En hopplös minister tror att ungdomar pissar sina rånoffer i munnen för att de känner hopplöshet


BROTTSLIGHET. För några dagar sedan skrev vi om invandrare som rånar, misshandlar och urinerar på svenskar, så kallad förnedringskriminalitet. I går kväll var det ett inslag i SVT Aktuellt där Carin Götblad, chef för polisregion Mitt och inrikesminister Mikael Damberg (S) förklarade varför ungdomsrånen ökar. 

Götblad och Damberg är överens om att samhället måste sätta in resurser mycket tidigare, men de säger inte varför de som i åratal krävt det i stället blivit kallade rasister och fascister.

De säger inget om en för stor invandring av dysfunktionella men pratar om utsatta områden,

År 2002 förbjöd den socialdemokratiska regeringen av någon anledning Kriminalvården att föra register över brottslingar etnicitet. Efter det registreras bara utländska medborgare, resten är svenskar. 

Damberg (S) tycker att ungdomarna upplever hopplöshet och inte känner sig hemma i samhället. 

-Pettersson lyssnar och hör samma ord som de senaste 30-40 åren, samhället måste göra insatser. Inget om minskat invandring, utvisning, krav eller att den förda politiken inte fungerar. Invandrarungdomar som rånar ensamma, ofta yngre svenskar och förnedrar dem är rasister och begår hatbrott i stället för att ta chansen och utbilda sig som de fått när kom till Sverige.

TIDIGARE 2020-02-09. Invandrare, rånar, misshandlar och urinerar på svensk

BROTTSLIGHET. Undrens tid är inte förbi, de unga rånarna tvingade ner sitt offer på marken och urinerade på honom. Samtidigt som de sparkade och slog – och filmade alltihopa. – De garvar och säger jävla vidriga svenne, din horunge, berättar den 18-åring som blev utsatt.

-Pettersson säger att det märkliga med denna historia är inte rådet eller förnedringen utan att Aftonbladet skriver klarspråk om att det är invandrare som förnedrar svenskar.

Annars så skrev de fria medierna som Samnytt med flera om rånet i december 2019.

Kom ihåg – svarta kan inte vara rasistiska mot vita. Inte ens när de rånar dem, förnedrar dem, misshandlar dem, klär av dem, pissar i deras mun och säger att det är för att han är svensk. Inte ens då är det rasism enligt dominerande teori.

För övrigt tycker jag det är synd att Anders Gustaf Dalman slutat arbeta…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


27 responses to “En hopplös minister tror att ungdomar pissar sina rånoffer i munnen för att de känner hopplöshet

 • NALLEN

  Det är inte mänskligt att göra på detta sättet mot en annan människa, men dom som gör detta kan inte kallas för människor utan detta är utan tvekan djur eller inte ens det för alla djur har står högre i rang än dessa parasiter.
  Men det är dom svenska myndigheternas SKYLDIGHET att leta upp dessa djur och sätta dom i burar där dom hör hemma i resten av sina YNKLIGA LIV.

  Gilla

 • Klas.

  Damberg (s) behöver vård.

  Gilla

 • Tony

  Jag känner en enorm hopplöshet när jag hör och ser dessa
  två figurer uttala sig, det enda dom jobbar väldigt hårt med
  är hur dom ska undvika att nämna vem det är som som
  utför dessa sadistiska dåd. Ynkligt!

  Har Stefan Löfven Semester?

  Gilla

 • runar

  herr Dumbergs ”chef” herr Kålrot yttrar sina lösningar i en intervju på Expressen
  samma bladder som vanligt men
  en sak gör mig lite förvånad dock
  det behövs satsas på välfärden inte högerns skattesänkningar säger stollen
  men varför fick då oppositionen gå via omröstning i riksdagen för att få just mer pengar till välfärden 🙄

  vilka svampar lägger de i salladen där herr Kålrot o övriga stollar inhandlar luncherna ?

  Gilla

  • messkalle

   Han, Kålroten, vem är det? Han, som nu borde veta mer och lärt sig mer, uttalar sig i teve. Citat: ”Lövfen om förnedringsrånen:

   ”Fullständig brist på moral” ”Vi måste få ett stopp på detta, polisen, skola, socialmyndigheterna m.m.”

   – Stopp och belägg. Har vi inte hört detta förut? Stoppa talmaskinen. Programmera om! Starta om bandet:

   ” -Jag, som statsminister har misslyckats att stoppa den mot svenska barn, kvinnor och män drsmatisks ökningen av allvariga brott som begås av grupper i samhället som inte vill bli del av det svenska samhället. När barn så unga som sju år misstänks för våldsbrott mot andra barn är det förkastligt och är ett hot mot den svenska värdegrunden. Detta är oacceptabelt och därför kommer jag imorgon meddela talmannen att jag och min regeringen avgår med omedelbar verkan.”

   Gilla

 • Onkel Björn

  Vad ger egentligen en debatt mellan Götblad, som är medlem i Hilda och som har haft ett stort stöd av sossekvinnorna och egentligen borde ha blivit kickad för länge sedan och en socialdemokratisk minister, som också borde ha blivit utbytt.

  Gilla

 • Guest

  Barn med icke västerländsk bakgrund från tredje världen har lägre iq och lägre emparti enligt en dansk undersökning. Så det förvånar mig inte att vissa migrantgäng även känner att de måste också förnedra sina offer. Det blir en slags dubbel förnedring och samhället gör inget för stoopa detta. Skulle man få för sig att utkräva ansvar så säger Damberg bara att man satsa på fler poliser och att det är ”oacceptablet”. Det är verkligen att slå in öppna dörrar. Det är inte polisen som är felet utan påföljden. Pettersson har helt rätt. En kraftigt minskad migration och utvisning vid fällande dom är en bra början anser jag.

