Den socialdemokratiska dubbelmoralen

FEMINISM. Här har vi världens först och enda feministiska regering i arbete, dessutom en humanitär stormakt som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Den socialdemokratiska dubbelmoralen

  1. Trevligt med persisk fägring . Det tackar vi för . Kvinnor är vackra . Feminister är falska . Mvh Sjöström

  2. Deras laglydnad var bara halvhjärtad, som allt vad svenska ledare gör, det är nämligen förbjudet att visa någon del av håret, för en kvinna, i Iran. Därför hade de stolta kunnat visat att de är fria kvinnor och på det viset styrkt de kuvade Iranska kvinnorna. Men icke sa Nicke.

  3. Inte är det för kompetensens skull dom sitter där och regerar, det är bara makt och pengar som lyser i ögonen på dom. Ifrågasätter du dessa så har dom styrande medel mot det, trolljägare / näthatsgranskare och en massa annat påhitt från dom. Och mycket av detta är skattefinansierat bara för att sparka ihjäl den som redan ligger

  4. Saddam Husein strategi. Löna 30 % av befolkningen så kan du trycka ner resten. Ända förklaringen att Sozzarna har så stort stöd.
    När ska de andra partiernas väljare fatta vart hän det barkar.

Kommentera