Världens bästa länder för gamla, men…

VÄLFÄRD. Ett land med bland världens högsta skatter hamnar inte på topp tio för gamla människor. -Pettersson räknar med att Strandhäll, Johansson, Ygeman och Löfven twittrar om det och berättar att det beror på alliansens skattesänkningar år 2006. 

Världens bästa länder för gamla människor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Världens bästa länder för gamla, men…

  1. Det handlar såklart om extrema kompetenbrister inom den styrande kretsen. Sverige har aldrig någonsin haft så odugliga ministrar och statssekreterare som under de 15-16 sista åren och framför alltsedan 2014. Förtroendet för Tjocksteffe är under 20 procent och för Bolund och Lövin klart under 10. Och såna föraktade skithögar har alltså styrt landet, alltför länge, styrt åt helvete. Vad är det för självdestruktivt hos det svenska folket som gör att vi tillåter det? Får inte också vi de politiker vi förtjänar? Vi måste resa oss och rensa ut packet från Rosenbad.

  2. I andra länder ska ålderdomen va en guldkant på tillvaron, samt ett tack för att man tjänat landet, men i Sverige är det en bestraffning att bli gammal, det talar överbetalda politikerbroiler om för oss så ofta dom kan, vi har inte vett att dö, vi borde nämligen lämna plats så att arbetsbefriade bidragstagare i sin bästa ålder ska få överta våra hem.
    Inte nog med att regeringarna snott hundratals miljoner ur Pensionsfonderna, dom önskar även livet ur dom gamla!

  3. Coronavirus och okontrollerad massinvandring i all ära men nu har Sverige fått ännu ett jätteproblem på halsen, det handlar om svenska kvinnliga idrottare och deras menstruation !
    Heja historiens största skämt och idiot-land Sverige.

  4. Tänk att invånare i Sverige röstar på ett parti som alltid skyller på annat, som Sverigedemokraterna, moderaterna och synen, när det inte går bra. Noll ansvarstagande.

  5. Det kan även vara överklass ungdomarnas knarkande i danderyds fel.
    Heter man Stefan och är dum i huvudet och sosse kan man skylla på allt.

Kommentera