Den hatiska feminismen

INSÄNDARE. Vi har ju världens första feministiska regering. I historien finns inga belägg för att något matriarkat tidigare någonsin existerat. Någon egentlig gynokrati har vi inte heller i Sverige. Påståendet om kvinnomakt och en feministisk regering bygger på att alla manliga politiker också kallar sig feminister. Med fittmössor, knytblusar och samma manshat som kvinnliga feminister.

Margot Wallström och Stefan Löfven i världens första och enda feministiska regeringen. Bild från  Socialdemokrater is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Margot Wallström drev ju också feministisk utrikespolitik. Med tron att mer moderliga, ömmande och mindre adrenalinstinna tjejer kan bringa fred på jorden. Kvinnor som ju inte ägnar sig åt baktaleri, inte lider av hämndbegär, aldrig mobbar någon, inte känner avundsjuka, inte deltar i komplotter och saknar streber- fasoner och jakt på pengar.

Men hon lyckades göra Sverige till ovän med snart sagt hela världen. Portförbjuden i Israel och på listan över världens värsta antisemiter. Illa sedd i Ryssland, Polen, Ungern, Danmark, Italien, Grekland, Kina, Turkiet etc. Som Trumphatare har hon noll förtroende i USA.

Hon gjorde av med okänt antal miljoner kronor för att Sveriges feminister skulle ta plats i FN:s säkerhetsråd. För mutresor till Sverige för 27 FN-ambassadörer från små bananrepubliker tog hon pengar från bistånds-medel. Kampanjen KU-anmäldes, men alla UD-dokument i ärendet var försvunna.

Trots hennes pompösa roll som fredsängel ökar antalet krig och konflikter. Antalet flyktingar är fler än någonsin – snart 100 miljoner! Men själv behöver hon inte svälta.

Under sin EU-tid tjänade hon 23,5 miljoner skattefritt. 4,5 miljoner i avgångsvederlag, 4,5 miljoner i pension, 500.000 för styrelsejobb på ICA, okänt antal miljoner från Postkodlotteriet, för nya FN-jobbet får hon 80.000 i månaden. Som nybliven utrikesminister fick hon en lägenhet i Stockholm av Kommunal. Hyran var 12.000 kr i månaden – men hon betalade 32 kr.

Det otroliga kvinnoförtrycket fortgår i de muslimska länderna – trots den feministiska regeringens smartaste tjejgäng. Vars ledamöter döljer håret med sjal och därmed stödjer islams mullor – inte de kvinnor som de låter stena om de bryter mot islams grymma regler och hederskultur. Det som dessa feminister importerat i stor skala till Sverige. Där klansamhällen som ett lapptäcke breder sig över landet. Där kyrkorna ersätts av moskéer och prästerna av islamistiska, radikali-serande imamer. Klansamhällen med egna lagar, egen polis, eget språk och en kultur som på varje punkt strider mot svenska värderingar och traditioner. De svenska feministernas eftergivenhet mot islamister och hat mot allt svenskt ger dem växande antal tacksamma klanröster. Trots att det innebär ökande motsättningar mellan svenska skattebetalare och invandrade bidragstagare. Trots att kriminaliteten löper amok och svenska kvinnor inte vågar gå ut i rädsla för att bli våldtagna. Där föräldrar inte vågar låta barnen gå ensamma till skolan för risken att de blir förnedringsrånade. När de lägger oändliga resurser på att integrera invandrare och lära dem svenska. Bortkastade skattepengar eftersom muslimer inte vill integreras, inte vill tala svenska och där religionen kräver att kvinnorna är hemma och inte ska utbildas eller arbeta. Som kräver att kvinnor som förr i Sverige ska tiga i församlingen och måste sitta bakom vägg i moskén.

Feminister som tycker att vi ska öka invandringen till 30 miljoner och ersätta svenska rasistiska män med unga spännande migranter. Svenska män är ju värre än talibaner som chefsfeministen Schyman hatiskt påstod. Kvinnlig list överträffar manligt förnuft.

Rolf Malm

13 thoughts on “Den hatiska feminismen

  1. IDIOTIN I SIN KLARASTE FORM !

    Bara en sann idiot välkomnar detta, och röstar för än mera av denna idioti!

    Låt idiotin få ett STOPP ! ✋

    Ps. Mentalsjukhusen behövs 🥴

  2. Världens första feministiska regering och jag hoppas verkligen att det även blir den sista.
    Såna jävla stollar behöver vi absolut INTE…..

  3. En man kan inte vara feminist, i samma ögonblick han tillskriver sig som feminist försvinner bollarna och han blir ett fånigt hen ett lallade mähä som inte ens kvinnorna vill ha.

    • Men om olyckan är framme att Islamism blir det
      förhärskane i landet så kommer det nog att städas
      bland dessa lotsas feminister och dem som inte vet vilket kön
      dom har, dom är inte speciellt snälla mot avvikare inom Islam!

  4. All heder åt verklig feminism i dess anständiga varianter. Den vulgärfeminsm som nuvarande regering anammar är inget annat än folkförräderi, politikervälde och ytters folkmord.
    Allt etiketteras ”feminism”. Att vara för massinvandring, islamism, asylförturer och låta kriminella främlingar slippa straff och utvisning.
    Asylfeminism och klimatfeminism är ledstjärnor där i princip allt manligt förnekas. Västerländsk manlighet förkastas, medans afrikansk och arabisk lovordas.
    Detta är fake-feminism i dess mest perversa och motbjudande form, en krigsförklaring mot svenska folket och ytterst hela mänskligheten.
    Bara för att nämna något.

  5. En emigrant har enligt uppgift skjutits ihjäl vid den Grekiska gränsen, nu blir det storm eller rättare sagt orkan i PK-media !

  6. Jämlikhet och jämställdhet ja extrem feminism (Svensk) NEJ för bövelen.

    Massinvandring NEJ arbetskraftsinvandring där det verkligen behövs ja varför inte.

  7. Matriarkat på ön Kihnu, Estland och Musuofolket i Himalaya är Matriarkat. Det finns också ett antal matrilinjära, arvetma går från kvinna till kvinna, bl.a Menangkabauerna på Sumatra.
    I fallet Margot finns inte mycket att säga annat än hon berikade sig själv utan skam, märkligt eftersom hon kommer från Kåge där bra folk bor.

    • Matriarkat handlar om arvslinjer. Kvinnor har ofta haft makt i de flesta samhällen, men det som står ut är klassamhället. Det är det vanligaste sättet att skilja folk åt.

  8. Feminist kärringarna har inte fattat att de fått makten av männen när det passar dem att låna ut den.

  9. Själv tycker jag hon Nazist blod i sig…?
    Elak individ är vad jag tycker.?
    Var finns hjärtat där?

Kommentera