Alla dessa svenskar

MEDIA. Mesut Özil, är född 1988 i Gelsenkirchen, Tyskland och en väldigt duktig , är en tysk fotbollsspelare som sedan september 2013 spelar för Arsenal FC och fotbollsspelare med många meriter i sin karriär, bland annat VM-guld med Tyskland 2014. 

I somras gifte sig Mesut med Amine Gülse som är född i Angered, Göteborg och nu har paret fått ett barn, rapporterar Expressen.

Det är märkligt med etnicitet och svensk media, Mesut och Amine är båda turkar. 2014 utsågs Amine till ”Miss Turkiet” och var också landets representant i ”Miss World” samma år, alltså har enligt Exppressen en “svenska” blivit “Miss Turkiet”.

När paret gifte sig var Turkiets president Recep Tayyip Erdogan inbjuden till bröllopet för att vara ett av vittnena, en roll som traditionellt fylls av en person som står paret nära. Erdogan dök upp på bröllopet och syns på flera bilder tillsammans med paret.

På Instagram berättar paret om den lyckliga tilldragelsen på turkiska, det tyder på att de inte bryr sig om att media kallar dem tysk respektive svensk. De är turkar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Alla dessa svenskar

 1. Skrev ju igår över den nya vandaliseringen av Kyrkogårdar.
  Denna gång var det orten f.d svenske Fl-världsstjärnan Ronnie Petterssons grav,som drabbades.
  Vet ej om lokalpressen i Närke observerade detta.
  Möjligen är det endast turkar,somalier och andra arter,som intresserar den Abzurdska PK-pressen ?
  I Österrike är det däremot en stor nyhet,som tages upp med bilder o. text:
  https://www.krone.at/2127464

  • Som raka motsatsen till Kronens rapportering,framstår statsägda vänsterstyrda Text-TV.
   Knappast en dag utan att det redovisas undersökningar.
   I dag (liksom igår) ökar förtroendet för “svittsaren” med 18 % !!
   Samtidigt rasar Jimmies åter.Denna gång med 5 % !!
   Samma typ av “mätningar” sker i Diktator Merkels organ,ARD/ZDF…
   Här det ” razist och nazipartiet” AfD som dagligen sjunker med 1-2 %-enheter. Sammanräknat de sista månadernas nedgång,skulle dessa nu ligga på m i n u s 15-20 % !!
   De är sådana siffror som den korrekta pressen,kablar ut till sina läsare,och kallar fakta !

 2. Carl Bildt jobbade hårt för att få in turkarna i EU . Sarkozy jobbade för att inte få in dem . Vi får hoppas att Erdogan är i slutet på sin politiska bana . Att sport kan förrycka huvudet så på folk att de accepterar en utlänning bara för någon medalj . Turk är turk , dansk är dansk svensk är svensk i generella termer . Sen kan dessa utlänningar känna sig som “svenskar” om de nu bor här och bli accepterade . Mvh Sjöström

 3. Turkiet (AKP) hävdar att alla turkfolk i världen är medborgare i “Turkiet”. Alltså kan en “turk” från Mongoliet” få turkiskt pass. Eller en Turkmén från Turkmenistan. Osv.
  Förstår ni varför Erdogan driver visumfri invandring av Turkar till EU. En turk som får pass är alltså i “skuld” till Erdogan (Nya Ottomanska Riket) och kommer ALDRIG att bli integrerad. Turkiets politik går ut på att skicka 200 miljoner “turkar” in i Europa, där de samordnas i undergrävande politiska aktivitéter av Muslimska Brödraskapet.

  TURKIET SKALL STÄLLAS UTANFÖR EU – FÖR EVIGT.
  INGEN VISUMFRIHET FÖR TURKAR!

Kommentera