Stäng

Blodiga strider och bomber skakar Sverige

MEDIA. The Guardian är en brittisk dagstidning, grundad i Manchester 1821 som Manchester Guardian. Sedan 1855 utkommer tidningen med sex utgåvor per vecka och sedan 1919 med en separat veckobilaga. 

Politiskt anses tidningen stå till vänster om mitten. Tidningen är obunden men har sedan grundandet stött arbetarpartiet Labour på sin ledarsida. Detta avspeglar sig också i läsarnas politiska hemvist. Tidningens kritiska inriktning, är huvudsakligen riktad mot kungahuset, kristna, Israel och det republikanska partiet i USA.

Steget Efter

The Guardian rapporterar i helgen om explosionerna som har skakat Sverige. Guardian har träffat Malmöbor som berättar om explosionen i Sofielund i november. En kraftig sprängladdning blåste då ut flera fönsterrutor i området. Tidningen skriver att gängskjutningarna ökat chockartat med 41 dödliga skottlossningar under 2019 och att 257 brott som har koppling till bombdåd skedde under förra året.

– Det är inte normalt men den här typen av sprängningar för ett land i fredstid, säger Linda Staaf, chef för underrättelseenheten på Nationella operativa avdelningen, till The Guardian.

-Pettersson säger att det är inte normalt med en regering som dagens heller…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Blodiga strider och bomber skakar Sverige

  1. Det är väl heller inte normalt att ett parti, som sitter i regeringen
    har ett separat kontrakt med en FRÄMMANDE MAKT!

    Socialdemokraterna har ett kontrakt, som säger att de ska
    bidra till att islam införs i Sverige!
    Kontraktet är alltjämt gällande och skrevs 1999!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: