Rasmus Ling (Mp) – osannolikt skrämmande tokstolle


INSÄNDARE. Låt hoppet fara. Med miljöpartister som dess talesman i migrationsfrågor Rasmus Ling kan man bara förtvivla och kontrollera att det inte är första april när han uttalar sig. Samtidigt kan man förbanna att man som fattigpensionär tvingas betala spolingens höga riksdagslön, hans många förmåner, långa semester, fria resor, miljonpension och det partistöd hans lilla klimatsekt lever av. Måtte de få under 2,7% i nästa val. Då upphör ju också deras tillgång till skattepengarna.

Rasmus Ling, pressbild Miljöpartiet

Denne folkvalde ungtupp anser att vi mitt i virus-infernot ska öka invandringen! Att privatbilismen ska förbjudas till förmån för den kollektivtrafik som vi nu knappt vågar utnyttja. Att straffrabatter för unga kriminella ska behållas när massarbetslöshet kommer att tvinga papperslösa svartjobbare att försörja sig på rån och knarkhandel. Att ID-kontroller ska förbjudas när coronabekämpningen förutsätter järnkoll på alla som finns i landet. Varje förslag som andas omsorg om svenskar förkastar han som rasistisk högerpopulism. Han är utan tvivel inte riktigt klok. Han borde sättas i politisk karantän för att hindra att hans idiotiska svamlande sprids.

I den kanske värsta kris världen upplevt har vi anförtrott Sveriges väl och ve till okunniga, hjärn-tvättade och fullständigt historielösa nollor som denne obegåvade tönt. Ohjälpligt fast i den kvicksand av falsk humanitet och infantil duktighet som ersatt den stabila grund som hans klokare, äldre företrädare mödosamt, tillsammans med ett enat, arbetsamt och lojalt folk byggde ett tryggt folkhem på.

Hur kan detta folk ha lurats att som sina företrädare välja de politiska parasiter som inifrån äter upp dem till kropp och själ. De skadeinsekter som suger all näring ur samhällskroppen och förökar sig genom delning. Jo, med hjälp de flygande kryp som tillhör släktet Cursor nuntia ( journalistiska spyflugor). Dem finns det gott om i den mediala gödselhögen. Den stinker och surrar av feta, välnärda fän som sprider all skit de kan suga i sig. Flugornas Herre heter Peter Wolodarski. En särskilt envis och irriterande plågoande. En annan påflugen släkting är Aftonsångens Anders Lindberg. Han som nu stolt stödköper pizzor för att mildra coronakrisen och skriver bevingade plattityder och larvigheter. Som flugsvärmar surrar alla dessa kryp kring resterna av det ruttnande Sverige. Exessen har tyvärr helt tappat sitt sting. Spindeln i nätet är dock TV-chefen Hanna Stjärne. Hon har flest i sin svärm och mest pengar i boet. Hon fångar fler byten än alla de andra sammantaget. Hennes nät spänner över hela landet. Enligt lagen ska hon utgå från alla kryps lika värde. Flyga högt över markkrypens låga utsiktspunkt och se verkligheten från sin himmelska, objektiva tron. Men som kameleonten anpassar hon färgen efter rådande politiska omgivning. För det får hon furstligt betalt, men förtjänar inte folkets förtroende. De som dyrt tvingas betala moder Sveas direktsända begravningskalas.

Det skulle till en verkligt mördande parasit för att småkrypen till slut skulle börja samla sig till den politiska revolution som likt en flugfångare kommer att klibba fast och oskadliggöra de värsta, politiska svärmarna. Men det lär tyvärr ta åtskillig tid för att svenska folkets immunitet mot pågående hjärntvätt helt ska utvecklas.

Rolf Malm – en gammal, trött viftande, flugsmälla.


23 responses to “Rasmus Ling (Mp) – osannolikt skrämmande tokstolle

 • Inger-Siv Mattsson

  LYSANDE ROLF! TACK!

  Gillad av 1 person

 • P-G Fahrbring

  Om Rolf Malm inte är rasist är han åtminstone en person med ett sådant stort hat att hans trovärdighet på allvar måste ifrågasättas.

  Ordet intellektuell brist och humanistiskt undernärd säger nog lite om denna person och en del andra som gjort inlägg på denna blogg.

  Gilla

  • Tony

   Å fan, Skriver han för mycket sanning? Det tär förstår
   jag på sådåna som Räknar sig själva som humanister
   och tycker att man är intellektuell, och dom som inte
   tycker som dom själva är rasister?

   Gilla

  • Nils

   Aj, P-G vilket hat du uttrycker. Frågan är om en så hatisk person som du kan anses trovärdig.

   Gilla

   • P-G Fahrbring

    Förklara vad i mitt svar som kan anses som ”hatiskt”. Jag tycker på allvar att du skall läsa många av de andras inlägg innan du anklagar mitt inlägg eller svar för hatiskt.

    Det finns inte mycket till fakta i RL inlägg annat än hat, misstroende och förljugna påståenden.

    Sidan eller bloggen ”Pettersson Gör Sverige Lagom” kan inte anses annat än vara en förlängd arm till SD och de högerextrema krafterna i detta land.

