3,1 % av de folkvalda styr ditt liv

INSÄNDARE. Enligt Demoskop har nu Miljöpartiet 3,1 % av väljarnas röster. Så ser alltså opinionen ut idag – oavsett att Mp med skohorn klämde sig in i regeringen vid förra valet. Idag har de alltså inte ett enda mandat för att föra din talan.

Denna lilla sekt av klimatreligiösa, fanatiska himlastormare leds av två lågbegåvade språkrör vars enda styrka är en outsinlig svada av lögner. Som stöds av en helgonförklarad 17-årig skolflicka i deras plan att hjärntvätta en hel generation. Såsom religioner i alla tider hotat med domedagen och inför kommande skärseld valet mellan Gud och Djävulen.

Denna trio tvingar dig att tro på de falska järtecken om jordens undergång som vetenskapliga kättare på alla punkter kan motbevisa. De som inte tror att jorden är platt eller som nutida Copernicus kan bevisa att solen inte kretsar runt jorden.

Men sekten tvingar dig att sälja bilen och köpa en dyr elbil. De kräver att du betalar allt större den av din inkomst till en galen Don Quijotekamp mot Livets gas, koldioxid som är förutsättningen för allt liv. Du tvingas försörja en extrafamilj av arbetslösa invandrare. Sekten vill välkomna ytterligare 30 miljoner bidragstagare. Du får betala en förmögenhet om du trots allt kör bil. Bilskatt, vägskatt, bensinskatt, husbilsskatt, trängselskatt, parkeringsskatt, bilbesiktningsskatt, trafikförsäkringsskatt etc i all oändlighet. Du betalar flygskatt, men ska ha ångest om du alls flyger. Fortsätter du att äta kött bestraffas du med köttskatt. Gäller snart också om du äter godis – då åker du på sockerskatt. Du måste betala TV-skatt om du vill hjärntvättas på det sättet. Du får betala 1.800 kronor om året om använder plastkassar. Man suger ut de sista dropparna ur dig genom skatt på sugrör och plastbestick! Du ska t.o.m. ha ångest för att föda barn.

Men det du måste betala mest för är de skattepengar som sekten skickar till EU, FN och enorma klimatfonder på 1000-tals MILJARDER för kampen mot koldioxid. Vid sidan av de MILJARDER som omställningen av ett redan fossilfritt Sverige kostar. Eftersom det är dina pengar erbjuder sekten generöst att Sverige ska betala mer än alla andra länder.

Det du i slutänden blir av med är all välfärd. När statskassan töms har vi inte råd med den. Den trygghet som samhällskontraktet innebar har sekten på alla punkter förstört och ersatt med sjukvårdsköer, bostadsbrist, otrygg ålderdom, usel skola och ohämmad kriminalitet.

Flera år återstår av sektens makt. Det  betyder fortsatt ledarlöst, paniskt lämmeltåg mot ättestupan. Under lämmelår erbjuds invaderande rovdjur feta byten. Genom nationalparken Sveriges vidöppna gränser, flathet och oegennyttiga generositet strömmar de hit för att mätta sin hunger efter global makt. Eller för att omvända barbariska otroende till fredens religion.

Den maktfixerade Stefan Löfven låter sekten bestämma. Det gör honom till medansvarig för sektens förräderi mot fosterlandet. Detta ”de fyras gäng” har sina föregångare i Kina. Där fick de sina dödsdomar omvandlade till livstids fängelse. Därefter reste sig Kina ur askan och gick snabbt från svältens och nödens rike till ekonomisk stormakt.

Någon rättvisans ängel eller Fågel Fenix syns dock inte på Sveriges mörka himmel. Möjligen kan en hatad, misshandlad och omyndighetsförklarad yngling som ropar att kejsaren är naken väcka Reinfeldts sovande folk till besinning. Men Sverige förblöder ur tusen öppna sår och är snart räddningslöst förlorat.

Rolf Malm

17 thoughts on “3,1 % av de folkvalda styr ditt liv

 1. Trafikförsäkringsskatt, motsvarande 3 miljarder/år, är alliansens påhitt. Nu bör den avskaffas som en välkommen ekonomisk stimulans!

 2. Blir stödröstning och valfusk även i valet 2022 och 7 klövern blir kvar !

 3. Urban : Mitt enklare förslag är att höja spärren till tio procent. Då slipper vi få in extrema småpartier med vansinniga ideer. Klarar ett parti den spärren är dom mer seriösa än idag.
  Dessutom tycker jag vi ska kunna rösta via internet med mobilt bankid. Det skulle både höja valdeltagandet och minska trycket från grannar och bekanta som ser vilka valsedlar man plockar på sig. Många besväras av detta och skulle då kunna rösta i lugn och ro hemma.
  De andra sätten att rösta ska givetvis finnas kvar. Detta är bara ett alternativ till.
  Detta skulle garanterat gynna demokratin men möter säkert mostånd från vänsterhåll som ju inte gillar demokrati överhuvudtaget.

 4. Jag vill inte låta som en besserwisser men tycker jag har pläderat för samma sak ganska länge.

  Ett parti som sedan dess inträde i riksdagen hankat sig fram med 4% av röstetalet har tillåtits att så kapitalt få kapa den sk svenska demokratin genom att utge sig för att vara stödparti till både höger och vänster.

  Det visar om inte annat att vi behöver ett nytt valsystem som utjämnar gränserna mellan storstad och landsbygd.

  Amerikas system med elektorer är då något att titta vidare på. I Sverige skulle det kunna innebära att varje region röstar fram elektorer som sedan väljer regeringsparti.

  Då utjämnar vi skillnaden mellan stad och landsort

  • I USA har varje delstat två senatorer oavsett folkmängd. Efter all lagstiftning måste passera båda kamrarna så har små delstater mer att säga till om.

   Vi borde återinföra första kammaren enligt amerikansk modell men baserat på historiska landskap så att inlandet också blir representerat.

 5. Ja man kan ju inte va vid sina sinnes fulla bruk om man ger
  sin röst till det partiet?

 6. Hemskt att Nazister ska vara med och styra Sverige!
  Vad har hänt här…
  Kom hitt för 53 år sen.
  Då kunde folk prata…

 7. Ett sorgekväde av Rolf M. på grund av att S eftertraktar makt mer än ett värdigt styre och MP’s ohöljda strävan att förvandla vårt land till en stormakt medelst utopiska drömmar. Tyvärr har de fått god stötta av två förvillade partier nu ledda av dagdrömmande multikulti kvinnor.

 8. Ja det är ta mig fanken ett rent vansinne att dom stollarna (MP) har så stort inflytande på Svensk politik och i förlängningen våra liv.

  Har man inte problem med spriten så är det nära tillhands om man tänker på detta..:-)

  • Leif Pagrotsky har ryggrad!
   Han var en av de klokare i dåvarande regeringen, det är hans (och Magdalena Anderssons) förtjänst att inte Sverige har gått med i EMU.

 9. De har mäktiga bundsförvanter: https://www.nature.com/articles/s41586-020-2035-0a De har tidigare gett sig på naturlagarna men ärligt talat har det varit svårt för vanligt folk att förstå hur koldioxidmolekylen fungerar. Nu då de lagt in överväxeln; ”The world’s tropical forests are losing their capacity to absorb carbon dioxide, according to a new environmental study, raising alarms about the prospect of accelerating climate breakdown” (snarare att de misstog backväxeln för överväxeln) så är det mera linjära samband vi talar om.

  Att Al Gore eller S:t Greta kan påverka fotosyntesen; ”Växten tar in koldioxid, vatten och solenergi som den sedan omvandlar till syre och druvsocker” (https://sv.wikipedia.org/wiki/Fotosyntes) vore att jämföra med bibliska mirakel. Om regnskogen, som forskarna antyder, skulle sluta växa eller växa mindre kan det inte vara brist på koldioxid i alla fall.

  Jag frågar mig när vanligt folk ska börja se igenom alla dessa försök att styra oss och göra oss fattigare för att globalisternas ska bli ännu rikare?

 10. Hur ett sånt extremt idiotparti existerar överhuvudtaget är OTROLIGT. Är det verkligen så många som är både blinda, döva och lobotomerade – alltså deras väljare
  Jag vidhåller att spärren måste upp till tio procent för att undvika detta vansinne.
  På köpet blir vi av med alla skitpartierna. 😄😄

 11. Valmyndigheten gav MP 0,3 % som de tog från SD när de stängde sin hemsida under valkvällen.
  Inget annat än korruption. Stäng sossarnas valmyndighet.

Kommentera