Stäng

Indiana Jones ordnar saken

GOTT OCH BLANDAT. Indiana Jones visste vad han gjorde, idag när vi har de islamska mördarsekterna Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla andra borde någon som Indiana Jones lösa problemen. Snabbt, enkelt och billigt. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Indiana Jones ordnar saken

 1. Det berättas att Harrison Ford inte höll sig till manus den dagen, eftersom han var magsjuk, blev akten lite kortare än planerat, när han oväntat drog sin revolver och sköt istället för att gå i närkamp med den sabelviftande araben.

 2. Om ni lider av lågt blodtryck eller när en önskan att supa skallen av er kan jag rekommendera följande debattartikel: https://web.archive.org/web/20200321172719/https://www.aftonbladet.se/debatt/a/EWnnXo/rasism-mot-vita-finns-inte-i-sverige

  Den är skriven av en drönare, Lovisa Fhager Havdelin, som lever på det allmänna (Stiftelsen Teskedsorden är icke-vinstdriven och finansieras genom stöd från företag, stiftelser, myndigheter och privatpersoner samt via försäljning i gåvoshop) Wikipedia. Ni kan även gå in på Facebook och läsa vad Mustafa Panshiri skriver om inlägget.

  1. Reflektion på din länk……..

   Så då menar du Lovisa Fhager Havdelin, att vi vita inte har samma rättigheter som de rasifierade och religionsfria, och de som hatar oss för ”vår” hudfärg. Vi skall bara tacka o ta emot hatet, slagen, pisset, våldtäckerna och morden utan att få en changs att få stå upp för våra rättigheter. Har du en aning om att rasfiendskap nästan alltid har funnits och är ingen modern företelse.
   Istället för att kväsa den starke kanske man skall stärka den svage.
   Att bli kränkt i tid och otid är kanske enklare att komma tillrätta med än att förändra människors inbyggda försvarsmekanismer som utlöses o triggas per automatik i olika situationer.
   Den ständiga offermentaliteten som alltid binds vid vissa raser av historiker och politiker kan aldrig upphöra förrän det slutas att exponeras vareviga dag i media.

   Ryck upp er och gå vidare….. ni utsatta.

 3. Föredömligt!

  Första medlemmen i ”Grannsamverkan
  mot våld ” – kanske?

  Men han behövde inte ha något
  källarmöte innan …..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: