Allt är mitt och Putins fel!

INSÄNDARE. Justitieminister Morgan Johansson och Säpochefen Klas Friberg presenterade tillsammans ”Säpos årsbok”. De är överens om att internet är det största hotet mot mänskligheten. Där sprids de högerextremistiska åsikter som de nu anser vara ett större terrorhot än islamismen. Rysslands Putin passar på att göda dessa revolutionära krafter med avancerat cyberkrig. Man använder svenska alternativa medier som ombud för att sprida odemokratiskt kaos. Kommunistisk hjärntvätt per proxy alltså. Kina ser man som den andra trojanska hästen. Den gamla gula faran som tar över världen. Som man gärna skulle vilja kunna beslå med att medvetet ha spridit corona.

Säkerhetspolisen Årsbok 2019

Den muslimska smyginvasionen hälsar man dock med glädje och tacksamhet. Även i den kristna kyrka som genom tiderna varit islams ärkefiende. Det är knappast beroende på corona som det är så glest i kyrkbänkarna  nuförtiden. I moskéerna samlas däremot betydligt fler än femtio troende i knäböjande, täta led. Men de talar ju inte svenska och förstår inte Löfvens böneutrop om att de borde hållit sig hemma. De är ju annars vana vid att bara umgås med klanfamiljen för att undvika svennesmitta. När inte bidragen behöver drygas ut med närkontakt med rånoffer eller våldtagna svenskhoror som för hederns skull måste straffas för sin obeslöjade osedlighet. Att jobba hemifrån är ju också omöjligt när man inte har något riktigt jobb. Eller ens ett hem annat än en fejkad adress som delas med 20 andra. Man kan inte bränna bilar, sälja knark, skjuta på gator och torg eller kasta sten mot blåljuspersonal utan att gå ut bland folk. Eller djävlas med bussförare och andra utan att åka kollektivt med buss, t-bana, spårvagn eller tåg.

Eftersom jag skriver här, medverkar jag alltså som  ”högerpopulist” till att sprida Putins kommunism. Ett något märkligt resonemang. Begreppet högerextrem har vidgats att omfatta allt från nationalism, antifemi-nism, islammotstånd till motstånd mot HBTQ, klimathysteri och djurskyddsaktivism. Allt det som inte stämmer med den ”gemensamma värdegrunden” alltså.

Jag är alltså enligt Morgan Johansson smittbärare av detta förödande internetvirus. Till skillnad mot kampen mot coronavirus finns ju här en radikal lösning. Förbjud internet! Det försöker ju herr Johansson allt vad han kan, men hittills med begränsad framgång. Som andra bekämpade virus muterar det snabbare än trögtänkta politiska kvacksalvare hinner fatta. Redan nu är ju miljontals Sverigedemokrater smittbärare och snart flockimmuna mot röd-gröna hälsoråd. Att de isoleras tycks inte stoppa virusspridningen. Trots att vänstern har totalt, statligt monopol på information om sina gamla, verkningslösa, politiska patentmediciner. Vars placeboeffekter dock ännu lockar en stor del av en godtrogen väljarkår med svår klimatångest.

” Säpo ser en utveckling där olika drivkrafter sätts samman till en personlig ideologi. Utifrån rasism, främlingsfientlighet, antifeminism och konspirationteorier skapas en egen världsbild” sammanfattade Johansson och Friberg det hela. Myter som att ”det land vi en gång kände finns inte mer och politikerna har tappat greppet” sprids som en farsot av sådana som jag. Att detta i sig är en myt och en konspirationsteori av värsta sorten inser de inte. De vänder sig alltså mot det fria ordet, rätten till eget tänkande och respekt för historisk erfarenhet, fakta och verklighet. De inser inte att coronakrisen effektivt avlivat den politiska agenda de byggt sin existens på.  ”Allas lika värde” framstår som den floskel det är när man tvingas selektera patienter. När den fria rörligheten måste stoppas med alla medel. När gränserna måste stängas. När den globala solidariteten mellan länder och folk försvinner som en hägring. När EU och FN är handlingsförlamade, kraftlösa jättebyråkratier. När den humanistiska stormakten är en liten isolerad, bespottad krishärd utan tillstymmelse till egen beredskap. När den ”gemensamma värdegrunden” visar sig vara ett sandslott. När varje vidlyftigt löfte från överheten vänts till sin motsats. När av tidigare generationers mödosamt nådda erfarenheter och värderingar bespottats som barbari. När människans djupaste instinkter om självbevarelse och släktets fortbestånd förhånats och förföljts som dumhet, barbari, rasism, kätteri och populism. Då sitter dessa blindstyren, mitt i gudarnas coronastraff, fortsatt på sina höga hästar och pekar i enfald som fältherrar med hela handen vägen för sin flyende väljararmé. När verkligheten inte stämmer med den politiska kartan, då gäller kartan.

Men tyvärr: Mot dumheten kämpar gudarna förgäves.

Rolf Malm

Steget Efter

23 thoughts on “Allt är mitt och Putins fel!

 1. Jaså Säpochefen har tid att framställa en årsbok tillsammans med
  mini ministern, Ja det är väl bekvämare att jaga högerspöke än
  att hålla koll på hur många farliga Islamister som rör sig överallt
  i samhället.
  Förstår att det skulle vara en våt dröm att stänga ner Internet,
  Men det räcker inte med att tysta folket, dom kan ju inte
  hindra dessa människor att se vad dom ser, och dom kommer
  aldrig att kunna hindra information att komma ut, det går inte
  så snabbt som internet,men ut kommer den, det kan han
  den lille uppblåste ministern ge sig fan på.

  Dessa metoder som han föreslår har prövats i dom andra
  kommunistländerna och alltid till slut lett till att
  censurmakarna fått ge med sig

 2. Tack Rolf . Vass penna och välformulerat . Ditt språk i texterna tilltalar mig mycket , särskilt den sista avdelningen i texten . Ord och inga visor .Du har god insikt i landets problem anser jag . Jag anser att det absolut största problemet är globalismen . Den fräter sönder all solidaritet ,medmänsklighet , sammanhållning , lojalitet , allting i dess väg . Var sitter globalisterna ? Wall Street och City of London . Mvh Sjöström

 3. Regeringens ministrar och säpo verkar ägna sig åt en form av psykologiskt nedbrytande krigföring mot Sveriges befolkning. Normalt brukar det psykologiska försvaret betyda stärkande och uppmuntrande budskap till folkets stöd i hårda tider men regeringen verkar syssla med annat. Det börjar gå för långt i förföljelsen av de svenskar, som inte håller med regeringens Sverigefientliga politik. Att det finns hatiska rasister och antisemiter behöver ingen skriva på någons panna men de finns också inom klanbundna grupper, som kallar sig asylsökare. Folk talar utifrån egna verkliga erfarenheter när de kritiserar Sveriges orimligt höga invandringsvolymer. Bara den märkligheten att det är i princip stängda gränser för vanliga människor men asylsökare har fritt fram in i Sverige i dessa kritiska coronasmittotider. Jag kommer inte på något bättre försök till lösning än nyval fortare än kvickt.

 4. Det är mera än så som ligger bakom till att det i Säpos årsbok står att det största hotet mot Sverige är högerextremister och Putins Ryssland jag hörde att Säpo chefen påstod att Ryssland sprider att våldsbrotten ökat kraftigt i Sverige men det är en ren lögn sade han. När jag hörde att Säpo chefen sade detta ja då visste jag att det är mörka krafter som ligger bakom till att Säpo gå ut offentligt och säger detta.
  Jag kan bara inte fatta att han kan stå där i tv och säga detta när mer eller mindre hela svenska folket idag är mycket väl medvetna om att den grova brottslighet som finns i Sverige idag har aldrig någonsin funnits i Sverige utan den har uppstått dom senaste 10 åren och bli värre och värre för varje år som går och jag kan inte se att den är på väg att minska utan precis raka motsatsen så blir det bara värre och värre.
  GISSA VILKA SOM BÄR ANSVARET FÖR DET.

 5. Man frågar sig om SÄPO skulle agerat på samma sätt ifall det varit Nazitysklands eller Sovjetunionen soldater som rånade, hotade, misshandlade, utpressade eller våldtog de med ”fel” Svenska rastillhörighet?

  Svaret är förmodligen: den tidens SÄPO? Nej aldrig!
  Men de som sitter där idag? Ja, utan minsta tvekan skulle de gjort det!
  På samma sätt skulle de som ville att Sverige skulle vara ett fritt och självständigt land ha framställts som ”ondskefulla” och ett ”säkerhetshot”!

  När man tänker på alla traumatiserade brottsoffer som fått sina liv söndertrasade! Alla SD-politiker som av importkriminellas hot tvingas bort. När man tänker på alla äldre som lever i missär. Sjukhus som inte ens har grundläggande utrustning.
  Då skulle man vilja gå in på SÄPO och rum för rum slå ihjäl dessa odugliga lågintelligenta baksluga korrupta imbecilla äckel!!!
  Tacka F-N att de är rädda för skötsamma vanliga människor som bryr sig om sitt land!

 6. GRATTIS !
  Deras agerande och svammel kommer att bli deras eget öde.
  Det här uppenbart politiker som verkligen har tappat greppet.
  Hur ska de kunna hålla isär sina hjärnspöken ?
  Hur ska de kunna ta politiska riktiga beslut ?

 7. Förmodligen kommer svenska STASI, dvs. Regeringen, Myndigheterna, Vänsterrörelsen, Gammelmedia med SVT i spetsen att ta tillfället i akt för att slutgiltigt stänga ner all opposition i allmänhet och alternativmedia i synnerhet, nu när landet är i gungning.
  Ett annat scenario är att den redan etablerade invasionsstyrkan, vaknar till liv på allvar och drar i gång befolkningsutbytet i stor skala, medan landet är som mest sårbart.
  Oavsett vilket alternativ som blir fallet, så är detta en klassisk taktik, som har prövats många gånger förr. Och med avsett resultat. Det är t.ex. bara att hänvisa till de gamla romarna och deras sätt att kuva de stora massorna.

 8. Som någon sa tidigare, klistermärken är ett större hot mot Sverige än muslimska terrorister.
  Säpo e CP vad ska Sverige med ett politiskt organ som är partiskt och vänster vridet.

 9. Gissar att i nästa årsbok kommer de som inte tror på tomten att klassas som högerextremister.

 10. Jag såg det på på SVT Forum.

  Jag var nära att spy. ….

  Tog en klunk Kollodialt vatten… !
  Spykänslan satt kvar..!!!!

  Vilka Är dessa individer?

  Gick vi i skolan och spelade fotboll med dom?

  Brukade vi leka efter skolan och dricka mjölk och äta hans morsas hemlagade kanelbullar?

  Dansade vi tryckare och bjöd på popcorn till någon under de fåtal ”discon” som skolan arrangerade med hjälp av elevrådet..?

 11. Sverige och den sk Svenska modellen är det största hotet mot Västeuropa och den vita rasen.

 12. Pettersson!
  Jag stödjer varje stavelse i din text!

  Dessutom tappar jag, som vanligt, nästan luften av
  beundran för din fantastiska förmåga att skriva.

  //”age”

 13. Tack Rolf Malm. Skriver under på allt.
  Sverige är så sjukt, så sjukt.
  Arma land!

 14. Coronaviruset, rättsväsendets, sjukvårdens och ett otal andra statliga myndigheter misslyckas hela tiden med sitt jobb och efter fullbordat faktum skyller de istället på oss som påpekar deras misskötsel! Det är så patetiskt och barnsligt att gudarna gråter!

Kommentera