Sossarna – från 40 till 20 procent.

INSÄNDARE. 2002 fick Socialdemokraterna 2.113.560 väljares röster. Nästan 40%. Nu är man nere på 20%. Hälften alltså – man har förlorat en dryg miljon väljare!  Detta trots att en allt större del av väljarkåren är invandrade muslimer – varav 96% röstar på sossarna. Under samma tid har Sverigedemokraterna ökat från 1,5% till 24%!

Steget Efter

Tydligare kan det inte bli. Dagens regering är svenskarnas  värsta fiende. Hankar sig kvar med hjälp av gamla, överspelade meriter och minnet av statsministrar som såg till hela folkets bästa. Nu har makten blivit enda drivkraft. Alla ideal kan förhandlas bort i kohandel med svekfulla, tidigare borgerliga motståndspartier. Trots massiv indoktrinering via statsstyrda media, en politiserad byråkrati, organiserat mörkläggande av obekväma fakta, mer eller mindre sofistikerad förföljelse av oliktänkande och storljugande regeringsmedlemmar som lovar guld och gröna skogar kan verkligheten inte döljas för folket. Sverige är hotande nära rena inbördeskriget. En tanke som 2002 var otänkbar.

Det sammanhållna, patriotiska folkhem som möjliggjorde välfärdsstaten Sverige och Socialdemokratiskt styre i hundra år finns inte mer. Det lär svårligen låta sig återskapas. Det är för sent – Sverige är inte längre Sverige. Vi har blivit ett lydrike under FN, EU, den globalistiska storfinansen och ryggradslösa slavar under islamismen. Med rasistkortet som vapen tvingades vi av överheten, mot folkviljan, att köpa den mångkulturella utopin. Trots att historien mångfalt visat dess omöjlighet och risker. Med Storebrors hybrisdekret om allas lika värde lurades vi tro att just vi var den humanistiska stormakt som skulle rädda en plågad värld. Under en regering med en galen klimatsekt tvingas vi nu att offra det mesta av den välfärd som tidigare generationer med idog möda lämnat oss i arv.

För deras slit och kreativitet för en bättre framtid ska vi skämmas och betala med kollektiv ångest, straffskatter, klimatavgifter och utsläppsrätter. Med en gigantisk omställning av samhället ska vi avsäga oss rätten till fortsatt utveckling och för ofattbara ekonomiska och sociala kostnader låta oss ledas till ett nytt fattigsverige. Utan att det finns tillstymmelse till bevis för att det behövs! Den genomfalska kampanjen om hotet från koldioxidutsläpp är i sig själv det största hotet mot mänskligheten. Det får oss att glömma verkliga miljöhot som kärnvapen, nedsmutsning av haven, giftspridning, resistenta bakterier, skövling av regnskogar och utbrott av epedemier som det aktuella Coronaviruset. Som nu i större delen av världen får klimathotet att blekna bort som den religiösa galenskap det är och alltid varit. För att leda denna osakliga, osmakliga, osaliga, okritiska och ockulta klimatcirkus har väldens oligarker städslat en stackars oskyldig skolflicka som ju ingen kan anklaga för att ha en dold agenda. Eller ha erfarenhet nog att själv inse hur hon utnyttjas i de rikas krig – som i första hand drabbar världens fattiga.

Rolf Malm

20 thoughts on “Sossarna – från 40 till 20 procent.

    • Väljarna i alla deras statliga Myndigheter, Verk och Styrelser kan man knappast räkna som arbetande.

  1. Visst är det tacksamt att håna och förakta sossesvinen för deras folkförräderi. Man kan snart sagt jubla och skåla varje dag där ännu en opinionsmätning visar att Tjocksteffes pack sjunkit några procentenheter till.
    Om några år kan patrasket måhända kämpa om att vara det än tredje eller fjärde största parti och skvalpa runt 10 procent, haha!
    Men vi Sverigevänner ska inte nöja oss med det. Hundratals av dessa folkfiender måste ställas till svars och åtalas. Löneutmätning livet ut, de kan leva på existensminimum, tammejfan. Återbäring till skattebetalarna, skolbarnen, de sjuka, de funktionshindrade och våra pensionärer.

  2. ”Oberoende och neutrala regim-media SVT” har återigen ”av en ren slump” råkat hitta en ”opartisk person” på gatan (i detta fall kvinnan Brita Olson från Farsta, Stockholm) som uttalar sig ordagrant så här ”neutralt” om SVT/Novus senaste väljarbarometer:

    ”De som har gått till V har väl en tydligare arbetarpolitik, medans dom som går till SD tror att det går så mycket sämre för Sverige om det kommer mer invandrare. Fast det är ju inte sant, tycker jag”

    Läs mer och se och lyssna till kort SVT-video på länken nedan:

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/s-forlorare-efter-ett-ar-med-lofvens-nya-regering

    • Vid ett regimskifte blir de viktigaste uppgifterna, att avskaffa ”public service”, i nuvarande form, införa tjänstemanna ansvar, fasa ut presstödet och rensa myndigheter från politruker. Vidare hyra in all tillgänglig transportkapacitet, för i första hand asylsökande med avslag. Hyra fängelseplatser i inte allt för demokratiska länder, för invandrarbrottslingar. Tillsätta en tribunal för att ställa dagens nomenklatura inför skranket, och utkräva folkets rättmätiga hämnd.

  3. Regeringen Löfven har under snart 6 års tid, försökt gräva en grop åt SD. Det har genomsyrat hela mandatperioden och varit prio ett. Nu har de upptäckt att de gräver i kvicksand, och själv sjunker allt djupare. Smutskastning fungerar säkert i de kretsar, Löfven omger sig med, men inte bland hederligt folk.
    Slutet kommer i nästa val, när islamisterna lämnar S, och röstar på ett muslimskt parti. S imploderar, och vi har ett verkligt extremistiskt parti på halsen. Risken är att ett parti av kulturberikande analfabeter, V och den svekfulla Centern, kommer att kunna samla bortåt 35-40%, inom överskådlig tid.
    En närliggande fara, är organiserat valfusk, samt farhågor att vänstern inte accepterar en valförlust i ett demokratiskt val, utan försöker sig på en statskupp, med hjälp av de politiserade myndigheter och förvaltningar S har skapat.

    • En självutnämnd våldsbejakande ledare för en blodig statskupp i Sverige är ju den vänsterextrema socialdemokraten Daniel Suhonen, som redan uttalade hot att när han i det socialistiska samhällsbygget ser behovet att ta fram kalashnikoven och börja skjuta så gör han det …

      https://videopress.com/v/xjHcmVpT

      Vi får kanske snart erfara när Suhonens tålamod upphör med det nuvarande tillståndet av politiskt kaos och han tar till vapen för att med blodigt våld gripa regeringsmakten med odemokratiska medel.

  4. Förstår inte det här evinnerliga tjatandet om ”mot folkviljan”! Jag vill bara kräkas när jag hör detta och är snart mer trött på det än på själva ockupationen!

    87% röstade för detta vansinne att vi alla skall tvingas betala för vår egen utrotning sist och 75-80% skall göra det igen vid nästa val.

    Det kan väl inte finnas någon kvar som inte har märkt av samhällsutvecklingen, så tala gärna om för mig hur det kan vara mot folkviljan.

    Nä, det är dags att lära folk att ta ansvar för sin röst!

    PS. Ni behöver inte berätta för mig om hur vi har förts bakom ljuset och om hur media har mörklagt. Trams enligt mig, men så kanske det var, men detta håller inte att skylla på längre, inte nu när det bara är att öppna sina egna ögon och se sig runt omkring!

  5. 1940 hade sossarna 53,8 % och 1968 50,1 %.
    Nu är dom nere vid 20 strecket och snart nere där dom hör hemma 10-15 %. Detta är otroligt svårt att begripa för en sosse som vant sig vid att nästan jämt sitta i regering de senaste 100 åren. Dom använder allt fulare knep i sin desperata kamp som redan är förlorad. Kan man inte besegra motståndaren så försöker man svartmåla, baktala och hitta på lögner. Ge upp sossar – ni skämmer bara ut er ännu mer.
    😄😄😄😄

  6. Vad gäller den stackars lilla Greta som har haft oturen att bli barn till VÄRLDENS SÄMSTA FÖRÄLDRAR så är det så att hon borde tvångsomhändertas av några människor.

  7. S lär tappa ännu fler röster i valet 2022 när ett Islamistiskt parti tar plats i Sveriges riksdag !
    Den stolta kommunisten och SD-hataren R.Dinamarca säger idag Torsdag i PK-media SVT att hon inte ställer upp som kandidat till posten som partiledare för V istället talas det om två andra kandidater Ulla Andersson och en kvinna inom partiet med ett namn som är svårt att uttala men driver extremt vänstervridna frågor.
    En kvinna med extrema vänsteråsikter och invandrarbakgrund är naturligtvis något för kommunistpartiet V att satsa på.

    • Enligt invandrar TV Så har SD tappat många procent medans S fått många fler.
      Vid förra mätningen så var SD större än S, men i dag på TV 1 ock TV 4 så hade SD 2% mindre än S trotts att S backade och SD gick framåt. EN FÖRKLARING KRÄVS!!!!!!!

      • Tänkte skriva till dem och påpeka att de utgav felaktiga siffror gällande januarimätning, men orkar inte.
        Jag har bombat dem i tio år men inget vettigt har det blivit av det.

Kommentera