Afghan döms till fängelse för våldtäkt på minderårig flicka i Visby

BROTTSLIGHET. Gotlands tingsrätt dömde den 5 februari 2020 dömde Alireza Elyasi, född 1999 och medborgare i Afghanistan till ett och ett halvt års fängelse för våldtäkt på en minderårig flicka.Våldtäkten skedde i januari förra året i en lekstuga i anslutning till en skola i Visby på kvällstid.

Alireza Elyasi ska betala skadestånd till Sekretess med 115.000 kr jämte ränta på från den 9 januari 2019 till dess betalning sker.

Alireza Elyasi har genomfört ett samlag med Sekretess M1 som inte deltog frivilligt. Sekretess M1 har med ord uttryckt att hon inte ville ha samlag med Alireza Elyasi. Han har då knuffat runt henne i en lekstuga, hindrat henne att gå ut och genom att ta tag i hennes armar och axlar knuffa henne mot ett fönster trots att hon spjärnat emot och därefter mot hennes vilja genomfört ett samlag. Det hände någon gång
den 9 januari 2019 på Gråboskolan, Gråbo torg 13, Visby, Region
Gotland. Alireza Elyasi begick gärningen med uppsåt.

-Pettersson noterar att minimistraffet för våldtäkt är två år men domstolen lyckades hamna ett halvår under och glömma utvisningen.

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Afghan döms till fängelse för våldtäkt på minderårig flicka i Visby

 1. Ut ut nu.
  Varelsen ska ut nu!
  Har varelsen så mycket pengar?
  Stakars Flicka så hemskt!
  Bildt.fredrik .löfven skänner ni något ansvar
  Själv tror jag inte det.

 2. Med tanke på det skrattretande “straffet” så hoppas jag att rättens personal (domare nämndemän åklagare samt grisens försvarare) själva i en snar framtid råkar ut för denna sexgalning.

Kommentera