Aftonbladet: Straffen för unga är ett hån och SD är de enda som har ett svar…


BROTTSLIGHET. För låga straff för unga brottslingar, S avsaknad av ett tydligt budskap och Vänsterpartiets nya svaga strategi. 

Screenshot_20200221-101405_Aftonbladet

Straffen för de fyra 16-åringar som dömdes till ungdomsvård efter ett uppmärksammat förnedringsrån är ett hån mot offren.
Det är djupt stötande att traumatiserade brottsoffer kan tvingas möta sina plågoandar på skolan eller i centrum dagen därpå.”

”Det är svårt att övertyga dem som ser sig som offer om att de har en framtid hos ett progressivt parti som samtidigt månar om hela den identitära rörelsens alla minoriteter”, skriver Hedvall på DN.
Aftonbladets Jenny Wennberg vänder blicken mot de tuffa tiderna i opinionen för S.

Wennberg skriver att SD just nu är det enda partiet med ett tydligt svar som människor accepterar: ”Politiker har en enda uppgift, att ge oss hopp”, skriver Aftonbladets Jenny Wennberg.

-Pettersson säger att när Aftonbladet skriver att Sverigedemokraterna är det enda partiet med ett tydligt svar är det kanske första gången AB skriver något vettigt…

 


16 responses to “Aftonbladet: Straffen för unga är ett hån och SD är de enda som har ett svar…

 • villervalle03

  Ser vi en ny trend födas i Jennys skrift att skriva sanningar eller är det ännu rökridå få för att få behålla S röster med en eftergift. Det visar sig så småningom, jag har ingen större tilltro på de sossefierade skribenter som Aftonbladet använder sig av.

  Gilla

 • Kungen

  Nu har det gått långt. T.o.m aftonbladet fattar att det är SD som har lösningarna som Sverige behöver…

  Gilla

 • ponnsan62

  Oj…drömmer jag!

  Gilla

 • Aftonbladet: Straffen för unga är ett hån och SD är de enda som har ett svar… — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Aftonbladet: Straffen för unga är ett hån och SD är de enda som har ett svar… — Petterssons … […]

  Gilla

 • Inger

  Min lösning på våldsproblemet är att inte ge svenskt medborgarskap så fort. Låt dom bevisa att de kan leva i ett civiliserat land, lära sej språket och verkligen vill integreras. Missköter de sej är det bara att utvisa, då det ej finns dubbla medborgarskap och inga förmildrande omständigheter, samt ej
  acceptera att deras hemland vägrar ta emot.

  Gilla

 • Nisse

  Sverige i ett nötskal. Vem var det som inte startade klemandet med brottslingarna om inte en viss herr Palme och Lennart Geiger. Straffåldern måste sänkas till 12 år. 12 – 15 år ska det vara ungdomsvårdsanstalt och från 15 år ska det utdömas hårda fängelsestraff. Jag ser inga som helst problem med att ge en 15 åring verklig livstid för mord. Denna 15 åring har förverkat sitt liv genom att ta en annan människas liv, finns inga ursäkter för detta brott.

  Gilla

 • Plurikus

  Nä, politikerna ska inte ge oss hopp, de ska ge oss lösningar, lösningar på samhällets olika problem. Så vi kan sova gott om natten och röra oss fritt i samhället.

  Gilla

 • Dissidenten

  Vänd på steken.
  Hur blir straffen om ett antal infödda svenskar, utför samma brott mot en invandrarkille?
  Gissar att då hade hårdare straff utmätts.
  Dessa nya brott måste bekämpas med kraft. Sänk minimiåldern för inlåsning och inför obligatorisk utvisning av hela familjen, vid upprepad brottslighet.
  Offren i sammanhanget, är inte de stackars invandrarbarnen, utan skötsamma ungdomar, som råkar vara svenskar.
  ”En get blir inte en häst för att den går in i ett stall”.

  Gilla

  • G Nordström

   Ingen anledning vid upprepande av brott. Utvisning direkt och har familjen inte egen försörjning hela bunten.

   Gilla

 • Tony

  Ja åtminstone är det bra länge sedan man kunde läsa
  något vettigt i den tidningen!

  Gilla

 • ossie

  Politikers uppgift är att ge oss hopp skriver hon. Så länge denna katastrofregering sitter kvar finns inget hopp. Vid nästa val kan ju tom diktaturen och censuren vara totalt införd. Om det nu blir nåt val !!

  Gilla

 • Cinna

  Rättväsendets budskap ÄR tydligt: det är ok att råna, misshandla och pissa svenskar i munnen.

  Det händer inget; du fortsätter som vanligt och faktiskt STÄRKT: för nu kan ALLA andra ungdomar se att DU kan göra vad du vill med dem, utan straff.

  Alla andra ungdomar kommer akta sig för dig, de kommer frukta dig! (=respekt i vissa kulturer och kretsar.)
  -DET är budskapet rättsystemet sönder alla ungdomar!

  DÄRFÖR kommer våldet bli grövre och vanligare, för det är många smågangstrar som vill ha ”respekt”!

  Media hjälper till och skyller på att dina föräldrar skilde sig när du var sju år. Samhället har ju varit såååå hemskt mot förövarna (som VÄLJER att handla så här! Kom ihåg det, de VÄLJER det!)
  Offret? Nä…media gullar bara med förövare, för media har identitetspolitik som ledstjärna, och den ursäktar ALLT för vissa.

  De får en plump i något register, men det har säkert sekretess om några år.

  Sverige: de kriminella översittarnas paradis!

  Gilla

 • Stenbock

  PK-pressen har liksom den dödsdömde upptäckt att slutet närmar sig.
  Nu tigger de om ännu en dag i livet !

  Gilla

 • SVENSK

  Ja, straffen är för låga. Men det kommer inte heller att hjälpa i längden med högre straff. De måste härifrån helt enkelt, och invandringen måste obönhörligen stoppas HELT!. Folk som inte hör hit och som både genetiskt och kuturellt har helt andra inställningar till våldtäkt, mord, grov misshandel och brott i största allmänhet, ska inte bo här permanent. Dessutom är de oftast fullblodsrasister på ett rent våldsamt sätt. Ett utträde ur eller fullständig trots mot EU-diktaturen är absolut nödvändigt nu om SVENSKA folket ska ha någon framtid. Det gäller våra barn och barnbarn men framförallt barnbarnsbarn osv som kommer att bli i minoritet och därmed HELT RÄTTSLÖSA!
  Hur vet jag det? Man behöver bara titta på nuvarande utveckling, trots att vi är i stor majoritet råder speciella lagar redan för SVENSKAR Bla HMF, sk hatbrott m fl vissa ord får inte sägas mm som inte gäller för utlänningar.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: