Bråk, slagsmål, hot och skadegörelse men det är tryggt för ungdomarna


INVANDRING. Sporty Friday är en verksamhet förlagd till Granngården i Trollhättan som varannan  fredagskväll erbjuder avgiftsfria idrottsaktiviteter för barn och ungdomar från 14 år och uppåt.  Verksamheten finansieras med pengar ur Allmänna Arvsfonden och är ett samarbete mellan fritidsgårdsenheten och föreningar verksamma i Lextorpsområdet och på Granngården.

Vaktmästare har flera gånger slagit larm, visar incidentrapporter som Ttela tagit fram. Tyvärr bakom betalvägg.

”Vi har Sporty Friday 2 gånger i månaden och det är KATASTROF VARJE GÅNG. Kränkningar; slagsmål, spottande på golv och väggar, dålig attityd på besökarna. Ledarna har ingen kontroll på ungdomarna, grejer som förstörs varje gång!! Denna gång var det sönderslagen dörr, sopskyffel avbruten. En verksamhet som inte funkar” står det i en rapport.

I en annan står det om en polisbil som vandaliserats: ”Dessutom fick en polisbil däcken sönderskurna utanför. Blev hotad av en yngling som ville gå in på framsidan trots att ingången på Sporty Friday är på baksidan.” 

I rapporterna står det om bråk, slagsmål, olika former av skadegörelse, hot och att vissa av besökarna inte utövar några sporter utan springer runt och gapar.

Tommy Svensson, som är chef för kultur- och fritidsförvaltningen i Trollhättans stad menar trots alla rapporterna att det är tryggt att gå på ”Sporty Friday”

-Pettersson säger att det låter tryggt, ”Kränkningar; slagsmål, spottande på golv och väggar, dålig attityd på besökarna. Ledarna har ingen kontroll på ungdomarna, grejer som förstörs varje gång!!”

Jag är övertygad om att det har med Alliansens skattesänkningar att göra och det inte beror på för stor och långvarig invandring av dysfunktionella…

Om Trollhättan på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Bråk, slagsmål, hot och skadegörelse men det är tryggt för ungdomarna

 • Bajen666

  Hägna in hela Trollhättan med elstängsel och släpp lös Sveriges alla vildsvin där inne…hade varit en rolig syn.

  Gilla

 • Fjölet

  Konstigt att Lamotte inte fick en släng av sleven?
  Dom har ju tagit över hela staden och styr och ställer med polis S-politiker och djävlas med hela stadens invånare.
  så det är bara ösa på med mer pengar så kanske allt blir bra.
  men vill vi betala denna idioti med våra skattepengar.?
  Nej

  Gilla

 • volse

  En hel svensk ungdomsgeneration håller på att förnedras av mångkulturella ungdomsgäng. Dryga 80 procent av väljarna ville ju ha det så.

  Gilla

 • Kungen

  Tuffa vakter eller stäng ner. Samma sak i simhallar, bibliotek. De som inte kan sköta sig kommer inte in. Alla hot tas på allvar och beivras. Det får aldrig löna sig att hota som det gör nu. SÄTT NER FOTEN NÅN GÅNG

  Gilla

 • havemydoubts

  Detta är våra förfäders arv, som slösas på dessa meningslösa projekt.Ansvariga för detta borde skämmas .Har man inga arvingar är det testamente som gäller och då till något som är till verklig nytta.

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Va pengar från Allmänna arvfsfonden.
  Är inte dom öronmärkta till pensionerer.
  Va fan håller ni på med.
  Sänk era löner till max 23000 i månden så får ni pengar över till er dårskap

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Finns ingen ursäkt för dåligt beteende gång på gång, alltså får inte, de som missköter, sig besöka Sporty Friday.
  Naturligtvis kommer då ett gäng bränna bilar, säger ”tycker synd om” gänget.
  Men innan dess skall alla föräldrar upplysas om, återigen, det är er plikt att se till att era ungar sköter sig annars blir ni utvisade eller alla bidrag dras in för att betala vad era slynglar ställt till med.
  Nu går naturligtvis inte detta eftersom våra ledare tycker bättre om anarki än demokrati och därför inte stiftar de lagar vi nu obönhörligt behöver.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Skicka räkningen på allt som blivit förstört till förnekelsetomten Tommy Svensson.Räkningen ställs personligen till honom.F.ö.är det totalt meningslöst att anordna sådana här arrangemang.Allmänna arvsfondens pengar kan gå till bättre behövande.

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Dimarka är stolt över hur bra det fungerar och lovar att ”snart är allting lika bra i hela Sverige som på vår fritidsgård”. Är ngt eventuellt fel är det ”rasisten” Jimmies fel.

  Gillad av 1 person

 • compulsoryunion

  Helvetet plus tvångsfinansiera islamism och mobbing av människor med rakt hår, via arvsfonden väntar oss när vi dött = nysvensk religion

  Gillad av 1 person

 • Fjölet

  My Hometown
  Och ursäkterna finns hela tiden gällande lextorp och kronogården.
  Fantastiskt helt i Löfvens anda

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: