Tre invandrare döms för mordförsök i Mariannelund

BROTTSLIGHET. Tre män döms nu för att ha försökt mörda en fjärde man i Mariannelund sommaren 2018 och männen ska bland annat ha knivskurit mannen i ryggen, slagit honom med hammare i ansiktet och försökt skjuta honom med en skarpladdad pistol.

En av männen döms till sex års fängelse för mordförsök men också för grovt vapenbrott, den andre får 2,5 års fängelse för mordförsök och båda männen döms till utvisning.

Den tredje mannen som var under 18 år vid mordförsöket 2018 döms till ett års sluten ungdomsvård för för mordförsöket.

-Pettersson orkar inte beställa domen med namnen, det räcker med att veta…

Jag tittar i bloggens Mariannelund och ser att det var länge sedan Emil i Lönneberga härjade i trakten. Nu är det andra buspojkar och andra upptåg, nu är det mord, gruppvåldtäkter och misshandel som gäller i den småländska f.d. idyllen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Tre invandrare döms för mordförsök i Mariannelund

  1. Precis- när man var liten var Mariannelund Emil i Lönneberga som hissade upp lilla Ida i flaggstången. Nu tänker man på gruppvåldtäkter och gängskjutningar: (

    • Emil fångade Komandorskan i varggropen !
      I dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige behövs nya varggropar i dessa trakter för att fånga en helt annan typ av kriminella parasiter.

Kommentera