Nytt bombdåd i Ödåkra, Helsingborg

BROTTSLIGHET. I början på december exploderade en bomb utanför ett radhus i Ödåkra. Vid 04.30 i morse var det dags igen.  En bomb exploderade i ett villaområde och några bilar skadades. Inga personskador. 

Polisen

-Pettersson noterar att inrikesminister Mikael Damberg (S) har kallat till sig byggindustrin för att ta upp den senaste tidens många sprängningar för att tala med byggbranschen om det används civilt sprängmedel.

Det är bra att sprängämnena försöker spåras men problemet är inte sprängämnen utan de som använder dem på olämpligt sätt. Kriminella skaffar sig de vapen de anser sig behöva oavsett om det finns civil dynamit.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Nytt bombdåd i Ödåkra, Helsingborg

  1. Man skulle ha aktier i sprängmedelsindustrin, det vore lönsamt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

Kommentera