Sexuella ofredanden, narkotikaförsäljning, besökare som super och öppen porrsurfning på Malmös bibliotek

BROTTSLIGHET. Malmös olika bibliotek vittnar om sexuella ofredande, narkotikaförsäljning, besökare som super, porrsurfning och öppen onanering. Malmö är inte värre än övriga Sverige säger Frida Trollmyr (S), ordförande i kulturnämnden, enligt Expressen/Kvällsposten

Det är Malmös stadsrevision och fackföreningen DIK som har granskat arbetsmiljön på biblioteken i Malmö. – Social oro är ett stort problem. Jag befarar att ribban har höjts, det man reagerade på direkt för 20 år sedan har blivit vardag i dag, berättar Patrik Nilsson, ordförande för DIK i Malmö,

– Det är ingen hemlighet att det är ett prioriterat område, vi tar det på fullaste allvar. Därför har vi satt ”en trygg och säker arbetsmiljö” som fokusområde 2020, säger Frida Trollmyr (S), ordförande i kulturnämnden.

– Resultatet i Malmö speglar övriga Sverige. 

-Pettersson säger att ser övriga Sverige ut som Malmö skulle blir jag riktigt orolig, det är inget att skylla. Släng ut och skicka hem dem som inte kan sköta sig. Jag kan inte tänka mig att det är svenska besökare som inte vet hur man uppträder på ett bibliotek…

Frida Trollmyr (S) Pressbild.

Frida Trollmyr (S) är känd från bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då

15 thoughts on “Sexuella ofredanden, narkotikaförsäljning, besökare som super och öppen porrsurfning på Malmös bibliotek

  1. Biblioteken har blivit en tummelplats för allsköns slödder
    Några har fått stänga på grund av arbetarskyddet

  2. Tydligen helt andra tider nuförtiden på biblioteken, då jag senast var på bibliotek reagerades det om man händelsevis gjorde en nysning.

    Visserligen på 70 – 80 talet jag senast var på bibliotek men ändå…

  3. Härligt att bo i ett kreativt totalt laglöst Sverige!
    Ett stort tack alla landsförädare som skapat dagens Folkhem.
    Mer Pizza-kalas och korvgrillning med Kling och Klang.

  4. Jag behövde låna en dator på biblioteket för ett år sen med mig hade jag handsprit och plasthandskar.

    Jag fick mycket konstiga blickar…men inte fanken rör jag dessa datorer utan en grundlig rengöring innan…i dessa virustider..:-)

  5. Förr var jag en frekvent besökare på stadens bibliotek, men inte nu längre. Senaste 10 åren har jag kanske besökt biblioteket 2 gånger, för att låna böcker jag beställt. Biblioteken idag är inget trevliga längre, förr var det lugnt och skönt, med en viskande ljudnivå och människor som visade hänsyn. Nu låter det mer som att komma in på en byggarbetsplats, när det gäller ljudnivån. Nu finns det ju även andra som kan vara mycket störande på biblioteket, och skapar en otrevlig atmosfär, nämligen stora klasser med förskolebarn. Jag har inget emot barn, men på ett bibliotek måste dom vuxna i sammanhanget visa hänsyn till andra besökare och se till att barnen tar det lite lugnt, det är ju trots allt ett bibliotek och inte ett sommarland. Jag har påpekat detta ett par gånger när det har spårat ur fullständigt, men svaren man får från PK-idioterna och Batikhäxorna visar i alla fall en sak för mig, nämligen att påståendet att majoriteten av svenska folket består av fullständiga idioter stämmer till 100%. Dumsvensken går ju in för att förstöra allting i Sverige, så även biblioteken nu.

  6. Det är så fantastiskt upplyftande att se utvecklingen till sann mångkultur, där alla gör exakt vad som faller dem in.
    Vi kallar det inte med dess rätta namn, anarki, utan Absurdistan Nordens El Dorado.

  7. Kanske läge för några kamouflerade poliser?
    Flera av de uppräknade händelserna är väl
    lagbrott?

    – men visst ja, då skulle ju ”bortalaget” bli kränkta!

    – och det skulle strida mot kontraktet, som
    socialdemokraterna har med sekten!

    – landsförräderiet går ju över lagen, kan vi tänka oss.
    Detta eftersom vår ”säkerhetspolis”, SÄPO accepterar
    LANDSFÖRRÄDERIET!

    D.v.s. låt packet från sekten härja fritt i Vårt Fosterland!
    Det tillåter i alla fall vår ”säkerhetspolis”, SÄPO !
    – och då måste vi också leva med råttorna i våra matbodar!

  8. Man bjuder ju öppet in det här klientelet i lntegrationens heliga namn.
    Svårt att hitta värre mångkulturvurmande personal än biblioteks och muséieanställda. Man får vad man ropar efter, inget konstigt med det.

  9. Betyder ”Malmö är inte värre än övriga Sverige” att allt är frid och fröjd då? Verklighetsfrånvända sozzekärringar, batikhäxor och MP-feminizter är ett jätteproblem i vårt en gång så fina och trygga land. Helt obegripligt när det är kvinnorna som har mest att frukta i det nya otrygga Sverige….

  10. Invånarna där kan väl knappast läsa så vad annat kan man förvänta sig?

Kommentera