Stäng

Du talar inte…

Mannen till vänster i filmklippet är tyvärr Sveriges statsminister. Känner ni ett stort förtroende när ni hör honom i talarstolen?

Sverige stänger gränserna, men inte om du söker asyl och kommer från länder där coronaviruset härjar tillsammans med andra smittosamma sjukdomar. Mannen till vänster på bild talar dock inte för hela Sverige, eller hur var det hans partikamrater nyligen twittrade?

13 reaktioner på “Du talar inte…

 1. Hur kan någon något så när vettig individ ha något so helst förtroende för denna persons svammel. Är han nykter?

 2. Asylsökare ska inte vara viktigare än att bromsa ned smittspridningen i hela Sverige. Så ska inte mänskliga rättigheter se ut någonstans i världen. Hur laglig är en regering, som hellre utsätter sitt lands medborgare för mer coronasmitta än att stoppa presumtiva smittspridande asylsökare vid gränsen. Regeringen har ju tyvärr utsatt svenska medborgare för främmande kriminalitet och ökande skatter i decennier genom en orimligt stor volym invandring av bidragsturister. Att Sverige år 2017 hade dubbelt fler beviljade asylfall än övriga Norden tillsammans är hutlöst.
  https://samnytt.se/dubbelt-sa-manga-beviljade-asylfall-i-sverige-2017-som-ovriga-norden-tillsammans/

 3. Ni ser och hör !

  Han värnar mer om baaaarn ( män 18 – 50 år som är desertörer ) ifrån länder där Corona viruset är mycket spritt, och genom sitt sinnessjuka beteende utsätter han sveriges friska befolkning (och övriga världen) för risk att plågas och i vissa fall dö !

  Är detta en sån människa ni vill ha i Sverige som s.k ledare, som bidrar till att dina barn blir smittade och dina gamla föräldrar dör !!!

  FY FAN 😡😡😡

 4. Är nog ganska säker på att något vi inte kommer att få höra från Stefan Löfven är ” vi såg det inte komma”. Vilket de defacto inte heller gjorde.

 5. Var är han?

  Sveriges så kallade statsminister, var gömmer han sig?

  Varför syns han inte i tv-soffor, nyhetsprogram med mera?

  Är det någon som sett den så kallade statsministern eller någon annan från regeringen?

  Skandal !

 6. Släng ut alla bidragsturister, kriminell och ultrareligiösa, så kan vi skapa lite trovärdighet gentemot omvärlden.

 7. UD kunde inte tänka sig att medverka till att flyga hem strandsatta riktiga svenskar från länder i vår närhet. ”De får klara sig själva”, blev svaret.
  Kan så vara. MEN……………
  Däremot gick det alldeles utmärkt att chartra två Norwegian-plan och bege sig ner till Somalia och hämta ”hem” ”svenskar” som varit på semester i det land de ”flytt” ifrån. Förmodligen valboskap som ska säkras. DU betalar.
  FYY FAAN !!!! Infon uppsnappad från ”Fria tider”.

  1. Såg inslaget där utrikesminister Ann Linde gjorde det famösa uttalandet: *De som är på semester och vill hem får klara sig själv (ungefär).
   Om det stämmer att UD, vem annars, har använt ett flygbolag än SAS, (SAS flygande person nekade. Norwegian gjorde det dåbolaget är i sämre ekonomisk situation än SAS ), att hämta folk och fä från landet till stan är det bevis på att Regeringen till vilket pris som helst räddar.bidragstagare men inte slattebetalare

Kommentera

%d bloggare gillar detta: