Sveriges Radio har blivit lite bättre…


MEDIA. I november 2019 fick ”Täppas” Fogelberg sparken från Ring P1 i Sveriges Radio. I dag på förmiddagen lyssnade jag i stället  på Janne Josefsson som var programledare och det blir ett helt annat program. Janne har visserligen varit programledare i Ring P1 till och från i många år men det känns ändå rejält mycket friskare än att lyssna på Täppas Fogelberg, Alexandra Pascalidou och Sverker Olofsson som till och med radioledningen tycker är partiska och plockar bort dem när det är val på gång. 

TIDIGARE 2019-11-23. Täppas Fogelberg får sparken, SR blir lite mindre vänstervridet

MEDIA. Hans Erik Gunnar Lorentz ”Täppas” Fogelberg lämnar Sveriges Radios:s program ”Ring P1”, skriver han själv på Instagram och uttrycker det som att han sparkas. Enligt Fogelberg ska hans chef sagt: ”Det ligger inga fler veckor i pipeline för dig” utan vidare förklaring.

Radioprataren säger att beskedet kommer som en överraskning för honom.

– Hade något hänt hade man kunnat förstå det. Men ingenting har hänt och det har varit perioder då det varit anmälningar och ganska stökiga samtal men det har varit lugnt, säger Täppas.

Nina Glans, kanalansvarig på P1, säger att de testar nya personer och därför valt att inte förlänga hans frilansuppdrag.

-Pettersson säger att det var på tiden, Täppas Fogelberg, Alexandra Pascalidou och Sverker Olofsson sattes i karantän tre månader innan valet 2018, kan de inte vara opartiska då ska de inte arbeta mellan valen heller.

Täppas Fogelberg på Instagram

Om Täppas på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Sveriges Radio har blivit lite bättre…

 • valentin

  Men inte svt, kolla nyheterna om byte av jobb, man har lyckats klippa in en mörking så klart när man pratar med en svensk tjej, grattis kommunist tv o batikisar

  Gilla

 • Svensk lösen

  Hade glömt att han är korkad också.

  Gilla

 • den fete

  nä Sveriges radio är fortfarande en sosialistisk propagandamaskin sm tillhör publik servis ju fortare man kan läga ned skite ju bättre ..det minsta man kan göra är att slakta av detb och sälja bitvis till olika aktörer som inte följer den sossialistisk censuren denna blog skulle säkert driva någon kanal

  när det gäller idioten josefson och hands förföljelse av en gammal bank gubbe eller engelska advokatfirmor fick man nog men men turerna med swedbank där det inte finns ett skit att ta på . förutom att magdalena tyckertill…banker är till för sina kunder inte en korruperad finansminister

  Gilla

 • Bajen666

  Täppas är som en blind höna…bara det att han hittar aldrig ett korn, korn i detta fall/sammanhang är förnuft.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: