Löfven ljuger om Alliansens skattesänkningar och kopplingar till rånen

BROTTSLIGHET. Statsminister Stefan Löfven (S) har fått kritik för att ha gjort kopplingar mellan dagens många ungdomsrån och skattepolitiken som Alliansen drev vid makten.

Om kunskap och arbete bygger Sverige, varför importerar Stefan människor utan kunskap och arbetslust? Licens CC BY-NC-ND 2.0

I en intervju med SvD, tyvärr bakom betalvägg, ombeds han att utveckla resonemanget. Skattesänkningar är en förklaring till ungdomsrånen – en annan är dålig integration, säger Stefan Löfven också att Socialdemokraterna är ”medskyldiga” till det han menar var en felaktig flyktingpolitik.

– Man behöver kanske inte någon större vetenskap, sänker man skatterna så mycket så händer det något på välfärdssidan, säger Löfven.

-Pettersson undra vilka skattesänkningar Stefan Löfven (S) menar?

Går man in på Skatteverkets hemsida och tittar på de totala skatteinkomsterna per år så var de:

 • År 2006 – 1427 miljarder
 • År 2014 – 1864 miljarder
 • Det blir en höjning på 437 miljarder, ingen sänkning som Stefan påstår. 54,6 miljarder per år i snitt eller totalt 30 procent.
 • Alliansen sänkte skatten på arbete vilket gjorde att fler arbetade mer så skatteinkomsterna ökade.
 • År 2015 – 1800 miljarder, alltså lägre än alliansens sista år.
 • År 2018 – 2019 miljarder, en höjning med 219 miljarder på fyra år, vilket gör 54,75 miljarder i snitt per år eller totalt 12 procent.
-Pettersson konstaterar att statsministern ljuger om skattesänkningarna, däremot har S+MP höjt utgifterna rejält med massinvandringen, men det var Alliansen också duktig på.
Statsminister Löfven ljuger också när han understryker att brottslighet inte ”har med hudfärg eller religion att göra” utan med sociala klyftor.
Mängder med människor flyttar till vårt land. Det kommer folk från Thailand, Vietnam, Kina, Indien med flera ställen, men jag hör inget om asiafobi. Undrar om det beror på att dessa människor skaffar sig arbete och uppträder som folk…ja, ja, det var bara en tanke.

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Löfven ljuger om Alliansens skattesänkningar och kopplingar till rånen

 1. Skylten med “kunskap och arbete bygger sverige”.
  vid bilden står det en man som varken har någon kunskap (vi såg det inte komma, Vi har varit naiva, etc etc) eller har arbetat utanför fackliga eller politiska uppdrag.
  Skrattretande och fullt av ironi

   • Läs vad Lotta Gröning skriver i Expressen.. LG var och är nog ännu en röding men som kvinna har hon modersinstinkt om fädernelandet och våra efterkommande, Läs hennes krönika!

    Tidigare kunde jag plocka och kopiera länkar. Nu lyckas jag inte. Kanske är jag dum född B.C. men hellre det än att vara en JÖK-röstare. Alltså är jag en rasist-facisistare som ser och sett att befolkningsökningen på 1,340 miljoner (Svt uppgav det igår) inte blir välfärd utan katastrof för alla kommuners skolor, gamla och sjuka när försörjnongsstödet ökar till alla som inte kan elker vill arbeta.

  • Pettersson kloka fundering: “Det kommer folk från Thailand, Vietnam, Kina, Indien med flera ställen, men jag hör inget om asiafobi. Undrar om det beror på att dessa människor skaffar sig arbete och uppträder som folk…ja, ja, det var bara en tanke”.

   – Är det så att jag lider av Menafobi. En fobi är något som skapar en onaturlig rädsla. Vad är i så fall botemedlat? Borde vara att Menaiterna uppför sig som folk. De flesta gör det och därför ska de själva ta de olydiga i örat. Allt detta prat om åtgärder, enskilda eller samordnade åtgärder resulterar i intet om det inte svider i skinnet. D.v.s. sänkra bidrag, inga bidrag till de som inte bor här.

   Därför börja med skattskrivning NU som kejsare Herodus krävde när ryktet om en ny kejsare skulle födas. Det brådskar eftersom det som kan födas inte blir en kärlekens ledare utan en srörre gud.
   – Eftersom svenskar är så sekulariserade borde vi alla begripa att någon gud behövs inte i en demokrati.

 2. Vem lyssnar på Löfven? Alla borde för länge sedan sluta lyssna på den mytomanen.
  Jag hoppa att han inte hinner importera mer röstboskap till nästa val, utan att det blir Åkesson som blir statsminister.

 3. Om sanningen bekräftar att s k mörka krafter (SD), haft rätt hela tiden, kan man väl inte skriva om historien?
  Felet ligger ju uppenbart hos de som förnekar verkligheten, för den inte stämmer med deras egna dagdrömmar.

 4. Jag kan bara inte fatta att en person som Stefan löfven SVERIGES STATSMINISTER har mage att bortförklara alla fruktansvärda och hemska BROTTET som blivit svenska folkets vardag med att det beror på att alliansen sänkt skatterna. Bara att uttala sig på detta sättet och med ett medvetande om att det når ut till hela svenska folket gör att jag får gåshud men inte av beundran utan precis raka motsatsen. Men kontentan är att våran statsminister kan inte tillhöra dom större tänkarna i Sverige den saken är säker.

 5. Betänk att denna för alla uppenbart mentalsjuka Löfven har åtlytts i flera år av människor med ansvar andra oskyldiga människors liv!
  Inom Polisledning, tull, SÄPO och hela det kriminellt korrupta Rättsväsendet!
  Deras Landsförrädari o samarbete med importkriminella rasistapor har kostat tusentals oskyldiga Svenska människoliv! Om inte döda, så med söndertrasade liv!
  “Vi lydde bara order…..”

 6. Med Löfvens djupa intellektuella logik kan vi tyvärr ser fram med bävan mot de kommande åren efter att sossarna har tagit bort värnskatten.

 7. Medans korrupta mentalsjuka makthavare sitter och tittar på eller aktivt hjälper gärningsmännen med att ljuga, bidragsfusk, att undkomma gripande eller att trots bevis få noll i straff så traumatiseras och mördas unga Svenskar!
  Om Sveriges Regering, Polisledning, Åklagare, Domare, Domstolar och PK-cancerns lögnaktiga Media likviderades så skulle de importkriminella rasistaporna känna sig mindre trygga i att makten stod på deras sida!
  Det skulle spara många oskyldiga människoliv!
  Vore bättre att ersätta dessa sjukligt korrupta äckel med yrkesmän från Norge, Danmark och Finland att ta över styrningen och Rättsväsendet i Sverige.
  Om några år kommer Svensken att vilja betala Ryska Armén istället och det vore mindre bra för kommande generationer!

 8. Endast en sosse kan dra en sådan slutsats.
  Vem tror honom?
  Svetsaren!
  Bara avgå f-n. Du är pinsam.

 9. Personligen tror jag inte jag vill kalla det medveten lögn. Han är så djävla svampig i boetten, att han nog har svårt med plus och minus. Vanligtvis spelar det ingen roll, han kan både gå och tugga tuggummi, samtidigt. Enligt ett obekräftat rykte kan han även cykla. Möjligtvis har han cyklat utan hjälm, och därvid råkat slå skallen i asfalten.
  Det är när han ska använda intellektet till mer avancerade saker, som t.e.x redogöra för fakta, som bristerna uppdagas. Dock fungerar han bra tillsammans andra med liknande funktionshinder, i regeringskansliet.

 10. Så de invasiva flockjägarna pinkar på sina offer för att skatterna sänktes, eller höjdes för ngr år sen?

  Intressant hypotes. Kanske inte värdig landets högste potentat?

 11. Löfven yttrar sig ständigt i olika frågor utan att kolla upp faktauppgifter med vetenskapligt stöd av äkta forskare innan han uttalar sig.

  Kanske han anser sig själv vara forskare eftersom det är tillåtet. Vem som helst kan kalla sig för forskare, vilket bl a visat sig när Greta uppmanar människor att lyssna på forskningen. Då har tusentals skumma & oseriösa figurer gjort sig till känna på internet och uttalat stöd för Gretas klimatfobier.

  Dom äkta forskarna som inser Löfvens upprepade klavertram vågar inte invända eftersom de då genast blir av med sina anslag för att fortsätta bedriva sin forskning och därmed förlorar de sitt levebröd.

 12. Jobbskatteavdraget infördes 2007 och utökades 2008, 2009, 2010, 2014 och 2019. Skatteintäkterna för åren 2007 – 2018 (GSEK): 1 486, 1 495, 1 457, 1 520, 1 555, 1 568, 1 630, 1 864, 1 800, 1 880, 1 969 och 2 019. Som synes har skatteintäkterna ökat trots lägre skattesats utom för ett år.

Kommentera