Mannen som är medansvarig börjar bli orolig

BROTTSLIGHET. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg har varit för invandring och mot all form av vettiga gränskontroller öppnar munnen alldeles för sent.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

30 thoughts on “Mannen som är medansvarig börjar bli orolig

 1. Jag har sagt det förut men det tåls att upprepas……hon är inte riktigt frisk i skallen och har heller aldrig varit det.

  PS: Nej det är ingen felskrivning.

 2. Att människor med en plattform som AL har, får sprida sin dynga av lögner och fantasier i tiotals år, utan att åtminstone bli åtalade för falskheten, är skamligt. Jämför med de äldre människor som åtalats för att säga sanningar.Hur många människor är det, som av gammal vana, enbart ser hans och hans tidnings uppgifter, som först censurerats av redaktion. Dom får en skruvat verklighets bild som Anders varit med att ljuga ihop. Sossarna hade förmodligen bara fått hälften av rösterna i förra valet utan Pravda media. Liksom Pravda journalisterna, försöker han in i det sista att undanhålla sanningen, i det här fallet, vilka det är som angriper barn. Stackars sate, när folket en gång reser sig mot nomenklaturan i Sverige och lögner inte hjälper. Att vara Bagdad Bob, går bara så länge folket är lurat.

 3. Jag är också för en generös flyktingpolitik. Problemet är att av de som fått uppehållstillstånd sedan 1980 är knappt 7% flyktingar. Det är, mina vänner, inte ens 200000. I genomsnitt 5000 om året skulle vara så barnsligt enkelt att assimilera så till och med de vänsterblivna skulle klara av det.

 4. Vad jag läst så får både Expressens och Aftonbladets ägare presstöd för en del av sina övriga publikationer . Det var vad jag menade tidigare , har jag fel så blir jag glad . Mvh Sjöström

  • Det är lätt att ta reda på om man är intresserad Peter. Presstödet, som heter Mediestöd nu för tiden delas ut av Mediestödsnämnden. Men Aftonbladet och Expressen har inget stöd.

   Mediestödet infördes 1 februari 2019 och regleras i mediestödsförordningen (2018:2053) och i Myndigheten för press, radio och tv:s föreskrifter om mediestöd (MPRTFS 2019:3

   https://www.mprt.se/sv/stod-till-medier/beviljade-stod/

   Men jag antar att några av Bonniers och Schibsteds tidningar får stöd, men det är knappast deras fel utan ansvaret vilar på dem som gör det möjligt.

 5. Kan inte komma på någon annan orsak till hans kappvändning än att någon i hans närmaste krets blivit drabbad av den berikande mångfalden.

 6. Vadå, är de som utnyttjar yttrandefriheten skyldiga för landets problem. Jag följer inte Aftonbladet, men finner det märkligt att skylla på dem. De är väl fria at skriva vad som helst. både strunt och fakta. De skriver vad de vill och vi skriver vad vi vill.

 7. Internationell konvention om ekonomiska, sociala och kulturella rättigheter (1966)

  Internationell konvention om medborgerliga och politiska rättigheter (1966)

  Artikel 20
  1. All propaganda till förmån för krig skall vara i lag förbjuden.
  2. Allt främjande av nationalhat, rashat eller religiöst hat, som innebär uppvigling till diskriminering, fiendskap eller våld, skall vara i lag förbjudet.

  Artikel 23
  1. Familjen är samhällets naturliga och grundläggande enhet och är berättigad till samhällets och statens skydd.

  Artikel 26
  Alla är lika inför lagen och har rätt till samma skydd av lagen utan åtskillnad av något slag. I detta avseende skall lagen förbjuda all åtskillnad och garantera envar ett likvärdigt och effektivt skydd mot varje åtskillnad på grund av ras, hudfärg, kön, språk, religion, politisk eller annan åskådning, nationell eller social härkomst, förmögenhet, börd eller ställning i övrigt.

 8. Lindberg är ingen man. När jag såg honom i tv kom jag att tänka på en skolpojke som är inne hos rektorn…. 😄😄😄😄

  • Nu läser jag inte aftonbladet, men finner det anmärkningsvärt att kritik riktas mot en persons barnsliga karaktär och inte mot åsikter.

 9. Hur fungerar lindbergs hjärna? Hans sosse fru har samma diagnos.
  Verklighetsfrånvaromedskygglapparstyrdaven-
  felandeideologisommåsteföljastillblindo.

 10. sina mörka skyddsglasögon som han har på för att tro att han är det stolta S – arbetar folket, de åkte av
  Nu har han hunnit samla sig efter sin tur med utsläpps planet . (han var olydig mot Greta)
  där han tog med sin familj och fick se en annan del av världen, t.o.m att han såg någon slags harmoni uti världen.
  och nu uppenbarar sig helt plötsligt verkligheten????
  men i morgon är han tillbaka med nya tag och skriver idioti som vanligt skyddsglasögonen är på igen

 11. Aftonbladet ägs av Scibstedts . De får väl ca 50 miljoner i presstöd . Vilka äger Scibstedts , var ligger huvudkontoret . Hans arbetsgivare bestämmer vad han skall skriva , och gör så . Utan att ifrågasätta . I mina ögon en ynkrygg . Mvh Sjöström

   • Att tro att Aftonbladet eller Expressen inte får stöd är lite naivt att tro.

    Officiellt får de inget presstöd, men stödet kommer ifrån andra ”namn” på stöd.
    Distributionsstöd
    Utvecklingsstöd
    Indirekt presstöd
    samt (absolut inte officiellt) stöd ifrån politiska intresse organisationer / ”familjer” i globalismens styrande intressen.

    Allt detta, för den som styr media, styr folket och landet !

    Ps. Hur skulle det verka om dessa tidningar officiellt tog emot pengar ifrån regerande partier, skulle inte detta då vara, jäv, mutor, korruption och lagbrott !?

    Sanningen måste döljas till varje pris !

   • Visst, jag är naiv. Tack för att du påminde mig om att allt stöd har gjort att de tappade 20 procent av sina intäkter 2019.

 12. Kliar det lite i häcken, Anders?
  Lugn och fin nu, de verkliga brännsåren, kommer inte, förrän blåslampan kommer på plats. Och den kommer, var så säker!

 13. Det är säkert någon kompis unge som blivit rånad, vänta bara när våldtäkterna sprider sig på Södermalm. Då om inte förr så hakar de på.. tidsfråga

 14. Den 4 februari 2020 har AL mycket god syn. Att skylla på SD som @Flake gör att jag inte kan förlåta AL. Möjligen om han på heder och samvete lovar att bli medlem i SD. Men å andra sidan han blir inte den siste som för att rädda sin försörjning/skinn blir en överlöpare.
  Men försätt gärna och skriv AL du har äntligen börjat insett problemen och vem som orsakat dem.

 15. Döm honom inte för hårt. Hans jobb är inte att ha en personlig åsikt, hans jobb är att skiva sån skit som tidningen tjänar pengar på.

 16. Anders Lindberg, detta löjliga mediokra baby-face.
  Sverige styrs av i bästa fall av mediokra människor.

Kommentera