  Gilla

 • Br

  Det är inte så då bara att de är pissinödiga då!?!?känner de en hopplöshet också!?!? Får man fråga vad känner offret dvs svenskar när de får svälja pisset !?!?om jag känner en hopplöshet är det då bara att förnedra o pissa i någons mun!?!! Jävla idiot!!! Ni är körda s c l mp!!

  Gilla

 • Hanna

  Inget mot hopplösheten jag känner när invandrarna kan begå vilka vidriga handlingar som helst och fortfarande ses som offer som det ska tyckas synd om, enbart för deras ursprung om de så är födda här.

  Gilla

 • volse

  Götblad och Damberg skulle jag med glädje se någon säväl spotta som pissa på. Skulle inte gå emellan, så att säga.

  Gilla

 • Maya

  Känner dom små liven hopplöshet ? Jag kan skriva en avhandling om vad jag känner hopplöshet inför….

  Gilla

 • G Nordström

  Herr Dumberg har åter gjort ett starkt uttalande utifrån sitt förstånd

  Gilla

 • Nils Dacke

  Jag tror det inte det är segregation och invandring bakom förnedringsrån och hatbrott mot svenskar, min åsikt är att det är ryska påverkansoperationer och president Trump som ligger bakom.

  Gilla

  • Karlsson

   Hahahahaha!!
   Och vad sjutton skulle Amerikanerna och Ryssarna tjäna på det?
   Stolle.. 🙂

   Gilla

   • messkalle

    Jag menar att både Nils Dacke och Karlsson ironiserar. Att de i detta ögonblick fått tre ogillande beror på att ryska troll är på nätet. Se upp för Rödluvans vargar!

    Gilla

   • Nils Dacke

    Stolle, tack för den, jag som trodde att alla som läser Petterssons blogg har en sådan intelligensförmåga att man förstår ironi, men jag hade visst fel?

    Gilla

 • Peter Skoglund

  Sossen Damberg ska bara veta vilka som känner en otrolig ”hopplöshet”.

  När man hör hans kommentar. De är inte ”en del”. Utan en mycket stor majoritet, av Sveriges väljarkår.

  Gilla

 • Anna

  ÅTERVANDRING, tack !
  Börja med kriminella utlänningar och u -länningar med familjer och barn.
  Vi behöver inte dessa, tar upp varje markjobb, får de flesta lägenheter, går före i alla köer.
  Våra unga Svenskfödda ungdomar, folk med psykiska funktionshinder, äldre, blir utförsäkrade, blir inte med i Akassa.
  Varenda markjobb, vanliga jobb tas över av U-länningar utlänningar
  Återvandring tack , det ena slår ut det andra😠

  Gilla

 • Fjölet

  har man inga straff utan bara bortförklaringar varför just dessa ” ungdommar” slipper undan.
  så är väll det själv klart att du sänder signaler till ungdjävlarna att det är riskfritt att pissa på en svensk, misshandla en svenne eller råna pensionär!!
  Nykomlingar får ju bättre utbildning än oss, när kommer hit på alla sociala rättigheter!!
  så när sverige inte sätter ner foten, ja då är det fritt fram, riskfritt, ja de skiter i oss ändå.
  konstigare är det inte

  Gilla

 • Nicklas

  Polletten har svårt att trilla ner hos vänsteridioterna.

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Den polletten finns inte som passar till en vänsterbliven, den finns för folk med väldigt lite förnuft och som kan använda hjärnan bara lite. Och inom dom kriterierna hamnar inte en vänsterbliven

   Jag brukar säga att man kan inte gå emot naturlagarna, men dom vänsterblivna har verkligen lyckats med att visa det med sitt så kallade kunnande och idéer

   Gilla

 • Karlsson

  Poliser som tvingas att agera dagisfröknar, polischefer som ser mer till brottslingen än offret och ministrar som har förståelse för gärningsmännen.

  Det här är masspsykos blandat med stockholmssyndromet och total galenskap, de små skitarna ska tas i örat få lida för sitt dåd annars kommer vi aldrig nånstans!

  Katerina Janousch skrev det rätt bra för lite sen men upprepar jag det får jag väl den där sinnessjuka massanmälaren efter mig.

  Poliserna måste bli absolut stenhårda och lagarna måste bli så tajta och stränga att buset darrar av tanken på att bli påkomna.

  Fängelserna måste få absolut minimistandard i klass med de värsta tänkbara och platserna måste bli en tiondel så dyra, det ska vara lidande och misär på kåken, inte fika och tv-spel.

  Gilla

 • ossie

  Finns ingen ursäkt i världen att bära sig åt som dessa otäcka typer gör. Man bävar för vad som ska komma när de når vuxen ålder. Nä skicka tillbaka dem och hela familjen som är lika ansvariga för att ingen uppfostran getts. Tillbaka till öknen eller djungeln.

  Gilla

 • turrim

  Nu är det för landets bästa dags att Götblad och Damberg övergår till verksamhet som de klarar av.

  Gilla

  • Blodsven

   Med deras otroliga pedagogiska och logiska förmåga, så passar de perfekt som dagisfröknar…

   Gilla

   • observatör

    Och han får väl sätta på sig knytblus – som han gjorde häromåret (tillsammans med sin sossekollega Enerot).

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: