Mohammed MailkAl-Shehan åtalas för omskärelse av små pojkar med lödpistol…

ISLAM. Med verktyg Mohammed MailkAl-Shehan köpt på Jula har han omskurit nio små pojkar i Gävle och Söderhamn, utan bedövning, i deras vardagsrum. Sju av dem fick komplikationer efter ingreppet. Nu åtalas han för misshandel, grovt vållande till kroppsskada och brott mot lagen om omskärelse av pojkar, enligt åtalet vid Hudiksvalls Tingsrätt. 

Medicinväskan. Foto: Polisen

Under april och maj 2018 har Mohammed, en syrier boende i Gävlebo, utan att ha vare sig rätt utrustning eller kunskap, omskurit nio små pojkar. Sju i Söderhamn och två i Gävle. Föräldrarna, som nu är målsägare tillsammans med de drabbade pojkarna, har beställt ingreppet och betalat via swish.

Allihop i villfarelsen att det var lagligt att göra ingreppet hemma, och att det utfördes av en person med tio års medicinsk erfarenhet, medan mannen som anklagats har enligt uppgift fått nio månaders medicinsk utbildning i Syrien, men har ingen sådan utbildning i Sverige.

I stället har alltså deras söner utsatts för stort lidande, infektioner och i vissa fall så omfattande sårskador på könet att det kan behövas flera kirurgiska ingrepp för att rätta till.

Alla inblandade föräldrar var från början misstänkta för misshandel av sina egna barn eftersom de låtit utföra ingreppet på ett olagligt vis. De misstankarna har avskrivits. Samtliga inblandade ger dock samstämmiga uppgifter om att den som organiserat omskärelsen och bokat den person som utfört ingreppen är en person i ledningen för den numera stängda muslimska förskolan Bilaal, där Säpo varit intresserad av ekonomin och rekrytering till IS.

– Det var mannen som har dagiset i Söderhamn som tog mannen som omskar barnen till oss, säger en förälder i förhöret och fortsätter: – När en sådan man säger så här har jag litat på honom, då tror jag det är okej. Ägaren till dagis var pålitlig trodde vi, en myndighetsperson.

-Pettersson anser att föräldrarna också borde åtalas, det måste bli slut på flatheten och ställas krav på att de som bor i landet ska känna till vad som gäller eller åka hem, men det är väl detta som PK kallar kulturberikning…

Den åtalade medicinmannen: Mohammed MailkAl-Shehan är född 1989, medborgare i Syrien med tolkbehov på arabiska.

De friade föräldrarna har tolkbehov på arabiska och somaliska

Abdirahman Mohamed Abdi Naasir
Sudais Mohamed Abdi Naasir
Maaher Abdullahi Salah
Emraan Abdi Ahmed
Farhan Mohamed Jimaale Buule
Ahmed Mohamed Ibrahim Ahmed
Anas Mohamed Ibrahim Ahmed
Amir Abusagr
Mervan Alabdi

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Mohammed MailkAl-Shehan åtalas för omskärelse av små pojkar med lödpistol…

  1. Blev ju ett jäkla liv när Island förbjöd manlig (vadå manlig – handlar ju om barn!) omskärelse för några år sedan om jag minns rätt. Personligen anser jag att ingen omyndig individ ska påtvingas religion och det gäller även kristna dop och konfirmationer. Dock så finns det ju himmelsvida skillnader mellan muslimernas barnatortyr och indoktrineringen från svenska kyrkan.

  2. Totalförbjud denna vansinniga och vidriga sedvänja samt utdela tvåsiffriga straff för dårarna och utvisning för hela klanen.

    Är pojkarna under fem år så låt dom stanna och assimileras i en Svensk fosterfamilj.

    PS: Den ska förbjudas hur den än utförs.

  3. Verktygslådan i fråga behöver bara kompletteras med lite välanvända rakblad, björntråd och stoppnål och möjligen en elektrisk motorsåg, så vore den komplett för att även ge sig på småflickornas underliv.

    För dom som undrar, bara sök på FGM.

    Och ja det är vi som skall integreras, vi skall anpassa oss till allt detta, för då blir vi lättare att byta ut.

  4. Så blir det när man lyssnar på en myndighetsperson och inte har tillräckligt med förstånd. Det här är inget ovanligt i deras länder och med ett svenskt icke rättssystem så fortsätter de här också. Att detta framkom beror enbart på att de fick söka sjukvården för sina söner. De har inga tendenser till att integreras alls.

  5. Ställ föräldrarna inför rätta också. Hur i h-vete kan man utsätta sina barn för något liknande, de borde förlora vårdnaden. Utvisa dessa varelser dit de hör hemma och där de kan språket.

  6. Det går att modifiera skeppscontainers till bostäder. Ett byggprogram på teve visade detta. Låt en avsatt svetsare svetsa fönster med galler.
    Inred och proviantera, men glöm inte luftkondionsanläggning för hemländernas varma dagar och kalla nätter. Fyll bostaden, transport till utskeppningshamn för utskeppning. Glöm inte att bifoga nyckeln till dörrlåset. Detta transportsätt är COekvivalenter bättre än flyg isynnerhet om fartygsoljan kommer från Preen raffinaderiet i Stenungsund.

    Med viss reservation påstås att Preem ägs av en som bär en finare duk på sitt huvud som fixeras med en dubbel repögla. Alltså inte en mönstrad palestinasjal som de unga dumma vänsterfeminerna använder för att gömma sina röda trådar. Den humanistiska stormakten använder en vit variant för sossekvinnor, vid viktiga statsbesök, för att bevisa deras underdånighet. En variant att kejaren är naken när han säljer allt,.även sin utrikeshandelsminister.

  7. Kan de inte behålla sina traditioner hemma i Mellanöstern, det heter väl ”lika barn leker bäst”, vi har helt andra normer och värderingar i Sverige och passar inte dessa så går det utmärkt att flytta tillbaks igen. Tror ingen svensk frågar efter deras traditioner, utom regeringen, PK, journalister och batikhäxor.

    • Sorry, Sverige hade en gång för länge sedan andra normer och värderingar, nu är MENAs dito officiell ideologi.

  8. Det är hög tid att sluta kupera små gossebarn baserat på historier från en förhistorisk tid. Tyvärr så är starka krafter emot ett totalförbud. Att man inte ska karva i små jäntor håller de flesta med om men var tog jämställdheten och jämlikheten vägen för pojkarna?

    Vi lever inte i ett torrt ökenklimat med brist på vatten så det är lätt att hålla rent i ett modernt samhälle med badrum.

  9. Vem fixade lägenheten och all-inclusive gratis för Mohammed, här vid polcirkeln?

    • Det fixade sozzarna i utbyte mot röster. Dessutom har han ju rätt värdegrund enligt samma idioter…

      • 40 år på Påskön!
        Ta föräldrarna med!
        Och var enda muslin. hatar dessa individer från pruttfettländerrna !

    • Den feministiska Regeringen tvingade kommunen att ge medicinmannen förtur i den kommunala bostadskön.

      Den feministiska Regeringen i den humanistiska stormakten är ytterst ansvarig, eftersom de släppt in medicinmannen som plågat de värnlösa barnen.

      Räknas han in bland de högutbildade hjärnkirurgerna, och tillhör begåvningsreserven ?

Kommentera