringen mitt i coronakrisen ökar presstödets 600 miljoner med ytterligare 200 miljoner. De fruktar att de ska förlora sina propaganda-drakar med ännu sämre opinionssiffror som följd. Minns att SOM-institutets mätning gjordes innan Löfven & Co. fick chansen att låta honom framstå som landsfader och räddare i coronaskräckens nöd och tvingade all opposition att lägga boxhandskarna på hyllan tills vidare. Han behöver inte längre ducka sig för Vänsterns hot eller parera Miljöpartiets allt galnare förslag i klimathysterins tecken. När de gigantiska problemen med den ansvarslösa invandringspolitikens förödande följder och Lövins domedagsprofetsior hamnat i slagskuggan av pandemin kan han andas ut och fortsatt hålla gränserna öppna för oförminskad invandring och uppfinna nya svepskäl och syndabockar för allt från våldtäkter, bilbränder, växande getton, förnedrings-våld, bidragsfusk och välfärdskollaps. Glömda är hans löften om den lägsta arbetslösheten, toaletter till alla världens fattiga, minskade klyftor, invandring på mininivå. Det för honom katastrofala Januariavtalet försvann som en ond dröm. Han behöver inte göda Miljöpartiets löften om att vi kan köpa bättre väder med straffskatt på bärkassar. Bostadsbrist, fattig-pensioner, ministerskandaler, judeförföljelse, välfärdskris och det mesta annat besvärande försvann som genom ett trollslag. Som en nerslagen boxare kunde han med hjälp av corona kravla sig upp på nio.

Men en ny tungviktsmatch lär komma. Hur kunde han låta krisberedskapen så totalt förfalla till förmån för mångkulturens och koldioxidfobins ekonomiska slukhål. När coronapaniken lagt sig lär Jimmie Åkesson äntra ringen för att ställa Löfvens southpawstil mot repen och med en rejäl högerkrok fälla en försvarslös titelhållare i röd hörna. Om inte annat så kommer  framtidens domare att diska honom genom att avslöja hans meritlista med eländiga sparringpartners, läggmatcher mot lättviktare som Annie Lööf och  avtrubbade ringvrak från Miljöpartiet. Kvalificerade motståndare oskadliggör han med hån och slag under bältet.

Ständigt höjd biljettskatt för publiken, men gratis inträde för migranter. Extra dyra pensionärsbiljetter. Helt kvinnligt träningsteam. Blockerade nödutgångar och brandlarm och föreningens hela nödutrustning bortslumpad. Underbemannade och dåligt betalda arenavakter. Dyrt mutade poängdomare och journalister för att få behålla mästarbältet och nu i tolfte ronden räddad av coronagonggongen.

Rolf Malm

Ps. Tack för tips och produktionsbidrag till min bok ”Sverige 2084”. Inspirerar och får mig att lägga fler arbetstimmar på arkivgrävande och skrivande. Swishnummer 0722-84 70 52. Märk med ”Sverige 2084.”


15 responses to “Stefan Löfven räddad av gonggongen

 • Cirkus Sverige.

  Socialdemokraterna importerar än fler misstänkta Corona fall ifrån utlandet, under Corona epidemin pågår för fullt, då Löfven säger:
  NI SVENSKAR MÅSTE TA ANSVAR, MÄNNISKOR DÖR I CORONA !

  Vill ni ha en s.k ledare som bidrar till än flera Corona fall i Sverige, som kan få som följd att dina nära dör !?

  Gilla

 • Thomas Tvivla'r

  Löfven ska inte räddas p g a Corona. Snarare kan all tidigare politik, även Reinfeldts med följder läggas fram i dagen.

  Skriv, tala, filma, podda, undersök, beskriv er vardag, anhörigas vardag.
  Ekonomin, brottsutsattheten, sjukvården, pensioner, skolsystemet bl a. Framför allt, avkläd den odemokratiska invandringen och borttrollandet av svenskar som faktisk etnisk grupp (lagarna är emot oss och konsekvensanalyser har åsidosatts). Avkläd den brutala rättsapparaten som skyddar våldsverkare.

  Sätt yxan i det rödmurkna trädet. Slå tills det faller.

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Är helt övertygad om att de två år som är kvar innan nästa val är alldeles tillräkligt med tid för att sossarna skall göra något urbota korkat som får folk att se deras sanna trynen igen..

  Problemen som den oansvariga invandringen fört med sig har ju knappast blivit bättre under denna pandemi, bara för att media nu skriver om annat än bränder, skjutningar, rån och explosioner.

  Lägg till än svårare förhållanden efter detta nu när arbetsmarknaden går bananas, statskassan töms och folk värderar sitt eget bo nu när en verklig katastrof hälsat på – samt atten del i ”orten” nu verkar tycka att vi inte ger dem tillräcklig hjälp pga att de skitit i att lära sig språket, inte lyssnar på myndigheter osv.. Så har vi säkert en heldel turbulenta spänningar som brister lagom till i höst…

  Gilla

 • Billy Boy

  Löfven lyfter …

  Jeanders bildblogg

  … och kan därför koppla av …

  Bildkälla: expressen,se Foto: FREDRIK SANDBERG/TT NYHETSBYRÅN

  … när han inser att samhällskollapsen i Sverige ökar i hastighet med coronakrisens framfart och därmed behöver han själv inte anstränga sig mer för att nå sitt eget uppsatta mål.

  Gilla

 • Tony

  Löfven söker allas stöd? Är det inte Allahs stöd han söker?

  Gilla

 • Blodsven

  Eftersom regimmedia påstår att förtroendet för pajasen skulle öka, så är det naturligtvis tvärtom…

  Gilla

  • Tobbe

   Svarade nyss på en marknadsundersökning där frågeställningar runt detta togs upp men sedan gick den över till att svara om vilka drycker jag dricker och efter c:a 10 minuters svarande blev jag så omdirigerad till en annan undersökning… vet inte om jag är alltför konspiratorisk lagd men för mig kändes det som en undersökning med ett förutbestämt resultat som någon köpt. Inte första gången jag varit med om detta men i detta fall kändes det nästan övertydligt.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Inget ont som inte har något gott med sig tänker och myser förmodligen Steffe nu när det naiva svenska folket av någon anledning har fått ett ökat förtroende för honom och regeringen !
  Corona, en skänk från ovan för JÖK-partierna inför valet 2022.

  Gilla

 • Msgnus

  Eddie Meduza hade rätt när han gjorde låtarna för över 30 år sen.
  När ska Svenskarna genomskåda den socialistiska bluffen? De står Svenska liv och öden på spel.

  Gilla

 • Kent

  I nästa rond blir matchen om ett totalt ekonomiskt haveri.
  Om den svenska kronan havererar så blir det en dundrande knock out för hela Sverige som hamnar i ett livsfarligt coma.

  Gillad av 1 person

 • Wally Walrus

  Tror faktiskt att det bara är en tillfällig pyrrhusseger som kommer att stå sossarna & Co dyrt när det här viruset har lugnat ner sig.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  När detta elände är över och vardagen kommer så återgår nog hans ”popularitet” till det normala. Tur i alla fall att vi inte nära valet.

  Gillad av 1 person

 • Erling

  ”När coronapaniken lagt sig lär Jimmie Åkesson äntra ringen för att ställa Löfvens southpawstil mot repen och med en rejäl högerkrok fälla en försvarslös titelhållare i röd hörna.”

  Önskar av hela mitt hjärta att det vore så väl. Men befarar det motsatta.

  Nu finns inget annat än pandemin i fokus, oppositionen får inget utrymme. Och hör och häpna, förtroendet för högste potentat växer! Förstå det den som kan.

  Hela vår omvärld häpnar och förundras över hantering i Sverige. Velande fram och tillbaka, ”än slank det hit, och än slank det dit, och än slank det ner i diket”! Men svenska väljare hyser ökat förtroende. Absolut obegripligt för undertecknad.

  Och sen då? Efteråt? Kommer någon oberoende utredning att utvärdera de ansvarigas insatser? Aldrig!!!! Ansvariga kommer som vanligt galant att smita undan!

  Då är det långt troligare att SD, högerpopulister, vita män och andra löjliga påhitt kommer att få bära hundhuvudet.

  Gillad av 1 person

  • Tore

   Att den där kötthögen ökar i populäritet är bara en kvittens på att stora delar av Sveriges befolkning är för dumma i huvudet för att förstå hur usel Stefan Löfven är.

   Gilla

 • Tore

  Han ser ju faktiskt ut som en sönderslagen boxare, en dålig sådan.
  Likt en slagpåse slår han verkningslösa swingar ut det blå, nazister jimmie, nazister jimmie mumlar han innan han än en gång får en stenhård smäll över snoken av sin överlägsne motståndare Jimmie ‘släggan’ Åkesson.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: