Slutet på en judisk närvaro i Europa?

av Guy Millière  •  4 februari, 2020

  • ”Även om judar representerar under en procent av befolkningen är hälften av de rasistiska handlingarna som begås i Frankrike riktade mot judar.” – Den franska parlamentsmedlemmen Meyer Habib.

  • Antisemitismen avancerar över kontinenten och är särskilt utbredd bland befolkningen från Mellanöstern. Ändå så pratar myndigheterna bara om högerextremistisk antisemitism.
  • Den vänstervridna antisemitismen är närvarande över hela Europa. Dess följare, som i Frankrike, gör sitt bästa för att dölja och skydda antisemitism från Mellanöstern.
  • Den demografiska förvandlingen som äger rum i Frankrike sker också i hela Västeuropa, och den ökande underkastelsen till islam accepteras i tysthet av de regerande myndigheterna nästan överallt.

Den 3 december godkände den franska nationalförsamlingen International Holocaust Remembrance Alliances definition av antisemitism. Resolutionen underströk att definitionen ”omfattar manifestationer av hat mot staten Israel som enbart rättfärdigas av uppfattningen av den senare som ett judiskt kollektiv.” Parlamentsledamoten Meyer Habib, som stöttade resolutionen, framförde ett passionerat och gripande tal i vilket han betonade omfattningen av det antisemitiska hotet i dagens Frankrike, och de nära kopplingarna mellan hat mot judar och hat mot Israel:

”Sedan 2006 har tolv franska personer blivit mördade i Frankrike för att de var judar. Även om judar representerar under en procent av befolkningen är hälften av de rasistiska handlingar som begås i Frankrike riktade mot judar. Antisionism är en tvångsmässig demonisering av Israel och ett missbruk av antirasistisk och antikolonialistisk retorik för att beröva judarna sin identitet.”

Läs vidare

4 thoughts on “Slutet på en judisk närvaro i Europa?

  1. Tack för era texter , Göran o Gamgubben . Håller med . Min mening är att storfinansen på Wall Street och City of London styr det mesta . Dessa har intresse av att destabilisera Europa . De skapar konflikter i mena – länderna . Våra politiker ställer upp . Vi betalar och får problemen . Mvh Sjöström

  2. Enskilda judar är ofta skötsamma arbetsamma bra människor!
    Men det framstår som ett mysterium varför de samtidigt ofta anser att Europa och Sverige är skyldiga att bidragsförsörja importkriminella rasistapor och Islamister med ”Herrefolksambitioner”?
    ”De” är inte mannen på gatan utan de i maktposition typ Soros, Robert Aschberg etc.
    Finns även en historik som förvånar där några få procent judar i det tidiga Sovjetunion blev till 80-90% av de som massmördade obekväma Ryssar.
    Inkl alla de riktigt sjuka institutioner som bar upp det utan överdrift mentalsjuka Sovjetunion som skapade större död och lidande än Nazityskland!
    Man kan utan tvekan se samma ”Sovjet-utveckling” i det mentalsjuka PK-Sverige!
    Vi har alla en skyldighet mot kommande generationer att sätta stopp för PK-cancerns mentalsjuka planer!
    Men enskilda judar har absolut ingen skuld och förtjänar att skyddas med maximal brutalitet mot Regeringens omgullade importkriminella islamistiska rasistapor!

    • Vi får heller inte glömma dom 7-8 miljoner tyskar som dog i olika läger 1945-50 där den absoluta merparten av alla lägerkommendanter var judar.

  3. Detta sker samtidigt som merparten av Europas ledare högtidligt försäkrar att vad som skedde under Hitlertiden aldrig skulle få upprepas.
    Ändå är det med vidöppna ögon de låter det ske med besked till deras undersåtar, om vi inte gör detta klarar vi inte välfärden.
    Det enda förnuftiga landet har just i dagarna lämnat denna elefant på lerfötter.

Kommentera