Linnéa Vinge (SD) ”Förnedringsrån mot svenskar”


INRIKES. Linnea Vinge (SD) kritiserar socialdemokraten Karin Wanngård, oppositionsborgarråd i Stockholms stad och det kan inte vara fel. Wanngård är välkänd från bloggen

Karin Wanngård (S) om Rinkeby, en av Stockholms finaste stadsdelar i slutet på augusti 2017, i samband med att den norska integrationsministern Sylvi Listhaug besökte i Rinkeby för att studera hur Sverige lyckats med integrationen av invandrare.

I Januari 2018 säger Karin Wanngård så här ” – Det är fruktansvärt. Det är helt oacceptabelt, och det här är skjutningar som vi ser – på öppen gata. Det är vittnen, det är anhöriga – naturligtvis. Så att kommunen har ju direkt på plats stöd, hjälp – dels till de som har sett dådet –  men också till folk runtomkring offren helt enkelt…” Det handlade också om Rinkeby.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Linnéa Vinge (SD) ”Förnedringsrån mot svenskar”

 • Kenth Andersson

  Bra krav från SD men mår offren verkligen bättre av en ursäkt från mytomanisk politiker och upphör rånen, ligger inte problemet hos de kriminella parasiterna som inte lärt sig vett och etikett av sina föräldrar ?
  Ska någon be om ursäkt så är det i första hand rånarna och sedan ska dessa grottindivider på alla övriga sätt göra rätt för sig inför offren men så fungerar det tyvärr inte i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige där brottslingar har ett högre människovärde än skötsamma medborgare.

  Gilla

 • volse

  Hade missat inslaget med Winngård. Hon framstår som en av de mest fullständigt verklighetsfrånvända och arroganta politiker som jag sett. Vilken jävla sopa, vilken katastrof för Stockholm!

  Gilla

 • G Nordström

  Finns ingen gräns för vänsterfascisternas propaganda.
  Hur kan de inbilla sig att det kommer att finnas en framtid för dem när de uppnått sina mål

  Gilla

 • Oskar

  80% röstar på detta!!!
  Vad är problemet?

  Gilla

 • Weronica Selby

  Dom talar inte om samma Rinkeby

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: