Israeliska forskare nära ett vaccin mot coronaviruset


SJUKVÅRD. Israeliska forskare kan vara veckor bort från att ha ett färdigt vaccin för det nya coronaviruset. MIGAL-labbet har tagit fram ett vaccin för fåglar – som man nu hoppas kunna modifiera för att stoppa coronaviruset.

 

Corona-virus. Bild Gerd Altmann, Pixabay

– Grattis till MIGAL för det här genombrottet, säger Israels vetenskaps- och teknologiminister Ofir Akunis, enligt Daily Mail.

-Pettersson konstaterar som så ofta att medan Israel försöker lösa problem skapar araberna nya…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Israeliska forskare nära ett vaccin mot coronaviruset

 • eugenecork


  …undrat en längre tid över va detta är och hur reaktion
  på människans organ påverkas…är inledningsfasen på
  samma vis som en vanlig förkylning å i slutfasen hostar
  man ihjäl sig eller kan de va så att man garvar ihjäl sig
  och till slut tappar andan?
  …detta tycks media helt ha bortsätt från att nämna för
  en både ängslig och vetgirig publik?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Jasså redan ett vaccin, då är faran över för den här gången !
  Tänk vad enkelt allt löser sig nu för tiden, nu får vi istället välkomna ännu fler nysvenskar om och när Turkiet öppnar porten mot EU och i första hand till världens största och rikaste socialbyrå Sverige.

  Gilla

 • volse

  Sveriges sjukhus och svensk sjukvård är varken anpassade eller förberedda för befolkningens storlek eller behov. Så har det varit i cirka 10-15 år och helt katastrofalt har det blivit efter år 2015 då asyl- och anhöriginvandring ”ökat” befolkningen med snart sagt 1 miljon.
  Och nu kommer Coronasmittan som grädde på moset. Regeringen skryter om 1400 vårdplatser för adekvat intensivvård, som om det skulle räck vid en omfattande spridning. Faktum är att vi mycket väl skulle kunna behöva 25000-50000 platser. Dessutom tror jag inte att man i praktiken skulle få fram 1400 utan möjligen 140 eller så. All heder till vårdpersonalen men de har nödropat efter ändamålsenlig politisk styrning över en månad nu och regeringer tiger i princip, enligt den hamla falska maximen: ”Vår beredskap är god”. När folkfiender och förrädare styr landet osar det förfall och undergång.

  Gilla

 • age

  Konstigt att Israel verkar komma först!

  Jag trodde att något av alla forskningsinstituten i Afrika
  skulle komma först!

  Möjlige har jag gjort en missbedömning för alla forskare
  från Afrika har väl flytt till Sverige och arbetar som
  bidragstagare?

  Gilla

 • centurion

  Tänk om detta virus bara är ett planterat påfund, regisserat av de lömska globalisterna. Att skapa kaos för att lättare kunna styra och kuva de stora folkskarorna, är knappast någon ny taktik. Ett oroligt och ängsligt folk upphör att tänka rationellt. Egoismen breder ut sig och alla de som trots allt sitter i samma båt, vänder sig mot varandra i stället för att revoltera mot de ledare som svikit dem. ”Lite längre fram” kan sedan överheten ställa allt tillrätta och då efter förtjänst, förklara sig själva som hjältar. Denna taktik begagnade sig redan de gamla romarna av när omständigheterna så påkallade. Men denna nu aktuella ev. konstgjorda farsot verkar ha dykt upp lite väl lägligt men det får väl framtiden utvisa…

  Gilla

  • oljeborr

   Snarare blir detta ett aber för globallisterna, västvärlden har lagt alla sina ägg i Kina korgen.

   Gilla

  • Olof.p

   Det finns bot för virus med silvervätska. Ett effektivt sätt att död virus. Dock går det inte att patentera och då är läkemedelsbolagen helt ointresserade om det inte går att tjäna stora pengar. Som sagt läkemedelsbolagen vill i första hand tjäna pengar.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Hoppas att Israel ställer krav på vilka som skall få det!

  Hörde precis på radion att det för nuvarande finns cirka 3000 svenska medborgare i Iran!

  Tur att dom har fått ”fly” till Sverige! ”Svensken” som dom intervjuade ville inte säga sitt namn.

  Dom är rädda om bidragen!

  Gilla

 • messkalle

  @Kurt, du har fått en ogillande tumme, i skrivande stund. Nåja din jämförelse haltar inte. När jag bara försöker tänka som Einstein tänkte känner jag mig som en mask. Din mask avser locka fisken till kroken. Min mask känns som en binikimask som paratiserar på mig och på mitt tanksätt. Borde det inte finnas ett sätt att bli av med maskarna? I jorden hör maskarna hemma och gör nytta.

  Gilla

 • Billy Boy

  Muslimerna samlas idag till fredagsbön i sina moskéer. Allah ser fram emot att smitta ner dem där med islams ökända koran-virus.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det bästa är att alla Svenska palestinavänner kommer tacka nej till att ta detta vaccin, ”vi dör hellre som martyrer och vädjar till alla som hatar SD att följa oss” hälsar regeringen.

  Gilla

 • Tony

  All utveckling från Mellanöstern kommer från Israel!

  Gilla

 • SVENSK

  Väldigt intressant och fantastiskt att ”lilla” Israel har lyckats med detta!

  Gilla

 • Kurt

  Pettersson.. att jämföra Israeler med Araber är lönlöst, lika lönlöst som att jämföra en metmasks intellekt med den från Albert Einstein.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: