Henrik Arnstad är utan medicin igen


INRIKES. ”Historikern” Henrik Arnstad har vaknat upp och verkar ha glömt att ta sin medicin. -Pettersson tycker det är svårt att ta Henrik Arnstad seriöst men han är roligare än Henrik Schyffert.

Annars är det nog sant att den så kallade högerextremismen ökar i Sverige, konstigt vore det annars när vänsterextremisterna fortsätter att massimportera dysfunktionella människor till Sverige.

Herr Arnstad vet säkert att farligast är islamister för…

 • Islam krigar mot kristna
 • Islam krigar mot buddister
 • Islam krigar mot hinduer
 • Islam krigar mot judar
 • Islam krigar mot sekulära
 • Islam krigar mest av allt mot andra muslimer…

Jihads tårar

270 miljoner har dödats av muslimer genom politisk islam. Islam började att döda otrogna redan från början under Muhammed på 600-talet. Det första århundradet av sin existens, var islam helt indränkt i blod. Dödandet minskade något när det islamiska imperiet slutligen nådde gränserna för sin expansion i under 700 och 800-talen. Efter att den inledande expansionen avtagit, tog morden inte slut, takten bara bromsade för det expansionistiska, imperialistiska, oprovocerade islams aggression som pågår än idag.

Nedan några siffror som är en grov uppskattning av dödandet av icke-muslimer i politiska handlingar från islam, det som kallas Jihad och pågår än idag.

Jihads tårar, 270 miljoner dödade av muslimer, i globalt Jihad, islamiska jihad, islamisk terrorism, judar, buddhister, hinduer, kristna, muslimer i Afrika, etnisk rensning, dödandet av otrogna, profeten Muhammed, Allah, Koranen, Mellanöstern och snart Europa…

KRISTNA – Antalet kristna martyrer genom Islam är 9 miljoner [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, Tabell 4-10]. million [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-10] .

En grov uppskattning av Rafael Moore i History of Asia Minor är att ytterligare 50 miljoner dog i krig genom jihad. Så räknar vi miljoner afrikanska kristna som dödades under 1900-talet har vi: 60 miljoner kristna

HINDUER – Koenard Elst i Negationism in India ger en uppskattning på 80 miljoner hinduer dödade i det totala jihad mot Indien. [Koenard Elst, förnekande i Indien, Voice of India, New Delhi, 2002, sid. 34.] Indien idag är bara hälften så stort som det antika Indien, på grund av jihad. Bergen i närheten av Indien kallas Hindu Kush, som betyder ”bålet av hinduer.” 80 miljoner hinduer

BUDDHISTER – Buddhister är inte lika inblandade i krig. Kom ihåg att i jihad var det endast kristna och judar som tilläts överleva som dhimmis (tjänare åt islam), alla andra måste konvertera eller dö.

Jihad dödade buddhister i Turkiet, Afghanistan, längs Sidenvägen, och i Indien. Summan är cirka 10 miljoner. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, tabell 4-1.] 10 miljoner buddhister

JUDAR – Märkligt nog fanns det inte tillräckligt med judar som dödades i jihad för att märkbart påverka summan av det Stora Utplånandet. Jihad i Arabien var 100 procent effektivt, men antalet var tusentals, inte miljoner. Efter det gav judarna efter och blev dhimmis (anställda och andra klassens medborgare) åt Islam och hade inte någon geografisk politisk makt.

Detta ger en grov uppskattning på 270 miljoner dödade av jihad. Men det har inget med islam att göra säger PK…det är bara enstaka fanatiker så sov lugnt…

Tears of Jihad

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Henrik Arnstad är utan medicin igen

 • G54

  Om han inte vore så tragisk skulle det vara riktigt underhållande. (skratta eller gråta)

  Gilla

 • gamgubben

  Henrik Arnstad den värsta av alla charlataner.

  Gilla

 • Tony

  Sorry! Den medicin som fuskprofessor Henrik Arnstad behöver
  finns nog inte, den är inte utvecklad ännu!

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Hoppas Inger har rätt i slutet på sin text om att han passerat gränsen . Att nämnda gräns är rikets gräns och att han inte kommer tillbaka igen . I övrigt så torde fenomenet Arnstad vara helt i avsaknad av gränser över huvudtaget . Mvh Sjöström

  Gilla

 • ossie

  Har varit tyst om den dåren länge. Han kanske inte har nåt internet på kliniken där han viustas.

  Gilla

 • Dissidenten

  Stackare. Verkligen i behov psykvård.
  Skulle kunna kontra med att på grund av det väljarstöd, som socialdemokraterna uppburit under 1900-talet, borde det rent statistiskt, vara socialdemokrater som stått för en stor del av begångna mord. Trots det skulle jag aldrig kunna tänka mig att kalla en sosse, för mördare. Däremot kallar jag dem gärna för fånar.
  Henrik Arnstad kallar jag byfåne.

  Gilla

 • ponnsan62

  Lås in dåren!Förstår inte att denna Nazist inte är inlåst.

  Gilla

 • Inger

  Vi som röstar på SD är alltså anklagade för mord. Det är väl ändå läge att polisanmäla. Nu är det ju Arnstad som säger detta , men han har passerat gränsen.

  Gilla

 • Bajen666

  Jag blir inte ens förbannad på idioten längre…vad hjälper det liksom, nej numera tycker jag bara synd om stollen och alla som tvingas vara i närheten av honom.

  En svår psykos ligger nog till grund av hans märkliga beteende.

  Gilla

 • Kungen

  Henrik arnstad. Det går inte att ta en dåre på allvar. Han har ALDRIG sagt något vettigt överhuvudtaget. Han kallar alla för nazister, rasister och facsister. Det är faktiskt det enda han får ur sig. Det finns inga fakta eller bevis i det han säger utan han babblar på som en bandspelare. Han kan inte debattera för han har inget att komma med. En riktig NOLLA….

  Gillad av 1 person

 • putte

  Skulle vara intressant om herr Arnstad kunde belägga sitt påstående med siffror ,mig veterligen har inte någon Sverigedemokrat mördat några svenskar . Det är konstigt att Arnstad kommer med uttalanden som saknar grund , det är vad man kallar för ”fake news”om han nu vet vad det betyder.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: