Islamisten Salim Najar håller andakt i Sveriges Radio och arbetar som lärare i Malmö


ISLAM. Det är svårt att tro att Sveriges Radio skulle tillåta en uttalad nazist att predika och hålla i en andakt samt prata om värdegrunder men islamister går tydligen bra, skedde igår. 

Malmö, nutid

En person som heter Salim Najar skriver om kampen. Och den kamp har refererar till är rätten att få bygga moskéer, muslimska friskolor och “behålla våra rättigheter”, vilket enligt min erfarenhet som har skrivit en hel del om organiserade muslimer och islamister, att det alltid betyder att kräva särskilda rättigheter snarare. Att alla andra ska anpassa sig, som att kräva särskilda regler i vården eller att ha på sig religiösa kläder på vilket jobb som helst, även de som kräver uniform eller på grund av hygienskäl måste se ut på särskilt sätt.

Det viktigaste står hur som helst inte i det stycket. Utan längre ner. “…må han ge seger till de rättfärdiga troende i Syrien” Salim Najar vill ha ett kalifat och stödjer terrorgrupper och deras metoder. Läs mer på Uvell.se…

Ett problem är att Salim Najar är lärare i Västra Hamnen i Malmö. Slöjdlärare för åk 6-9. Han ska alltså utbilda våra barn. Najars värdesgrund är helt tydligt att han sympatiserar med mördarsekter som har kidnappat 1000-tals kvinnor som sexslavar, bränner folk levande och kastar bögar från hus. Salim Najar har bjudit in Usama bin Ladens tidigare mentor Salman al-Ouda att föreläsa.

Ledarsidorna.se kan vi läsa att Sveriges Radio som säger sig värna om det demokratiska samhällets grundtanke och alla människors lika värde. Samtidigt låter de personer leda morgonandakten som i andra sammanhang bjudit in personer som hatar homosexuella och förnekar Förintelsen och inte en gång av misstag utan gång på gång.

Salim Najar har samma värdegrund som de värsta islamisterna och upprepade gånger har han varit inbjuden till Sveriges Radio.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Islamisten Salim Najar håller andakt i Sveriges Radio och arbetar som lärare i Malmö

 • G Nordström

  Några viktiga ord som han framför ”Vår lokala kamp i Sverige är obligatorisk så länge vi lever här”
  Det är därför de inte ska leva här

  Gilla

 • Mr Jordan

  Vad gjorde den där jävla idioten när kalifatet skulle bildas, satt han hemma och runkade? Han borde få sparken, han borde bli inspärrad på livstid för otaliga hets mot folkgrupper.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ett måste att se och lyssna till.

  Mycket viktigt hur Per Brinkemo pratar om ”Klanerna och kriminaliteten”

  Gilla

 • Kurt

  Han kan väl råka ut för en fatal ”olycka”, skulle vara ”tragisk” men undrens tid är inte förbi än.

  Gilla

 • ponnsan62

  Jag kräks på muhummed !

  Gilla

 • turrim

  Jag tvivlar på att barnfamiljerna i det dyra området i Västra Hamnen är medvetna om detta.

  Gilla

 • rustibus46

  Arabvärlden har ingen industri, befolkningen (Inte alla)
  lever kvar i medeltiden. Vi Kuffar är orena.De föraktar oss. De tar gärna emot våra skattepengar. Men varför
  vill de hit, i syndens näste? Dessutom m våra
  politikers hjälp håller de att överta vårt land.
  Arma land.

  Gilla

 • Bajen666

  Fy fan jag mår illa när jag läser sånt här…och det jävliga är att jag är med och sponsrar skiten också…Usch och tvi.

  Gilla

 • Maurice

  Religioner ska inte styra samhället. Det är diktatoriska strömningar. Detta måste kvävas. De demokratiska spelreglerna ska följas. Att låta sig styras av tro och känslor skadar. Sverige har genomlevt häxprocesser. En rik kyrka som beskattade. Irrläror med att jorden skulle vara platt. Att stödja människor som vill ha ett världsomfattande religiöst kalifat med religiöst och politisk makt över alla är skrämmande. Naiva och godtrogna Svenskar (även de som söker politisk vinning. Framförallt de på vänsterkanten) låter sig styras av godtrogenhet.

  Gilla

 • gamgubben

  Jaha naturligtvis låter SR detta ske fastän de ska vara en oberoende av religion och politik för hela svenska folket nyhetskanal.
  Kommer någon annan än SD att reagera, om så vore det en sensation.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: