Välfärden ska inte gå till bedragare


INRIKES. Sverigedemokraten Mikael Strandman förklarar självklarheter för finansminister Magdalena Andersson (S) – välfärden ska inte gå till bedragare. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Välfärden ska inte gå till bedragare

 • Erling

  Tänk om en politiker någon enda gång kunde medge ett misstag.

  Men den förmågan saknas. Synd om dem.

  Det konserverar givetvis den katastrofala förtroendenivå de kontinuerligt underhåller och förtjänar.

  Magdalena utgör inget undantag.

  Gilla

 • Välfärden ska inte gå till bedragare — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Välfärden ska inte gå till bedragare — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Grovdoppa

  Ut, ut, ut med förrädarna.
  Gör något och gör det nu svamla INTE.

  Gilla

 • MrR

  Mycket skrämmande att vi har en Regering som inte använder åtminstone ett bland de enklaste och förmodligen det effektivaste medlen att stoppa bedrägerierna, om det inte är en ”samhällsfientlig” handling ja då existerar inga sådana handlingar alls !

  Gilla

 • eugenecork


  …självklarheter är självklart inte självklart för
  alla väljare…självklart skulle iaf inte de själv-
  klara självklart inte vara självklart

  Gilla

 • Nisse

  Som turist får du ofta lämna fingeravtryck från båda händerna tillsammans med pass, vid inresa och utresa.( Andra länder)
  Detta trots du besökt landet flera ggr, utan anmärkning.
  Här har över 900 000 samordningsnummer delats ut till folk utan Id handlingar.
  Vi har varit naiva, skulle Löfvén säga och det är oacceptabelt, när de begått grova brott.
  Grov försumlighet av svenska myndigheter, uppmuntrar till fusk och brott. Fuskarna skyddas också av att myndigheterna inte tillåts samarbeta.
  Rent åt helvete sjukt.

  Gilla

 • gamgubben

  Jag ångrar djupt att jag slösat bort mitt liv genom att hjälpa svensk exportindustri, när det jag har misstänkt under många år nu dagligen besannas. Om jag blivit politiker istället, suttit i Riksdagen 12 år uppburit pension till 65, fortsatt med en bra pension tills Liemannen kommer. Bara ett fel, jag var inte tillräckligt dum!

  Gilla

  • eugenecork


   att precisera betydelsen av uttrycket ”dum” knepigt,
   finns säkert tusentals varianter DUM kan passa in
   uti…alla är mer el mindre dumma…de som ej inser
   detta är jättedumma…bästa man kan sträva efter
   är nog att vara lagom dum egentligen (moderat)?

   Gilla

 • G Nordström

  Frigjorde minne i min dator, samtidigt lyssnade jag på Swebbtv samt riksdagsdebatten ovan samt några till. När jag lyssnar på S representanternas svar Infinner sig tanken hur kan de sitta där med den kunskap och oerfarenhet befriade från logiskt tänkande, skrämmande Tyvärr finns det alldeles för många runt om i landet som är nästan lika korkade. Hur kan de ha ett arbete Vem har nytta av dessa dårar Vad skulle de som kallar sig ministrar kunna ha en anställning där det finns ett krav på produktion Horribelt!

  Gilla

 • Fjölet

  otroligt många deltagare!!!!!
  i en riksdag???

  Gilla

 • Fjölet

  svammel höna

  Gilla

 • messkalle

  @Olof.p -, @Plurikus,
  Klokt och tänkvärt.för att bli störst (rikast) och bäst, dock kan inte skönhet köpas för pengar utan den bara finns. Den har två sidor den inre och den yttre. Bedragaren kan vara vacker. Är Magdalena det? Hon har fått makt genom att bedra oss och ge till de som inte förtjänar. Att ta ifrån henne makten är lättare än att ta pengarna från de rikaste som blir rikare av att erbjuda de fattigare sämre ovh billiga mat- och ”lek”saker.

  Gilla

 • Billy Boy

  I detta avsnitt Lördagsintervju 75 avslöjas gigantisk storsvindel med våra skattepengar ur diverse internationella klimatfonder mm.

  Ekonom Staffan Wennberg intervjuas bl a om Parisavtalet ”Världens dyraste avtal” samt många fler skrämmande oegentligheter. (Publicerades den 15 feb. 2020. Speltid 54:32)

  Gillad av 1 person

 • volse

  Bedragare, tjuvar och andra samhällsfiender brukar hålla ihop och supporta varandra. Det sitter ett gäng folkförrädare på Rosenbad som stulit 1000-tals miljarder från folket för att importera allsköns mångkriminellt slödder, terrorister och analfabeter. Finns det idag en enda människa som kallar dessa kulturberikare för ”pensionsräddare”?

  Gilla

 • Plurikus

  Det är ju fantastiskt vad en minister kan svara på något helt annat än vad frågan gäller.
  Det handlar inte om att vi INTE ska ha samordningsnummer, det handlar om att vi ska ha säker identifiering av de som har samordningsnummer. Tänk om finans-Maggan kunde fatta det!
  Finsans-Maggan svarar med att de flesta med samordningsnummer inte befinner sig i Sverige. Nä, alldeles korrekt, de flesta befinner sig i sina hemländer och lyfter feta bidrag utan att göra ett dyft. De har bara en brevlåda i Sverige. Det är ju detta bedrägeri vi vill komma åt!

  Gillad av 1 person

  • ponnsan62

   Är hon minister. man blir mörkrädd.
   Vad nervös hon blir.
   Skäms du vet inte vad du prata om.b

   .
   Tack Mikael..

   Gilla

 • Olof.p

  Det räcker inte med välfärd. Nu måste miljardärerna dela med sig av sina tillgångar så vi får fler miljonärer. Vet ni varför? Det är nämligen så att diamantmarknaden är mättad och priset på rådiamanter faller.
  Det är så miljardärerna blir rikare. Dela med sig för att skapa köpkraft hos dem de delat med sig till. Men är det inte bara att ge bort pengarna och ta tillbaka dom? Nja det finns en komponent hos människor som affärsmän känner till, girighet och en vilja att vara störst, bäst och vackrast.

  Gillad av 1 person

 • Göran

  5-10 falska identiteter är inte ovanligt hos gripna uppger polisen. Vanligaste sättet att finansiera terror är enligt SÄPO bidragsfusk man mångdubbla falska identiteter!
  Skatteverket bedömer att upp till 50 % av de i senare års flyktingsvågor har mångdubbla identiteter syftande till bidragsfusk.
  Jorden allra fattigaste länder kan med billig enkel modern teknik ha kontroll på identiteter inom landet, MEN inte Sverige….
  Ifall en importkriminell bidragsfuskare lätt kan rösta för alla sina falska identiteter, så gynnar det nämligen bara vissa partier som medvetet gjort det mycket lätt att fuska till sig fattiga skötsamma Svenskars skattepengar!
  Reglerna vid Riksdagsvalet är utformade just för att det ska vara enkelt att valfuska!
  Efter varje val ignoreras omvärldens kritik och ingen Svensk tillåts yttra sig!
  I varje fall inte utan den vanliga ”Nazist” -, ”Rasist” – eller ”Rysk Agent” – Stämplingen o olagligt avsked!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: