Beslagta Göran Greiders tillgångar…


KULTUR. Göran Greider är socialdemokrat på gränsen till kommunist, författare och chefredaktör på Dala-Demokraten. -Pettersson har inte mycket till övers för storbankerna men många av bankernas aktieägare är vanliga småsparare. Varför de ska betala för de kulturarbetare som inte har sett till att ha egen arbetslöshetsförsäkring eller byggt upp egna fonder är obegripligt.

Varför inte beslagta Göran Greiders miljoner han har i sitt företag eller herr Greiders sexmiljonerslägenhet i centrala Stockholm? Vad säger du Göran, blir inte dina tillgångar en bra början på en kulturfond? Fyll sedan på med andra rika ”kulturarbetares” tillgångar. Vad sägs om Malena Ernman, Henrik Schyffert, Kjell Bergqvist, Zara Larsson, Jonas Gardell, Jason ”Timbuktu” Diakité, Alex Schulman och många fler så har du snart din fond och du får samtidigt testa om de är så solidariska som de tycker andra ska vara.

För övrigt tycker jag att de flesta ”kulturarbetare” länge nog har tagit sig rätten att tala om för andra vad de ska tycka och tänka så de får väl bli ”Swish-horor” så får vi de se hur populära de är.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Beslagta Göran Greiders tillgångar…

 • Bajen666

  Man får bara vara rik och ha besparingar om man är vänsterextremist eller är en simpel kommunist i dagens Sverige.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Det finns många människor som vill leva på andra människors arbete.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Här finns fyra miljarder att plocka:
  Refererar till Din artikel https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/finansinspektionens-presstraff-swedbank-kan-bli-skyldig-betala-miljarder
  Jag undrar: de fyra miljarder i böter, vart går de? Skulle ju behövas i kampen mot Corona 😉
  Med vänlig hälsning
  Thorsten Schütte, Sala

  Gilla

 • Bosse S

  Göran, Greider, gå och klipp dig och skaffa ett jobb!

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Små och egen företagare, som vänster (och Greider) kallar utsugare och kapitalister, får ofta jobba mer än 40t/vecka, tjäna mycket mindre än pajaser som han själv.
  Vad vore landet utan små och medelstora företag?
  Vem ska anställa alla vänstermuppar och betala deras löner? Många av dom verkar samlas inom stat/ kommun och få lön skattevägen.

  Gilla

 • ossie

  Denna hjärndöde okammade slofs.

  Gilla

 • Argus

  Planekonomi inom kultursektorn? Är vi inte redan där? Bara artister med ”rätt inställning” får försörjning.

  Vi har inte kommit hit vi kommit med ”alla får medalj” eller all annan avsaknad av konkurrens.

  Gilla

 • Billy Boy

  Göran Greider har under de senaste c:a 12 – 13 åren ”drabbats” av skattesänkningar i form av jobbskatteavdragen nr 1 – 5 som Alliansen genomförde.

  Trots löfte från Löfvens DÖ- och JÖK-regeringar återställdes inte jobbskatteavdragen vid tillträdet 2014 och 2019. Man lovade pensionärerna skattesänkningar som succesivt skulle utjämna (sänka) pensionärernas inkomstbeskattningar till löntagarnas nivåer. Dessa utlovade skattesänkningar till pensionärerna är fortfarande inte fullt ut genomförda trots högkonjunkturen 2014 och alla fagra löften från S i valrörelserna 2014 och 2018.

  Som en del av JÖK-avtalet gick Stefan Löfven (S) däremot med på att sänka skatterna för de allra rikaste inkomsttagarna i Sverige då han accepterade kravet från C & L att slopa värnskatten som redan det första året orsakar ett skattebortfall på c:a 6 miljarder kronor från statsbudgeten.

  Det som Göran Greider sysselsätter sig med betraktar jag knappast som något produktivt jobb. Så varför skall han då dra nytta av alla jobbskatteavdragen som Alliansen införde under åren 2006 – 2014 samt den slopade värnskatten, som han nu drar fördelar av i JÖK-regeringens 73-punkntsuppgörelse.

  Varje krona som går förlorad i statsbudgeten p g a skattesänkningar till Göran Greider på hans skyhöga inkomster är därför att betrakta som en grov stöld från det gemensamma.

  Gilla

 • gamgubben

  Göran G. har liksom Olof P. blivit stora inom S utan att ha folket på sin sida. Det har räckt med att säga vad partiledningen ville höra.
  För oss som betalat har de båda och nya S varit en rejäl förlustaffär.

  Gilla

 • Tony

  Förstår inte varför den stora Lufsen älter sina jävla kommunistfloskler i Radio, i TV soffor, men typiskt för kommunister dom är väldigt generösa med pengar, andras pengar för själva åstadkommer dom inga, bara kostar pengar

  Gilla

 • Peter

  Varför skulle inte Göran Greider kunna ta ett jobb i exvis hemtjänsten? Eller något annat jobb där det, i brist på formellt kvalificerade personer, i stort sett räcker att man kan svenska och kan uppföra sig…

  Gilla

  • Tony

   Göran Greider i Jobb???? Hur fan skulle det se ut, med
   tummen mitt i handen på båda händerna? Ingen sådan kan utföra ett normalt jobb!

   Gilla

 • Kungen

  Exakt. Dessa kulturarbetare har haft väldigt hög svansföring. Nu kan dom klara sig själva

  Gilla

 • Ståfräs

  Jag ryser av välbehag när jag läser dina artiklar typ denna om Greider, Pettersson!!
  Kommunister tycker jämt att alla andra skall betala för ngt dom inte behöver.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Chefredaktör Göran Greiders tidning Dala-Demokraten tappar läsare.

  Lite konstigt. Eftersom Greider själv, får så mycket offentlig och gratis marknadsförings utrymme, inom public service.

  Dala-Demokraten tappar 400 prenumeranter mellan 2018 till 2019. Från 7200 ex ner till 6800 ex för 2019. Av de så är bra 5900 prenumeranter fullt betalande för Görans tidning. Den digitala versionen av D-D, är heller ingen framgångssaga.

  Nedan de nya siffrorna för dagspress under 2019.

  https://www.kantarsifo.se/rapporter-undersokningar/audit-rapporter

  Gilla

 • age

  Det finns en förklaring till att jag alltid ”ser rött” när
  jag ser den där Greider på TV!

  – ibland t.o.m. följt av huvudvärk!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: