Remisstopp för svenska traumapatienter i Dalarna

DISKRIMINERING. Region Dalarnas kris – och traumamottagning i Borlänge har infört remisstopp efter ett ansträngt personalläge. I och med stoppet är det återigen bara asylsökanden och nyanlända som kan få hjälp här, rapporterar Sveriges Radio Dalarna

Steget efter. Varför ställs grupp mot grupp Stefan? 

-Pettersson ser att lämpligt nog driver Safar Oskooei, verksamhetschef Region Dalarnas kris – och traumamottagning i Borlänge ett eget bolag med samma inriktning. Då kan svenskar som vill och behöver hjälp gå dit efter att ha betalat vården för invandrare med skatten och med privata egna pengar till Safar Oskooeis bolag Kris och traumas psykologi- Dalarna AB.

…och det finns folk som inte fattar varför Sverigedemokraterna ökar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Remisstopp för svenska traumapatienter i Dalarna

  1. Borde vara kriminellt. Det är ju verksamhetschefen som beslutar att bara ta emot asylsökande och flyktingar.Han är ju själv invandrare . Svenskar får betala för vården två gånger först betala för alla som kommer hit från hela världen via skattsedeln och sedan ta upp plånboken igen om de själva behöver vård. REN RASISM.

  2. Jag ska bara berätta om min förvåning vad gäller kris och traumamottagningarna i Sverige. Dom behandlar befäl och krigare från Saddam Husseins armé i Iran och befäl och krigare från Syrien, Irak och Afghanistan. Det som är konstigt är att de betraktas som offer även om dom skjutit ihjäl människor. Med andra ord så vimlar det av mördare på sjukvårdens kris och traumamottagningar.
    De borde naturligtvis ställas inför krigstribunal och fängslas istället för att gullas med på Sveriges sjukhus.
    Nu kommer 10 000kr frågan: varför var inte de tyska befälen och soldaterna också offer? Är det skillnad på folk och folk?
    Svar: ja. I vänsterns värld är det synd om muslimer och kommunister även om de är mördare. Och Sverigedemokrater stora skurkar om dom bara spottar på gatan.

    • Man skiter i sina egna medborgare som betalar
      Skatt.moms.skatt på plaspåssar ja det finns mycket vi betalar för.
      Men vad fan får vi..
      Jo ett skitsamhälle med dessa makthavare.i riksdagen.kommuner.landsting som bara tänker på sig själva.
      Inför närvaroplikt och tjänstemanansvar så får vi se att dessa individer inte klarar det!

    • Ja SD får lite att pyssla med om och när partiet får något politiskt inflytande i framtiden, bara att återställa Folkhemmet till ett skapligt land igen blir tufft men naturligtvis löser väl SD detta något annat är väl helt uteslutet för vem skulle annars göra det ?
      SD:s väljarkår förväntar sig självklart bara verkstad och radikala förändringar.
      Blir spännande att se hur det går för SD och Sverige.

      • Första Sd måste gör är att utvisa alla som åker till sitt hemland på semester när Sverige tar emot krigsflyktingar därifrån.. Spärra passen så fort planet lyft Sedan alla kriminella och hatpredikanter. De som inte vill arbeta och lära sig språket. Då blir nog sverige betydligt bättre.

Kommentera