Skydda välfärden mot ansvarslös S-politik

INRIKES. Idag läggs ett förslag i riksdagen om att ge ett extra tillskott till välfärden på 7,5 miljarder men det kommer inte att räcka långt, det möjliggör en tillfällig respit för Sveriges kommuner och regioner.

Sverigedemokraterna välkomnar alla initiativ som ger kommuner och regioner mer resurser. Det är av yttersta vikt att blockera Socialdemokraternas försök till att underminera svensk välfärd. SD kommer därför att tillsammans med övriga oppositionspartier samt Vänsterpartiet se till att förslaget om mer pengar till välfärden klubbas igenom i riksdagen.

Välfärdslinjen – en linje som sverigedemokraterna ständigt försvarat i riksdagen. SD har, inom ramen för denna kontext, under lång tid varnat för konsekvenserna av en överdimensionerad migration.

Tyvärr har varningarna besannats. Välfärdslinjen har ersatts av nedmonteringslinjen. Kaos och otrygghet sprider sig som en löpeld genom landet. Den tilltagande kriminaliteten har förvandlat hela Sverige till ett utsatt område.

SD är redo att resolut skära i invandrings- och biståndsrelaterade områden. Sveriges egna medborgare måste helt enkelt komma först. Att ösa miljarder över människor från andra länder är absurt, skriver Jimmie Åkesson, Partiledare (SD) och Oscar Sjöstedt, Ekonomisk-politisk talesperson (SD) på Aftonbladet Debatt.

-Pettersson ser att SD vill införa obligatorisk utvisning av grovt kriminella utlänningar, införa breda straffskärpningar och särskilt höja minimistraffen för upprepade och grova brott, gränsöverskridande brottslighet, smuggling av vapen, samt införa riktiga livstidsstraff och tycker det är en bra början…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

5 thoughts on “Skydda välfärden mot ansvarslös S-politik

  1. Sverige skulle kanske må bättre av att vi avskaffade 7-klövern och tillsatte nya ledare som hämtades på Sergels Torg bland knarkarna där.

  2. Bra skrivet av Sverigedemokraterna….nu väntar vi bara på rasist och fascistanklagelserna samt om fiskeri i grumliga och bruna vatten.

  3. Ja, eller snarare: Skydda välfärden genom att
    annullera kontraktet som våra landsförrädare,
    socialdemokraterna, skrev med Muslimska Brödraskapet 1999!

  4. Ja när till och med Kommunisterna tycker att det gått för
    långt ( även om dom inte uttrycker det så) dom som annars
    vill dela ut allt till alla, då börjar kanske förståndet att
    återvända i någon mån?

Kommentera