    Gilla

  • Micke

   Varför blir jag så trött när jag hör ordet rasist? Därför att denna etikettering utesluter all dialog. En del ljushuvuden som PG tror säkert att det är ett argument också. Rolf är arg och det har han all rätt att vara. Denna tokstolle till MP politiker representerar inte folket. Han representerar en liten klick som är där för att göra någon slags karriär. Demokratin fungerar inte i Sverige. Det är dags att se sig om efter nya modeller som direktdemokrati och folkomröstningar.

   Gilla

   • P-G Fahrbring

    Du skriver att vi inte har demokrati i Sverige! Det är ett påstående som bara kan komma från personer med dålig insikt om hur Sveriges parlament fungerar.
    Nu tror jag att du nog egentligen vet att vi har demokrati i vårt land med du har svårt att acceptera att inte SD får vara med att styra, söndra och härska

    DEMOKRATI:
    (δῆμος demos, folket, och κράτος kratos, styre, med den ungefärliga betydelsen ”folkstyre”. I svenskan finns ordet belagt sedan 1596.

    Om du läser RL inlägg och funderar på hans ordval och påståenden lite mera grundligt kommer du förhoppningsvis underfund med att det han skriver är baserat på hat och påståenden han ej kan styrka.

    Givetvis har vi alla rätt att yttra oss, den rättigheten ksn jsg gå i döden för men jag har svårt att flrstå varför msn inte ksn föra debatt och srgumrntering på ett nyanserat sätt.

    Tyvärr är det som oftast företrädare för SD, invandrarfientliga och högerextrema organisationer som har den strategin.

    Jag skulle kunna skicka dig ett excelblsd med uttalanden från SD företrädare och kandidater som uttryckt sig i media på ett sätt som inte borde få förekomma.
    Ord som svin, negrer, idioter, fårknullare, pack, m.m är vanligt och ytterst få gånger kommenterar SD ledningen uttalandet som klandervärt

    Gilla

 • Kungen

  Består miljöpartiet enbart av stollar ?? 😄😄

  Gilla

 • rustibus46

  Ja, när 40 års arbete renderar en skräppension.
  Samtidigt som politiker utan arbetserfarenhet,
  blir försörjda av det arbetande folket .
  Dessutom visar de, utan att skämmas, sitt
  förakt mot dem som föder dem.Arma land

  Gillad av 2 personer

 • Maya

  Rolf.Du skriver ju bara för bra.Träffsäkert och elegant drar du ner byxorna på alla dessa falska och godhetshycklande tomtar som har tagit som sin livsuppgift att uppfostra oss olydiga Svenskar som har andra åsikter än denna klubb för inbördes beundran.Ser fram mot nästa skriftliga kanonsalva som du levererar.Må så gott.

  Gillad av 3 personer

 • Maja 2

  Rolf Malm är en fantastisk skribent! Härligt att läsa dina artiklar. Väntar med spänning på nästa och nästa! Tack.

  Gillad av 3 personer

 • SVENSK

  Släktet Ling är känt för iderikedom, kunskap och framgång, varför ägnar han sig inte åt det? istället för ett falskt miljöparti??

  Gilla

 • Bajen666

  Hehe ja denna snubbe är inte den vassaste kniven i lådan precis…och då är jag återhållsam med min kritik.

  Gillad av 1 person

 • Rasmus Ling (Mp) – osannolikt skrämmande tokstolle – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INSÄNDARE. Låt hoppet fara. Med miljöpartister som dess talesman i migrationsfrågor Rasmus […]

  Gilla

 • Zero8

  Den här Rasmus skulle lyssna på min gamla gympalärare:
  ”bättre att få tanken idiot än att öppna munnen och undan röja allt tvivel”

  Gillad av 2 personer

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det är väl snart klarlagt, om inte så bjuder de på det själva.
  Vi har tyvärr inte de ”skarpaste knivarna” i riksdagen.
  Det beror på det politiska systemet där partierna har gjort sig av med folkets röst och styr skutan efter eget godtycke och där politikeradeln agerar och manipulerar gemensamt vid det dignande politiska smörgåsbordet efter eget tycke.

  Gillad av 1 person

 • Lellego

  Mupp och mupp. Den här Rasmus är en sadist. Han mår gott när folk mår dåligt.

  Det är väl ingen som uttalat att det just skall månas om det svenska folkets hälsa. Indirekt delar han upp folk i olika grupper med sitt uttalande. Därtill är han också rasist.

  Gillad av 2 personer

 • ossie

  Syns ju på långt håll att denna mupp är helt tokig.

  Gillad av 3 personer

 • Kent

  Ja Rolf att det alltid har funnits stollar är inget nytt inte i Sveriges riksdag heller.
  Men volymen är utan tvekan unik samtidigt som man låter 4,5% av riksdagen styra landet.
  Begravningskalas jag skulle snarare kalla det för sorgeprossesion.

  Gillad av 4 personer

 • Wally Walrus

  Den mannen har i särklass ett strutsliknande utseende och ärthjärnan verkar sitta på plats.

  Gillad av 4 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: