Stäng

Regissörer i arbete

Migranter (invaderande pensionsräddare) skrämmer medvetet små barn så de gråter inför PK-medias kamerorna vid gränsen till Grekland.

Man använder barnen som rekvisita, för att genom förmedling av PK-media, försöka skapa positiva  känslor hos allmänheten, för att de skall släppas in i Europa och kunna tillgodogöra sig de generösa bidrag som de vet att vissa länder, kravlöst ger dem!

Miljödårarna i Sverige använder sig av en liknande teknik, dom skrämmer upp Greta o håller fram henne för PK-media!

8 reaktioner på “Regissörer i arbete

 1. Vem minns inte Alan Kurdi, han som dog för att pappan ville ha gratis tandvård. Det var också regisserat som de mesta är så fort media blir inblandat, alla trender är resultat av media hysteri. Fakta är ointressant för dessa penningmoguler.

 2. De signalerar aggressivitet och våld. De ser ut att fiska efter allvarligare konflikter. De kastar sten mot gränsvakterna och hotar, som om de är vana och gjort det förr. Europa ska inte ha fler hatande våldsverkare från mena-länder. Politiken har misslyckats och passerat alla naturliga regler för länge sedan.

 3. Är inte förvånad alls. Det var ju samma sak med de s.k. apatiska barnen. Dom drar sig inte för något när chansen finns att få leva på våra bidrag. Media är inte sena att haka på med snyftreportage i tv. Return to sender….

 4. Det är val i USA i år och nu går vicepresidenten ut och säger att ett snabbvaccin mot Coronaviruset är på gång i USA !
  Hmmm, vilket sammanträffande, den lever får se.
  Nu rusar säkert börserna uppåt igen efter detta besked !!!!!!!

 5. Även rapporterande svenska PK-journalister ser lite tårögda ut vid den Grekiska gränsen !
  Som vanligt ett vidrigt vänsterextremt hyckleri.
  Flera miljoner raketforskare med grottbeteende vid gränsen till Västeuropa en av dessa blir dödad och vänstermaffian går i taket, man mår bara illa.

  1. Regissörerna har även dödat ett offer, för att få vänstermaffian att gå i taket.

 6. Och det gör säkert intryck på Svenska P K kärringar av
  båda könen som kommer att ojar sig i TV kanalerna över
  hur omänskligt det är att inte öppna upp landet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: