Syrier dömd för våldtäkt i skoltoalett


BROTTSLIGHET. Umeå Tingsrätt har dömt den unge man från Syrien som stod åtalad misstänkt för våldtäkt av en tonårsflicka på en högstadieskola i Umeå. Utöver våldtäkten döms han även för en rad våldsbrott mot en annan flicka.

Syriern stod åtalad på sju punkter och fälldes för fyra av dem. Förutom flickan han våldtagit har han vid ett flertal tillfällen under första halvan av 2019 misshandlat och hotat en flicka han tidigare haft en relation med.

-Pettersson noterar att Mortada Alahdab Saleem, född 2003, döms för våldtäkt, misshandel, olaga hot och ofredande till ungdomsvård och ungdomstjänst i 150 timmar, samt att han ska betala skadestånd på sammanlagt 130.000 kronor till de båda flickorna. Ingen utvisning.

Låt proffsen ta hand om sina egna…

TIDIGARE  2020-01-21. Syrier åtalas för våldtäkt på skoltoalett

BROTTSLIGHET. En syrisk medborgare, född 2003, åtalas nu för en misstänkt våldtäkt på en högstadieskola i Umeå i våras. Utöver våldtäkten misstänks han för en rad andra våldsbrott mot en annan tonårsflicka.

Det var i mitten av maj som polisen larmades om den misstänkta våldtäkten, som ska ha skett på en av skolans toaletter. Utöver våldtäkten åtalas syriern även för en rad andra våldsbrott mot en annan tonårsflicka som han tidigare ska ha haft en relation med. Totalt rör det sig om sju lika åtalspunkter.

Tonåringen ska enligt åtalet vid flera tillfällen under första halvan av 2019 misshandlat och hotat en flicka han tidigare haft en relation med. Den misstänkte förnekar brott vid samtliga åtalspunkter.

-Pettersson läser åtalspunkterna, misshandel, olaga hot, misshandel, olaga hot, ofredande, olaga hot och våldtäkt och undrar om inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Syrier dömd för våldtäkt i skoltoalett

 • Peter Sjöström

  Har inte flickan en fader i livet ? Det är faderns plikt att upprätta flickans ära och heder . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Ståfräs

  ”Misshandel, olaga hot, misshandel, olaga hot, ofredande, olaga hot och våldtäkt”, detta och andra genuint Svenska traditioner kommer vi ta med i vår nya reklamfilm för SAS, där vi då pinpointar i synnerhet bilbränder, hedersvåldet, våld mot djur, kvinnor o barn, för så har vi alltid gjort som svenskar i Sverige.

  Gilla

 • Jag

  Ett j-vl@ importerad MENA-individ. Umeå är ett rött svenskt hemskt näste. Måtte socialismen krossas fullständigt. Förhoppningsvis får den importerade get-herden sitt straff likt Haga-mannen.

  https://www.facebook.com/jonatan.alfven

  Gilla

 • Ryan

  Jag trodde han våldtagit en skoltoalett. Det hade ifs inte varit konstigt då impulskollen är underordnad intellektet.

  Gilla

 • ruben

  Lite typiskt att de alltid är under 18 år. Jag tror inte ett uns på att identitet och ålder stämmer. Utvisning på livstid av brottslingar med utländsk anknytning är enda medicinen för Sveriges sjukdom, då skulle nog även bilbränder och andra grova brott minska i antal. Vem tycker att samhället behöver importera fler kriminella? Är någon angelägen om skötsamma Svenskars säkerhet så måste Sverige lagas, systematiskt och kompromisslöst.

  Gilla

 • Nisse

  Svenskhatande pk folk och domstolar som förminskar hatbrotten mot oss, har skapat och uppmuntrat de människor som tycker det är ok att våldta och pissa på oss.
  Pk vänstern pissar på oss genom förminskning av vår kultur och tala illa om oss själva.
  Har aldrig hört en invandrare tals hatiskt om sitt land, folk, kultur eller religion.

  Gilla

 • SVENSK

  Det är Regimens, Reklambolgens och Lögnmediernas ansvar som uppmuntrar till dessa ”relationer”.

  Gilla

 • Grune

  Det borde man väl kunna räkna ut att om man Våldtar en toalett så åker man dit för det.

  Gilla

 • Kungen

  RETURN TO SENDER….

  Gilla

 • Bajen666

  Snälla tjejer gå omvägar när slöddret närmar sig och bli definitivt inte ihop med dårarna.

  Det kan verka spännande och exotiskt men slutar i regel alltid med en smärre katastrof.

  PS: Även en lätt beväpning (pepparspray skruvmejsel) rekommenderas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: