10 thoughts on “Donald och Nancy ej de bästa vänner

 1. SVT kommer att sörja ihjäl sig när Donald blir vald på nytt.

  Man ägnar timtals åt USA s val, men inget om skämtet till
  styre som vi har i detta landet!

 2. Respekt för andra har Röd Maktsfären aldrig visat och Pelosi hör ju dit . Påminner om politiker i detta land , sandlådenivå . Mvh Sjöström

 3. Jag undrar vart de två små afrikantjejer har tagit har tagit vägen, de som blev invalda i kongressen och hade en skarp ton för att de skall nu förändra Amerika till det bättre. Och ned med Trump.
  Nancy poserade så gärna med de tidigare.

 4. En otäck socialistisk kärring gör vad otäcka socialistiska kärringar alltid gör….skämmer ut sig och sin socialism.

  Hon är en sån som man skrämmer barn med…ungefär som man gjorde med sotaren förr i tiden.

 5. Sedvanligt omogen Fru Pelosie-handling i vänsterns rödmakt USA, emellertid en lindrig handling jämfört med här hemma hos oss då river dessas komrader i rödmakt vårt ett styggt hårt förvärvade fosterland, i småbitar.

  Fåse nu när Kamrat Fru L M Sneker får komma påplats efter Kamrat Jonas om Svensk fragmentering kan rulla på för att så slutligen likt torra löv en höstkväll blåsa bort i vinden.

 6. Att ett politiskt parti som så riktar in sig på ”klass” helt saknar sådan är inte överraskande. Det juvenila tilltaget att riva sönder kopian av talet kommer att för evigt prägla Pelosis eftermäle. Det skulle inte heller förvåna mig om det visar sig vara olagligt då det antagligen skulle arkiveras i kongressens arkiv.

  Det är bara att konstatera att ”vänsterbliven” inte är en konstruktion utan rena fakta.

Kommentera