Det går bra när S gör det men SD…


INRIKES. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson jämför att SD vill kalla SVT:s och SR:s chefer till kulturutskottet med när regeringen 2018 kallade Google och Facebook till ett möte. Då handlade det om att kräva att de snabbare tar bort hatiskt och extremistiskt innehåll från sina plattformar.

Steget Efter

Det ska råda armlängds avstånd mellan politiker och innehållet i media skrev statsminister Stefan Löfven (S) igår. Idag säger justitieminister Morgan Johansson (S) att SD försöker blanda bort korten.

Nåväl, det är skillnad på public service och multinationella företag men om nu det är skillnaden varför är tidningsutgivarna med på möte och vilka står bakom de så kallade frivilligorganisationerna som granskar nätet

”Sverige är fantastiskt”, skriver Åkesson intill en bild med skärmdumpar från de båda nyheterna och texten ”It’s ok when we do it…”

-Pettersson fattar inte varför man inte i en demokrati får diskutera innehållet i public service, SVT behöver vi kanske inte nämna, men ta Sommar i P1, varje år för vi höra invandringsförespråkare och vänsterfolk, men har ni någonsin hört en invandringskritiker i sommarprata?

 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Det går bra när S gör det men SD…

 • Karlsson

  Satan vad de blåser upp det här, vinklar och ljuger från alla håll och kanter nu!
  Socialistpacket är trängda som tusan det märks tydligt.
  Som sista utväg här försöker de flytta spelplanen så att SD’s försök att rätta till det som är fel ser ut som om de försöker dra nya regler långt utanför spelplanen vilket är helfel.

  Den vänsterliberala doktrinen är nu hotad från alla håll och de kämpar ett slag de vet de förlorar.

  Stå starka sverigevänner och tro inte på gammelmedias lögner, de försöker bara splittra oss!

  Gilla

 • Tony

  Vilka kort menar den lille fjanten Morgan Johansson blandas bort,?
  så vitt jag vet är att dom kort regeringen har bara är Svarte petter.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Vad skulle alternativet vara? Att byta till en moderatledd regering finns inte mandat för eftersom SD är persona non grata för alla partier.

  Gillad av 2 personer

 • Bajen666

  Vem i allsin dar tar dessa två stolpskott på allvar.?

  Groda och lilleman måste väck, helst innan 2022 annars är vi illa ute.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: