När skall Socialdemokraterna granskas och avslöjas…?


INSÄNDARE. Tidigare riksdagsledamoten Stefan Jacobsson (SD) har dömts till villkorlig dom, för bedrägeri mot staten. Det handlade om lite taxiresor i privat syfte samt privata hotellövernattningar. Avslöjandet gjordes av ingen mindre än: Aftonbladet! Vilket ledde till åtal. Bedrägeri är naturligtvis aldrig acceptabelt i någon form.

Vill inte Stefan veta?

Extremvänstern granskar. Aftonbladet har granskat Stefan Jacobssons kvitton, och funnit att allt inte stod rätt till. Man fann att skattebetalarna stått för privata taxiresor och hotellövernattningar. Jacobsson dömdes att betala 10.761 kronor i skadestånd till Riksdagsförvaltningen.

Definitivt inget fel i att politiker granskas. ALLA politiker skulle skärskådas. Att förskingra skattebetalarnas pengar är ytterst allvarligt. Det kan om det vill sig riktigt illa, sänka ett helt land…

Se bara vad det ställt till med i Sverige!

När skall sossarna granskas? Jacobssons oärlighet, leder osökt till frågan: När skall Aftonbladet granska och avslöja Socialdemokraternas bedrägeri mot det svenska folket? Det är bara till att sätta igång…

Bistånden till terroriststaten Palestina och Hamas, samt medhjälp till mord på oskyldiga israeler. Ministrarnas lägenhetsaffärer och övriga korrupta förehavanden. Import av nygamla sjukdomar, terrorism, (grupp)våldtäkter, ohämmat våld och kriminalitet en masse. Sparkade, outbildade och inkompetenta ministrar (som sätts i karantän under en tid) och sedan får en ny ministerpost. Resor kors och tvärs över jordklotet.

Miljard efter miljard i skattemedel som försnillas från de svenska skattebetalarna i PROJEKT FOLKUTBYTE. Bisarra och absurda straffskatter med falsk förevändning om ”miljö och koldioxid”.

Miljard efter miljard som pumpas in i olika korrupta FN-projekt utan insyn. Det groteska skattetrycket som tvingar svenskarna att betala för sin egen undergång och utplåning. Enorma utgifter för vandalisering och plundring av landets fysiska och ekonomiska tillgångar, till följd av socialistiskt vanstyre. Samt givetvis det årliga mångmiljardsvinnet till EU i Bryssel!

Det finns hur mycket journalistiskt grävande arbete som helst för Aftonbladet.

Odugliga, vanskötande, inkompetenta och improduktiva sosse-politruker i likhet med Dan Eliasson (som gett den svenska sosse-politruken ett ansikte), samt otaliga andra politiskt styrda myndighetschefer, som årligen gemensamt kammar hem multimiljonlöner och förmåner som en vanlig hårt arbetande skattebetalare – med ansvar på riktigt – bara kan drömma om. Margot Wallströms och andra ”alla-likas-värde-sossars” dokumenterade girighet – och korrupta livsföring på svenska folkets skattemedel. Osv. osv. i all sin makabra surrealism.

Biljonbelopp. Här handlar det inte om några beskedliga 10 761 kronor… Notera vilken omsorgsfull uträkning. Exakt på kronan…! Nä, det räcker inte ens att byta ut kronor mot miljoner. Det förslår inte på långa vägar. Trots att det skulle motsvara svindlande 10,7 miljarder… Vilket endast räcker någon månad till PROJEKT FOLKUTBYTE. Fast då är långt ifrån alla sekundära kostnader medräknade. Ingen vet hur mycket PROJEKT FOLKUTBYTE årligen kostar världens högst skattetyngda folk.

Aldrig får vi heller veta.  Samhällskollapsen talar dock sitt eget tydliga språk!

Det svarta hålet. Att det kostar ofantliga mängder miljarder varje år, kan vi lugnt konstatera. Det djupa, omättliga, glupska och svarta invandringshålet som symboliserar PROJEKT FOLKUTBYTE, sväljer ständigt fler och fler miljarder. Det accelererande sönderfallet av Sverige, till följd av den kriminella konfiskeringen av det arbetande svenska folkets skattemedel, har gett sig till känna inom precis alla segment och sektorer i samhället.

Paranoida lögnhalsar. Siffrorna som osvikligen leder Sveriges närmande till undergången, mörkas ständigt av de kriminella lögnhalsarna – som kallar sig Socialdemokrater och som ingått en politisk symbios med islamismen, bl a genom Muslimska Brödraskapet.

Socialdemokraterna aka Svenska Arbetarpartiet (SAP), är mer eller mindre ett systerparti, till det en gång famösa Nationalsocialistiska Tyska Arbetarepartiet: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP). I egenskap av demokratiföraktande, korrupta, propagandabaserade, censurerande, maktgalna och socialistiska diktaturer, är beröringspunkterna hos de båda ”arbetarpartierna” många.

Censur och vänsterpropaganda. För att dölja den obehagliga sanningen om vad som sker i landet, måste svenskarna genom tvångsbeskattning även finansiera censuren. Samt sin egen hjärntvätt och att dagligen matas med lögner och demagogisk och marxistisk vänsterpropaganda, genom tvångsfinansiering av den gigantiska propagandaverkstaden SR & SVT. Och naturligtvis betala för den manipulerande desinformationen i statskontrollerad press, via vad som kallas presstöd. Sammantaget kostar detta närmare 10 miljarder om året.

Flera åtalspunkter. Har en bestämd känsla av att – om inte även rättsväsendet varit politiskt korrumperat – åtalspunkten bedrägeri inte räckt särskilt långt…

Brottsrubriceringen hade lätt medgett uppgradering: landsförräderi, stöld, lögn, egenmäktigt förfarande, osant intygande, grovt förtal (har kallat över 1,1 miljoner svenskar för nazister) trolöshet mot huvudman, anstiftan till mord, kontraktsbrott, förskingring av skattemedel… samt folkmord.

Den senare åtalspunkten avser alla brutala misshandelsfall, mord och dråp – i flera fall ren slakt – som drabbar svenskar genom de fientliga invasionstrupperna, ledsagade av sin mördarideologi.

Samtidigt får man aldrig glömma självmorden, bland framför allt unga svenska kvinnor som inte orkat fortsätta leva efter att ha utsatts för en bestialisk gruppvåldtäkt av den av Socialdemokraterna inbjuda kvinnoförnedrande, vidriga och samhällsnedbrytande sekten som man ingått politiskt förbund med. För att inte tala om världens dyraste sjukvård man skattevägen betalar för, men inte får – utan dör i oändliga sjukvårdsköer…

Fast lite skuld har förstås svensken själv. Det är absolut obegripligt hur man, åtminstone vid de tre senaste riksdagsvalen, med förståndet i behåll – kunnat rösta för sitt lands, sin egen, sina barns och barnbarns undergång!

Johansson

Steget Efter


9 responses to “När skall Socialdemokraterna granskas och avslöjas…?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: