Stäng

No Pasaran för våldsvänstern…

INRIKES. No pasaran är ett gammalt slagord för de skall inte passera, det är så gammalt så de vänsterblivna har inte märkt att de redan är passerade. Nåväl, det är numera vanligt bland vänsterextremister som tydligen börjat gilla regeringens politiska polis, de kanske redan är en del av Säpo.

-Pettersson noterar att familjen Ernman är som statsministern, de har ingen aning om vad märket på deras tröjor betyder. Tröjorna familjen bär har också en stjärna och texten ”No pasaran”, ett begrepp som används av vänsterextrema AFA och som betyder att fienden inte ska få passera.

Det finns inget försvarbart i att försvara AFA:s antifascister, de är de värsta, näst efter islamister, antidemokratiska våldsamma element vi har i landet och de använder uttrycket ”No Pasaran”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “No Pasaran för våldsvänstern…

 1. Inledningsvis kan det för den spanskkunnige noteras en liten men betydelsefull felaktighet. Uttrycket skrivs ”No pasarán” och betyder mycket riktigt ”de ska inte passera”. De vänsterblivna bemöts bäst med uttrycket ”Ta pasaron” vilket betyder ”de har passerat”.

  Har under en längre tid för övrigt funderat på att trycka upp t-shirts med texten.

 2. Jag får en känsla av att SÄPO blottar sitt accepterande av socialdemokraternas LANDSFÖRRÄDERI att skriva kontrakt med muslimerna.
  Och att kontraktet lovar muslimerna “positioner”
  I Sveriges Regering mot betalningen att muslimerna
  lovar att rösta på S är väl ett riktigt
  LANDSFÖRRÄDERI!

  Hur försvarar SÄPO detta?

 3. No pasaran .jag hoppades vid första ögonblicket att det var avsett för alla som kryper hit över gränserna. Förvånad över att de talar om högerextrema.Alla som inte gillar vänstern och JÖK partier är numera stämplade som högerextrema.
  Jag tror ta mig tusan att jag skaffar ett par rediga soldatstövlar !

  1. Går du på höger sida om vägen är du per automatik högerextremist stämplad av brakskits vänstern.

   1. En Icke lydig AFA-kommunist,
    blir visst, som populist,
    stämplad som högerextremist-rasist.

 4. Sverige har fått sin egen Stasi eller kanske än mer KGB, som lyder direkt under regeringen, sen 2015. likheterna är slående med gamla DDR och Sovjet kommunisterna. AFA de duktiga idioterna, som Stalin sa om folk utan vett.

 5. Förra gången försökte regeringen göra sig av med meningsmotståndare genom att via Google släcka ner Sweb-TV. Nu handlar det om att förbjuda regim-kritiska inlägg genom att via Säpo påstå att vi är under attack från Ryssland. Fantasin skenar lätt iväg hos dom som har för vana att ha lögnen som norm. Såssarna brukar lägga ut villospår när lögnfabriken ligger i startgroparna.

 6. Varför ska de blanda in alla andra skattebetalare i deras ”krypterade” slagord och ohållbara politik. Det står dem fritt att inhysa och försörja så många flyktingar de orkar med. Ingen skulle försöka hindra dem. Men dra inte in mej eller någon, som inte bett om det när resurserna inte ens räcker för de, som betalt hela livet till välfärden.

 7. Tror inte någon från Röd Maktsfären pudlar . De har inte den insikten . Och som Pettersson säger , de har ingen aning . Aningslösa , vet de vad de säger eller har de ingen aning om det heller ? Mvh Sjöström

 8. Vänster-kriminella som aldrig arbetat och vill Sverige ska vara ockuperat av importkriminella bidragsfuskande ”Herrefolk”!
  Så mycket mer ockuperande Främmande Makt går inte att hitta!
  Och det arbetar SÄPO för!
  Att mörka övertagande via våld, hot och terror på Svensk mark!
  Sista direktiven inom Islamistkretsar är att skala ner terrorn till fåtal eller enstaka offer med ”fel” Västerländska Rastillhörighet!
  Därav tortyr och Förnedring av offren!
  Gärningsmännen får inte ens några straff!
  Vänster-kriminella Åklagare och Domstolar som totalt skiter i Svensk Lag!
  Kunde man inte betala Ryska Armén för en Taktisk Kärnladdning på denna 100% odugliga imbecilla okunniga lögnaktiga kontorist-cancer på SÄPO?

 9. Pladder kärring som kommer pudla något så fantastiskt när förnuftet tar över makten.

 10. Alla dom här högerextrema som enligt Säpo är ett hot mot Sverige var hittar man dom ? Vit maktrörelsen som tydligen också existerar dom torde man väl hitta på äldreboendena där dom flesta är vithåriga och arga på den usla mat som oftast serveras.Skämt åsido hoten mot vårt samhälle kommer nog mest från våldsvänstern och dom nya beväpnade grupperingarna .Sedan har vi dom livsfarliga pensionärerna som är förbannade på det mesta nuförtiden.Svenska nationella fredliga människor tror jag inte man behöver jaga och avlyssna och infiltrera.Dom vill nämligen Sverige väl om det nu var dom som Säpo menar är högerextrema.

 11. Vad gör vänsterlollan? Jo hon siktar på oss med ett osynligt vapen, det är exakt vad som kommer att ske då sekten och vänstermaffian V,S plus C och L börjar jakten på oss som håller Sverige kärt. Med då kommer det inte att vara osynligt längre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: