Ni som inte ser problemen, åk till Malmö


BROTTSLIGHET. ”SD Malmö: Åk hit om du inte ser problemen i Sverige.
Den yttersta frågan är huruvida S kommer kunna lösa dessa omfattande problem.”

”121 sprängdåd på ett år är 121 sprängdåd för mycket. Roger Johanssons debattartikel signalerar med all önskvärd tydlighet att Socialdemokrater, lokala som nationella, inte tar situationen på allvar, eller kanske ser de inte skogen för alla träd”, skriver Sverigedemokraten Magnus Olsson, oppositionsråd i Malmö på Aftonbladet.

-Pettersson säger att Malmö är inte unikt, men ligger före övriga Sverige i nedmonteringen av välfärdsstaten och tryggheten.

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


24 responses to “Ni som inte ser problemen, åk till Malmö

 • Kenth Andersson

  Vad hjälper det att titta på problemen ?

  Gilla

 • SVENSK

  Snart, om inget görs, kommer det att heta; ”Ser du inte problemen, åk till ‘sverige’!

  Gilla

 • Mr Jordan

  Moa Berglöf, vilken stjärna! Dubbla måttstockar; jättetydligt! Mkt bra från Toklandet: https://toklandet.wordpress.com/2020/02/08/svansen/

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  Den enda staden i Sverige som ännu inte är utsatt är Lund. Inga skottlossningar eller utsatta områden. Bara en massa inskränkta akademiker med noll koll på samhällsutvecklingen.

  Lundaborna = Människorna gud glömde.

  Gilla

 • Dissidenten

  Jag har sagt det förut och säger det igen: De importerade människoliknande lågintelligenta varelserna, får inte bemötas med vänlighet eller undfallenhet. Då växer hornen ut. Vid minsta felsteg är det en massiv käftsmäll, som gäller. Resultat: omedelbar skärpning. Dessa individer är i grunden oerhört fega.
  För att detta ska kunna ske, måste dagens politiker och övriga makthavare, slängas ut från riksdagshus, kommunförvaltningar och myndigheter.
  Tillträdande politiker, ska avtvingas de absurda förmåner som idag gäller i riksdagen, och närvaroplikt införas, samt tjänstemanna ansvaret återinföras i departement och förvaltningar.
  Riktiga poliser ska tillsättas som chefer och fängelseplatser hyras i lindrigt humanistiska länder.
  Vid upprepad brottslig gärning, skall utredas möjlig utvisning av hela familjen. Effekten av detta, skulle verka kraftigt hämmande, då dessa gossar som regel är mycket modersbundna.
  Är medveten om att detta svider i ögonen, på vänsterblivna personer, men betänk att ni är de som bär hela ansvaret. Fan, vad jag föraktar er. Slödder!

  Gilla

  • G Nordström

   Ett steg i rätt riktning

   Gilla

  • Stefan SH

   men…. alla människors lika värde då?
   Alltså allas lika värde.
   Inte svenskarnas dock, för just det räknas inte längre i Sverige.

   Morgan Johansson och Mikael Damberg, både avböjde medverkan i går i Studio Ett om ungdomsrån. Ett eskalerande lågmält krig mot svenskar.

   ”Inte ens förövarnas föräldrar sätter sig emot sina ungar längre.. bara sitter tyst…” (en av utredarna)

   Gilla

 • Kungen

  Varför vill någon bo och betala skatt i malmö

  Gilla

 • Dängrot

  Jag säger så här :
  Malmö eller Nattavara, det spelar ingen roll.
  Det som händer i Malmö är fortfarande vårat Sverige, oavsett !
  Vi är saktmodiga och tystlåtna här i Norrland, men otryggheten och kriminaliteten kryper oss allt närmare även här.
  Det är vår förbannade plikt att reagera, för Sveriges skull, för framtiden.
  Det som händer i Sverige idag är inte acceptabelt.

  Gilla

 • JEX

  ”Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?”
  Sverige har då systemkollapsat för längesedan, då innan är det inbördeskrig i landet . Fortsätter det som nu med invandringen med ca 11000st i månaden som inte jobbar så går landet och alla kommuner i konkurs .Vi som jobbar får till slut betala så höga skatter till invandringen och allt som det innebär så att köpkraften försvinner och det blir en lågkonjunktur, kronan dyker, det blir dyrare att leva och kriminaliteten ökar ytterligare och vi har ett tydligare inbördeskrig än i dag . Detta är ett scenario som jag hoppas vi slipper uppleva så det gäller att rösta SD i nästa val .

  Gilla

 • blabaris

  Staten är en betydande bolagsägare i Sverige. I den statliga bolagsportföljen finns 46 hel- och delägda bolag, varav två är börsnoterade. Det uppskattade sammanlagda värdet på den statliga bolagsportföljen uppgår till 630 miljarder kronor.

  Statens bolag gör sååå bra ifrån sig att resultatet efter skatt har ökat och uppgår till 38,9 miljarder kronor. AKTIEUTDELNINGARNA ligger i linje med föregående år och förväntas uppgå till cirka 20 miljarder….

  Så vi ger bort 20 miljarder i aktieutdelningar om året samtidigt som kommunerna och landstingen går på knäna….

  https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2019/03/resultatforbattring-for-statligt-agda-bolag/

  Gilla

 • blabaris

  Var tredje region och nästan var fjärde kommun redovisade underskott förra året, enligt SKL. Detta samtidigt som den svenska statens ekonomi generellt sett mår bra. Hur går det ihop?

  Under senare år har den ökade ojämlikheten skett i bakvattnet av realt fallande inkomstförsäkringar och transfereringar, samt en rad aktiva förändringar i skattesystemet inklusive flera jobbskatteavdrag, avskaffad förmögenhetsskatt, regressiv fastighetsskatt, lägre bolagsskatt och mer generösa 3:12-regler och kapitalskatt på aktieutdelningar. Ökade inkomstklyftor är således till del orsakad av politiska beslut.

  Så kort förklarat så tar 40% av befolkningen färre ut lön i ”vanliga lönekostnader” så kommuner får mindre inkomster och tar istället ut sin lön i aktieutdelning som är lägre skatt och denna skatten går till staten istället för kommunalskatt.

  I sammanhanget är det också viktigt att komma ihåg att statsskulden, så som den omtalas, i praktiken enbart är en redovisning av utgiftssidan. Alla stater har en skuld, men alla stater har också tillgångar. I Sveriges fall är tillgångarna betydande, exempelvis i form av fastigheter, värdepapper och AP-fondernas aktieinnehav. I SCB:s sammanvägning av hela den offentliga förvaltningens utgifter och tillgångar visar resultaträkningen för 2018 inte alls en skuld utan tvärtom en finansiell nettoförmögenhet på 1 178 miljarder kronor. Situationen är alltså långt ifrån så prekär som ibland framställs.

  SCB (2019) Den finansiella nettoförmögenheten; Statistikdatabasen: Balansräkningar (ENS2010), utgående balans, netto, löpande priser i mnkr efter sektor, tillgångsslag och år.

  Gilla

  • G Nordström

   I tillgångarna inräknas också infrastruktur.
   Det går inte att rulla ihop en motorväg och lämna som betalning

   Gilla

 • gamgubben

  Undrar varför ledningen av Sverige inte förstår att ska de nuvarande problemen lösas så kan vi ju inte fortsätta att ta in flera potentiella problemskapare.
  Är det för att ingen kan stoppa EU’s slappa inställning till invandring?
  Att Sveriges ledning ska kunna påverka verkar vara noll.

  Gilla

 • blabaris

  Förorts safari i Malmö – Se liveshower med: bomber – skjutningar – gängrån – bilbränder.

  Vi åker i en bepansrad buss med skottsäkra fönster.

  Gilla

 • Tore

  Ni som vill överleva, åk därifrån.

  Gilla

  • trötter

   Gjorde det för ett antal år sedan, ingen miljö man ska ha barn i alls. de som är kvar bryr sig inte om sina barn framtid. Nästa steg är att lämna landet dum svennen röstade fram.

   Vi blev trötta på alla bränder och att snuten bara släppte de som gjorde det bara någon timme senare. Runt sorgenfri va det somaliska ungdomar som satte igång bränderna.

   malmö är inget annat än ett getto.

   Gillad av 1 person

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Malmös framtid ser dyster ut. Så lika väl Sveriges. Med korkade politiker och medier.

  Gilla

 • G Nordström

  Blir inte av, Polisen vill inte åka med. De har blivit förbjudna åka in i klanernas område.

  Gilla

 • 1984

  Rödgröna slemets handbok är 10984, gott om drönare i luften. men inte hjälper det, operation frost eller va det nu heter är lika värdelöst som den de hade innan. nästan samma siffror, bara en ursäkt till att storma in i folks hem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: