Stäng

Man skjuten i Tomelilla, allvarligt skadad

BROTTSLIGHET. En man i Tomelilla har förts till sjukhus med skottskador, skriver polisen på sin hemsida. Mannen hittades utomhus på Torsgatan vid lunchtid. – Det var mycket folk på platsen vid tillfället så vi uppmanar dem som hört eller sett något att höra av sig till oss, säger Katarina Rusin vid polisens ledningscentral. 

Uppdatering kl. 18.02: Enligt sjukvården är den skottskadade mannen allvarligt skadad.

-Pettersson säger även Tomelilla i sydöstra Skåne är drabbat, 7000 bor i tätorten och knappt 14.000 i kommunen. Tomelilla må vara litet, men mångkulturen har  gjort orten känd på bloggen. Läs HÄR.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Man skjuten i Tomelilla, allvarligt skadad

  1. Är det någon som vet hur föredraget i Sjöbo eller något av de andra biblioteken avlöpte?

  2. Det känns på något sätt tryggt att invandrargängen fortsätter sin verksamhet när att annat avstannar i samhället.

  3. Det var väl därför som HAN som håller efter vad Pensionärerna har för åsikter var i Tomelilla och höll föredrag i förra veckan? Yak!

  4. Den svenska mångkulturella tryggheten anno 2020 fortsätter trots Coronaviruset !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: